Şimdi Ara

<<<DH HYUNDAİ ERA TAKIMI>>> (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43.493
Cevap
94
Favori
1.693.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cesar55

yağını bütün filtreleri mazot filtresi hariç değiştirebilirim.
    benim aracın kendi karter koruyucusu hiç hoşuma gitmedi plastikten yapmışlar.bende değiştirdim saçtan kaportacıya yaptırdım.nemelazım altını falan vurdururuz.

Mazot filitresi de aslında insanı çok zorlayacak bir nokta da değil değişilebilir yani.Demek sizde kartel muhafaza var biz de yok ve servis orjinal olarak bu araçlara kartel muhafaza üretilmediği,takılma yerlerinin de olmadığını söylemişti.Bak huylandım şimdi iyice bir araştırma yapmak lazım sen aldığında var dı muhafaza değil mi?
  • Üstadım ben müsadeni istiyorum,kıza bakma sırası bana gelmiş,hanım sofrayı kuracakmış.Görüşmek üzere iyi akşamlar.
  • hocam bulunduğun yerde tümsekler bol ise karter koruyucusunu değiştirmeni tavsiye ederim.orijinal karter koruyucusu ismi üstünde kendini kurtaramazplastikten çok ince.
    birde kalın saçtan olsun bol hava delikleri açtır.ve yağ değiştirilen yerdeki delik büyük olsunki usta onu saç civataları ile bolca takıyor.ileride serviste yağını değiştirirken sök tak zor oluyor.ebedi billah orada kalacak şekilde12 tane civata ile bağlı.sadece yağ değiştirilen yere ve ön kısmına ızgara şeklide uzunlamasına kestir.kaba taslak büyük oluyor ama insana güven veriyor.unutmadan bıu hazırlanan saçı siyaha boyat.
  • sağol hocam görüşürüz.bende çıkıyorum.
  • quote:

hocam bulunduğun yerde tümsekler bol ise karter koruyucusunu değiştirmeni tavsiye ederim.orijinal karter koruyucusu ismi üstünde kendini kurtaramazplastikten çok ince.
    birde kalın saçtan olsun bol hava delikleri açtır.ve yağ değiştirilen yerdeki delik büyük olsunki usta onu saç civataları ile bolca takıyor.ileride serviste yağını değiştirirken sök tak zor oluyor.ebedi billah orada kalacak şekilde12 tane civata ile bağlı.sadece yağ değiştirilen yere ve ön kısmına ızgara şeklide uzunlamasına kestir.kaba taslak büyük oluyor ama insana güven veriyor.unutmadan bıu hazırlanan saçı siyaha boyat.

Dediğim gibi bizde kartel muhafaza yok,şu işin peşine bir düşeyim dediğin gibi bir muhafaza yaptırıp taktırayım.

• muhafazanın olması gereken yerde kauçuk gibi esnek bir parça var.. neyseki araçların altı yüksekte öyle bir pozisyona kolay kolay düşülmüyor.Bu arada ottoman meslektaşmışız yeni öğrendim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the engine

muhafazanın olması gereken yerde kauçuk gibi esnek bir parça var.. neyseki araçların altı yüksekte öyle bir pozisyona kolay kolay düşülmüyor.Bu arada ottoman meslektaşmışız yeni öğrendim.

Hadi ya doğrudur üstad tanışamadık ki adım murat,sen ne öğretmenisin?
  • Arkadaşlar bu oto temizlik mendillerini kullanıyormusunuz?Geçen gün çocuğa ıslak mendil aldığımda üzerinde hediye verdiler ön gögsü sildim parıl parıl parlıyor bir zararı olur mu acaba?
  • alcohol free diyor ama çoğunda eğer içerisinde alkol varsa torpidonun boyasını çözebilir.Bizim torpidolar gri plastik üstüne siyah boya ve iyi korumak lazım.Getzin hava ızgarasına koku asmış bir arkadaş, dökülmüş olduğu gibi kavlatmış oraları forumun birinde mevzusu geçmişti.Benim tavisyem hem ucuz,hemde kaliteli olduğu düşünülürse pronto antistatic.. hemde diğer oto ürünlerinin 5 katı hacmen.
  • @the engine

hocam bardaklıkları gördünmü değiştirmişler. bizimkiler daha güzel sanki. yenilerini pek gözüm tutmadı.
  • quote:

alcohol free diyor ama çoğunda eğer içerisinde alkol varsa torpidonun boyasını çözebilir.Bizim torpidolar gri plastik üstüne siyah boya ve iyi korumak lazım.Getzin hava ızgarasına koku asmış bir arkadaş, dökülmüş olduğu gibi kavlatmış oraları forumun birinde mevzusu geçmişti.Benim tavisyem hem ucuz,hemde kaliteli olduğu düşünülürse pronto antistatic.. hemde diğer oto ürünlerinin 5 katı hacmen.

