Şimdi Ara

<<<DH HYUNDAİ ERA TAKIMI>>> (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43.493
Cevap
94
Favori
1.693.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hyundai era team abs modelinin sıfırını almak üzereyim son olarak 23.300 e pazarlıke ttik platin gri ya da kristal mavi tecih edebiliyoruym acaba hangi renk daha çok tutuluyor bu birincisi
    2, sorum ise bu araba nasıldır ilkkez arabam olacak ve sıfırını almak istiyorum çevremde 1 kişi bile bu aracı onaylamadı yok sacı ince yok yere yakın yok ikinci eli satılmaz gibi bahanelerle haklılık payları da yok değil ama ben bunu beğendim sizden ricam fiyat konusund a araba model ve donanaım konusunda son olarak da renk konusunda yorumlarınızı belirtmenizdir
    şimdiden herkese teşekkür ederim.
  • sacı ince değil,yere kesinlikle yakın değil.. herhalde eski accentlerle karıştırıyorlar..ikinci eli de çok iyidir hem eskilerin hem yenilerin, anında satılır ama ucuz araç olduğu için 2. elide ucuzdur.. aldığınız team modelinin 2.elleri 18 lira gibi gidiyor..Ben ilk çıktığında almıştım 3 seneyi dolduracağım.. ufak tefek sorunları vardır amortisörleri zıplatır konforu iyi değildir.. soğukta 1.4 benzinlisi 2 dk ısıtmadan yola çıkarsan boğulur.. eskilerde direksiyon servo idi sorun çıkarıyordu onu düzelttiler hidrolik yaptılar..ama bunlar önemli değil servisi ucuzdur,parçası ucuzdur, bagajı iyidir, tüketimi kabul edilebilir düzeylerdedir ancak, bana sorarsan 23.5 edecek bir araç değildir.Bence bütçenizi biraz zorlayarak daha üst bir aracı almaya çalışın derim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: the engine

sacı ince değil,yere kesinlikle yakın değil.. herhalde eski accentlerle karıştırıyorlar..ikinci eli de çok iyidir hem eskilerin hem yenilerin, anında satılır ama ucuz araç olduğu için 2. elide ucuzdur.. aldığınız team modelinin 2.elleri 18 lira gibi gidiyor..Ben ilk çıktığında almıştım 3 seneyi dolduracağım.. ufak tefek sorunları vardır amortisörleri zıplatır konforu iyi değildir.. soğukta 1.4 benzinlisi 2 dk ısıtmadan yola çıkarsan boğulur.. eskilerde direksiyon servo idi sorun çıkarıyordu onu düzelttiler hidrolik yaptılar..ama bunlar önemli değil servisi ucuzdur,parçası ucuzdur, bagajı iyidir, tüketimi kabul edilebilir düzeylerdedir ancak, bana sorarsan 23.5 edecek bir araç değildir.Bence bütçenizi biraz zorlayarak daha üst bir aracı almaya çalışın derim..

bu fiyatlarda alabileceğim sıfır araç sanırım en iyisi bu birde şekliçok hoşuma giidyor senede ortalama 15 000 km yaparım sanırım ben memurum bu araç da memur işi giib geliyor bana ama yine de düşünmek alzım birkaç gün vaktim var

• hunmen,ben de memurum yılda 8000-10000 civarında anca yapıyorum. aracın dizaynı güzel ve kullanışlı bir araç evet.. hyundainin sitesinden team donanımıyla select donanımı arasındaki farklara bakabilirsiniz.. teamde airbag tek,ısıtmalı ve elektrikli aynalar yok,yol bilgisayarı daha doğrusu bilgi ekranı yok dış ısıyı tüketimi vs gösteriyor,bagaj havuzu ve filesi yok, tavanda harita okuma lambaları yok,güneşliklerde açılınca yanan lambalar yok aklımda kalanlar bunlar.ha birde digital klima ve abs standart selectlerde.. madem eraya niyetlsiniz biraz daha pazarlıkla select alın yada indirim filan bekleyin.. ben selectimi 22.5 a almıştım..
  • arkadaslar internette dolasirken boyle birseye rastladim.

