Şimdi Ara

<<<DH HYUNDAİ ERA TAKIMI>>> (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.493
Cevap
94
Favori
1.693.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KoRHaN50

Walla istedim park sensörü felan ama nevevşehirdeki bayide servis bölümü yok sadece satış yapılıyor aksaraya bağlıymış o yüzden biz takamıyoz dediler. Aksarayı aradılar 100 ytl e takılıyormuş. bizde onun yerine 100ytl para aldık benzin parası diye içinde benzin yoktu çünkü. Bide ilkyardım çantası yangın tüpü ve halı paspaslar aldık.

Tekrar hayırlı olsun arkadaşım,alınmış alınmıştır,Allah sevdiklerinle birlikte ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tergener

Bu aralar kayınpeder için sıfır bir araç bakıyoruz. Accent Era kafama yatıyor. En azından diğer alternatifler olan Logan veya Albea gibi bölgesel bir araç değil. Dünya çapında ve Amerika da bile satılan ve beğenilen bir araç. En azından yabancı forumlarda böyle olduğunu okuyoruz. Bende Cerato var ve memnunum Accent Era da neticede aynı firmanın malı ve Türkiye de nerdeyse Renault ve Fiat kadar yaygın servis ağı var. Galiba kampanya ile 20.500 e bırakıyorlar. Kampanyalarda öyle yazıyor. (1.4 START - 1.4 START KLM 2009 MY Era 1.4 araçlarda anahtar teslimde 800 YTL nakit indirim ve "10.000 YTL 12 ay, %0.99 faizli kredi" yada anahtar teslimde 1.200 YTL nakit indirim diye yazıyor...) Donanım da o kadar kötü gelmedi. Kayınpeder için klima ve abs olmasa da olur. Neticede R12 TSW den geçiş yapıyor :-) Donanımı da aşağıda. Yorumlarınız nelerdir???

Aynalı ve Kapaklı Güneşlikler
    Önde Bardak Koyma Yeri
    Portatif Küllük
    Arka Sis Farı
    Gövde Rengi Darbe Emici Tamponlar
    175 / 70 R 14 Lastikler
    Gövde Rengi Yan Koruma Çıtaları
    Tavan Anteni
    Üç Yollu Cam Yıkama Fıskiyeleri
    Kaza Anında Katlanabilen Direksiyon Mili
    Darbe Anında Açılan Kapı Kilitleri
    3. Stop Lambası
    Üç Noktadan Bağlı Arka Emniyet Kemerleri
    Çocuk Emniyet Kilidi
    Immobilizer (Elektronik Şifreli Motor Kilidi)
    Kapı İçi Emniyet Kirişleri
    Sürücü Hava Yastığı ve Aktif Gergili Emniyet Kemerleri
    Arka Koltuklarda Hareketli Baş Dayanakları
    Çocuk Koltuğu Sabitleme Mekanizması (ISOFIX)
    Yükseklik Ayarlı Ön Emniyet Kemerleri
    Hidrolik Direksiyon
    Direksiyon Yükseklik Ayarı
    Elektrik Kumandalı Ön ve Arka Camlar
    Fasılası Ayarlanabilir Cam Silecekleri
    Merkezi Kilit
    Asimetrik Katlanabilen Arka Koltuklar
    Çift Kademeli Yükseklik Ayarlı Sürücü Koltuğu
    İçerden Açılabilir Bagaj Kapağı
    İçerden Açılan Benzin Depo Kapağı
    M420-2 Hoparlörlü Radyo - Kasetçalar

Gerçekten beklentilerinizi karşılayacak bir araç,yaygın servis ağı yedek parça uygunluğu,ancak benim fikrim klimayı düşünün.Saygılarımla.

• Saol ottoman kardeşim. Amin Allah hepimize kasasız belasız kullanmak nasip etsin arabalarımız çok güzel
  • evet Allah ağız tadıyla kullanmayı cümlemize nasip etsin.
  • Maaşallah takımımızın 31 üyesi var,ancak uğrayan yok.
  • evet ottoman arkadaşımıza katılıyorum 31 üye var uğrayan yok.arkadaşlar girin foruma bilgi paylaşın soru sorun böylece herkez bilgilenir.mesala ben soru sordum hala cevap alamadım..1.4 kullanan arkadaşlara duyrulur....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

Maaşallah takımımızın 31 üyesi var,ancak uğrayan yok.