Üstad bu ürünü(pronto antistatic) nerden temin edebiliriz,bir de ürün hakkında detaylı bilgi verebilirmisin?

Evet yenilerin pardaklıkları bizimkilere göre ince ve daha basit gibi gözüküyor.
  • marketlerde bulunuyor temizlik ürünlerinin yanında.. pronto ahşap ve anti-statik (toz tutmayan) üzerinde zaten konsol resmini göreceksin kocaman bir sprey kolum kadar var..
    www.scjohnson.com.tr
    SC Johnson - Daha İyi Bir Dünya İçin Çalışan Bir Aile Şirketi
    http://www.scjohnson.com.tr/nqcontent.cfm?a_id=3834

bardaklıkları basitleştirmişler evet.. demekki 1ytl kar edecekler araç başı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the engine -- 28 Ekim 2008; 16:34:20 >

• quote:

marketlerde bulunuyor temizlik ürünlerinin yanında.. pronto ahşap ve anti-statik (toz tutmayan) üzerinde zaten konsol resmini göreceksin kocaman bir sprey kolum kadar var..
    www.scjohnson.com.tr
    SC Johnson - Daha İyi Bir Dünya İçin Çalışan Bir Aile Şirketi
    http://www.scjohnson.com.tr/nqcontent.cfm?a_id=3834

bardaklıkları basitleştirmişler evet.. demekki 1ytl kar edecekler araç başı..

Sağol üstad,bir ara bakayım migrosa

• arkadaşlar bu accent eraların hb görünümü gibi olan bir de accent sr var nette.
    bunların satışı var mı türkiyede ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onnurnno1 -- 29 Ekim 2008; 16:53:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: doganslx_93

arkadaşlar bu accent eraların hb görünümü gibi olan bir de accent sr var nette.
    bunların satışı var mı türkiyede ??

Maalesef yok arkadaşım.
  • temizlik konusu açılmışken.(mister musle mutfak) yalnışta yazmış olabilirim.malum bizim araçların.kapı dösemeleri sağı solu heryeri plastik.bununla sprey zaten.uygulayacağınız yere sıkın.15 -20 sn bekletin.sonra yumusak bez veya havluda olur.silin.yanında yarım kova su sürekli kirli havluyu içinde temizleyip aynı işleme devam edin.arada kovadaki suyuda değiştirin.tertemiz oluyor.tavsiye ederim.yalnız torpido da kullanmayın.
  • quote:

temizlik konusu açılmışken.(mister musle mutfak) yalnışta yazmış olabilirim.malum bizim araçların.kapı dösemeleri sağı solu heryeri plastik.bununla sprey zaten.uygulayacağınız yere sıkın.15 -20 sn bekletin.sonra yumusak bez veya havluda olur.silin.yanında yarım kova su sürekli kirli havluyu içinde temizleyip aynı işleme devam edin.arada kovadaki suyuda değiştirin.tertemiz oluyor.tavsiye ederim.yalnız torpido da kullanmayın.

Çok sağol üstad bende aynı sıkıntı var,genellikle ayak çarpmalarından kaynaklanan sıkıntılar.Temizlikte deneyeyim.
  • ARkadslar biz araba araştırıyorzda Era da listemizde biraz arabayı alatabilirmisiniz hızlanma konfor vs. ?
  • iyi akşamlar arkadaşlar.bende erama hava filtresi takyırmaya karar verdim sizce bir zararı olurmu?yakıt artarmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NiGhT_W@Lk£r

ARkadslar biz araba araştırıyorzda Era da listemizde biraz arabayı alatabilirmisiniz hızlanma konfor vs. ?

Arkadaşım ben dizel era kullanıcısıyım,teknik verileri hyundai'nin sitesinde görebilirsin.Benzinli için yorum yapmam doğru olmaz dizel içinse hızlanma gayet iyi 110 hp 240 torku araç her daim size sunuyor.Bu konularda sıkıntınız olmaz.Yakıtı kullanıma göre değişsede genel olarak ekonomiktir.Servis ağı yaygın olup parçaları uygundur.Amontisörleri biraz serttir,yağlı değil gazlı tip amortisör kullanılır,bu biraz konforu azaltsada yol tutuşu arttırmakta ve ne kadar doldurursanız doldurun aracın arkası çökmemektedir.Çoğu araçta karşılaşılan klima açıkken aracın çekmemesi olayını dizel era da asla yaşamazsınız.Ben şahsen memnunum genel olarakta tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.