Hyundai Accent Era Hatcback
    ne dersiniz Türkiye ye gelirmi.

<<<DH HYUNDAİ ERA TAKIMI>>>
  • quote:

Orjinalden alıntı: the engine

hunmen,ben de memurum yılda 8000-10000 civarında anca yapıyorum. aracın dizaynı güzel ve kullanışlı bir araç evet.. hyundainin sitesinden team donanımıyla select donanımı arasındaki farklara bakabilirsiniz.. teamde airbag tek,ısıtmalı ve elektrikli aynalar yok,yol bilgisayarı daha doğrusu bilgi ekranı yok dış ısıyı tüketimi vs gösteriyor,bagaj havuzu ve filesi yok, tavanda harita okuma lambaları yok,güneşliklerde açılınca yanan lambalar yok aklımda kalanlar bunlar.ha birde digital klima ve abs standart selectlerde.. madem eraya niyetlsiniz biraz daha pazarlıkla select alın yada indirim filan bekleyin.. ben selectimi 22.5 a almıştım..

hangi tarihte almıştınız siz bu aracı
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

arkadaslar internette dolasirken boyle birseye rastladim.

Hyundai Accent Era Hatcback
    ne dersiniz Türkiye ye gelirmi.

gelmez bu model.
  • cevizkabuğu bana serviste 3500 dediler bende onlara ucuzcüşş dedim.daha bitmedi dedi takma parası falan 4000 ytl bulur dediler.yani onlar dediler.
  • hunmen ben mayıs 2006 da almıştım benden sonra istanbulda bir arkadaş aldı 2007 sonu idi oda 23.5 a almıştı.Bazen bayilerin kotaları oluyo onu tutturmak için uygun veriyorlar yada belli adette indirim alıyolar filan denk gelebilir.. o zaman indirim 4.900 dü sanırım şu anda 1.300 gözüküyor.. bence satışlar durunca indirim olabilr yeni yılda filan.liste fiyatı 3 senedir değişmedi neredeyse, sadece indirimler değişiyor.
  • ben anlamam kardeşim .. ben kütüküm..

olası turbo arızasında benden söktükleri turbonun aynısını isterim..

ben bu aracın test sürüşünü yaptığım zaman üzerinde ne varsa onu isterim. ben aracı perfonmansı için aldım. perfonmansı için para ödedim. sonradan turbo arıza yaptı eee.. banane kardeşim yeni tip turbo felan istemem ben. sen onu yeni araca takarsın. insanlarda test ederken yeni tip turbolu araçta test eder kafasına eserse alır.

benim aracımın turbosu eski modelse bana eski model takacaklar. aksi takdirde mahkemelik oluruz. hakime anlatsınlar dertlerini. ben aracı aldığım zaman test ettiğim zaman süper perfonmans olacak 6 ay sonra turbo bozuk değiştirdik ama araç çekmiyor olacak. böyle bişeyi kabul etmem.

servislerde 2 tip turbo olsun, eski araçlara eski tip taksınlar. ya da eski araçlara sahibinin onayı olursa yeni tip taksınlar. ben kabul etmiyorum yeni tip turboyu.,

yasa gereği bir aracın yedek parça bulundurma desteği araçlarda kaç yıl 10 yıl değilmidir.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevizkabugu -- 17 Kasım 2008; 13:27:58 >

• HAKLISIN HOCAM.DEDİKLERİNE AYNEN KATILIYORUM.ASLINDA BU İŞİN MUHATABI SERVİSTEN ÇOK GENEL MÜDÜRLÜK ORAYI ARAMAK LAZIM.TELİNİ BULURSAM Bİ ARARIM NE DİYECEKLER.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

ben anlamam kardeşim .. ben kütüküm..

olası turbo arızasında benden söktükleri turbonun aynısını isterim..

ben bu aracın test sürüşünü yaptığım zaman üzerinde ne varsa onu isterim. ben aracı perfonmansı için aldım. perfonmansı için para ödedim. sonradan turbo arıza yaptı eee.. banane kardeşim yeni tip turbo felan istemem ben. sen onu yeni araca takarsın. insanlarda test ederken yeni tip turbolu araçta test eder kafasına eserse alır.