Araçları LPG li olupda İzmirde ikamet eden arkadaşlar,Yolunuz menemene düşerse,Menemene girmeden sol tarafdaki shel istasyonunda lpg nin fiyatını 1.49 ytl ye düşürmüşler.O civarda bir kaç tane daha istasyon düşürmüş ama shelde kuyruk vardı.Bende girdim kuyruğa.10dk sonra sıra geldi.Şehiriçi Aşırı dur kalk yaptığım bu depoda km de 143kuruşa düşürdü bu fiyat.Aslında bu istasyonların reklamını yapıp diğer istasyonlarada bu indirimlerin yapmasını sağlayalım.SELAMLAR............Murat kardeş bu arada sitemine hak vermemek elde değil.SELAMLAR..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolqa35 -- 16 Ekim 2008; 20:32:13 >

• Tüm arkadaşlara selamlar
  • İyi hafta sonları arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizinpiri

quote:

Arkadaşlar lastiklere ve dış plastik aksamlara daha güzel görünsün ve siyahlşasın diye arap sabunu sürüyoruz ya,benim aklıma bir şey geldi arabanın ön göğsüne ve diğer siyah noktalara da arap sabunu sürsek bir zararı olur mu acaba?

Şu arabayı bi alayım bende denicem senin olayı :)

Üstad araba alım işi ne oldu sesin çıkmadı merak ettim.Saygılar
  • Selamlar Era Takımı..

• A.S ortak
  • slm eracılar bana bi yol göstermeniz gerkiyo

amca araba alcaz era düşündük en uygun modeli nedir bi yol göstürirmisini acil
  • krei dizel mi benzinli mi düşünüyorsunuz?Çok km yapmıyorsa dizele gerek yok bence,performans isteği de yoksa 14, benzinli yeterli olur diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar hoş uğradığınız yok ama ben gene içime sinmedi haber vereyim dedim.Glade'nin jel şeklindeki kokusu bizim araçların bardak koyma yerine çok güzel uyuyor,dökülme veya plastik aksama zarar verme gibi bir sıkıntısıda yok,yoğun ve hoş bir kokusu var fiyatı Migros'ta 2,49 ytl.haberiniz olsun.Tavsiye ederim.
  • quote:

krei dizel mi benzinli mi düşünüyorsunuz?Çok km yapmıyorsa dizele gerek yok bence,performans isteği de yoksa 14, benzinli yeterli olur diye düşünüyorum.

az km yapaacak 1.4 olabilri ama biraz donanımlı olun diyoruz onun için hangi modeli olacak bide fiyat olarak 19 geçmeden ne alınır era lardan
  • 19'a sıfır donanımlı era zor ancak en baz versiyonunu alabilirsiniz,21-22 arası team modeli alınabilir(mp3 çalar,tek hava yastığı,klima,yükseklik ayarlı direksiyon,uzaktan kumanda,alarm,4 cam otomatik v.s)24 civarına select modeli alınır kiteam modeline ek olarak(yolcu hava yastığı,dijital klima,yol bilgisayarı,ön ve arka kol dayama,harita lambası,abs,v.s)Donanım olarak en doyurucu olanı budur.19'a dediğim gibi en baz versiyonu alınır,ama genede bir bayiye gidip bakın en baz versiyonunda bile diğer muadillerinden iyidir.
  • quote:

19'a sıfır donanımlı era zor ancak en baz versiyonunu alabilirsiniz,21-22 arası team modeli alınabilir(mp3 çalar,tek hava yastığı,klima,yükseklik ayarlı direksiyon,uzaktan kumanda,alarm,4 cam otomatik v.s)24 civarına select modeli alınır kiteam modeline ek olarak(yolcu hava yastığı,dijital klima,yol bilgisayarı,ön ve arka kol dayama,harita lambası,abs,v.s)Donanım olarak en doyurucu olanı budur.19'a dediğim gibi en baz versiyonu alınır,ama genede bir bayiye gidip bakın en baz versiyonunda bile diğer muadillerinden iyidir.

2.el arıyoruz...

2. piyasasaı ne kadar
  • O konuda tam bir fikrim yok,ama şundan eminim o paraya çok rahat temiz bir select bulup,sorunsuz kullanabilir,select versiyonu donanım olarak tatminkardır(ısıtmalı aynaları eklemeyi unutmuşum,hoş bir çok ıvır zıvır var arabada).Donanım istiyorsanız select modeli altına inmeyin.
  • Kirei bunları buldum bir bak istersen.

www.araba.com
    Sucuri WebSite Firewall - Access Denied
    http://www.araba.com/1487846.html

www.araba.com
    http://www.araba.com/1462122.html

www.araba.com
    http://www.araba.com/1534723.html

www.araba.com
    http://www.araba.com/1520358.html

Bazılarının fiyatları uçuk ama biliyorsun internette fiyatlar abartı oluyor fikir vermesi açısından ve sadece select modellerini verdim,aynı yerde team modelleri daha çok.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.