benim aracımın turbosu eski modelse bana eski model takacaklar. aksi takdirde mahkemelik oluruz. hakime anlatsınlar dertlerini. ben aracı aldığım zaman test ettiğim zaman süper perfonmans olacak 6 ay sonra turbo bozuk değiştirdik ama araç çekmiyor olacak. böyle bişeyi kabul etmem.

servislerde 2 tip turbo olsun, eski araçlara eski tip taksınlar. ya da eski araçlara sahibinin onayı olursa yeni tip taksınlar. ben kabul etmiyorum yeni tip turboyu.,

yasa gereği bir aracın yedek parça bulundurma desteği araçlarda kaç yıl 10 yıl değilmidir.?

Üstadım haklısın yasa gereği üretici malın yedek parçasını bulundurmak zorunda ancak bir şeyi unutuyoruz diğer maddede üretici önceden haber vermeden araç üzerinde seri üretimde istediği değişikliği yapar der.Kısacası

• quote:

Orjinalden alıntı: cesar55

HAKLISIN HOCAM.DEDİKLERİNE AYNEN KATILIYORUM.ASLINDA BU İŞİN MUHATABI SERVİSTEN ÇOK GENEL MÜDÜRLÜK ORAYI ARAMAK LAZIM.TELİNİ BULURSAM Bİ ARARIM NE DİYECEKLER.

Arkadaşlar tel.numaraları:02165716302-02165716301
  • quote:

Orjinalden alıntı: kimsinsen3535

Murat kardeş,umarım şuan tayin işini yaparsında karlastiklerinden kurtulursun.Burada hala yaz..SELAMLAR............
    quote:

Orjinalden alıntı: ottoman24

İyi akşamlar takım ben de bugün gidip kar lastiklerini taktırdım.Artık yavaş yavaş zamanı geldi.

Alp tayin işini hiç sorma iyice umudum kırıldı diyebilirim.Şimdi ki sıkıntım kurban bayramına eve gelmek küçük çocukla nasıl edeceğiz bilemiyorum kararsızım.Kurbana gelirsem yaza kadar bir yere kıpırdamamayı düşünüyorum,tabi Allah nasip ederse malum ekonomik kriz,bendeki krizle birleşince kayış kopmak üzere

• tesekkurler ottoman.biraz avucumuzu yalayacaz gibi.allah turbolarınıza zeval vermesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cesar55

tesekkurler ottoman.biraz avucumuzu yalayacaz gibi.allah turbolarınıza zeval vermesin.

Amin,cümlemizinkine
  • quote:

üretici önceden haber vermeden araç üzerinde seri üretimde istediği değişikliği yapar der.Kısacası

üretici araç üstünde istediği değişikliği yapsın bu beni ilgilendirmiyor.. bakın yeni araçlarda cam açma tuşlarında ışık yok. dijital ekranda dış ortam sıcaklık göstergesi yok. v.s. değişmiş. biz bu değişikliklere bişey demiyoruz. yeni araçta bişeyler değiştirmiş olabilir. değişmiş olan aracı almaya gelen alıcı değişiklikleri gördükten sonra aracı beğenirse alır ya da almaz.

şimdi ben aracı alıyorum. üzerinde de dijital ekranında da termometre var. diyelimki termometre arıza yaptı ve yanlış göstermeye başladı ya da hiç göstermemeye başladı. bu bir arızadır değil mi.. şimdi servise gidince bana ne diyecekler..?? abi araçlarda değişiklik var termometre yeni araçlarda olmadığından seninkini tamir etmiyoruz diyebilirler mi..?

ya da benim araçta elektrikli dreksiyon var. arıza yaptı ne olacak.?? biz bunu yapmıyoruz yenilerinde hidrolik var mı diyecekler.. ??

diyelimki amortisörleri değiştirdiler araç artık zıplamıyor. ne olacak?? arızası olmayan amortisörleri bedavadan değiştireceklerini mi sanıyorsunuz..

bu konuda onlar değil ben haklıyım. eğer aracı 110 hp 240nm tork ile test edip aldıysam, daha sonrada bir motor arızasında motoru komple değiştireceğiz.. eee..?? ama şu an 70 hp motor takılıyor araçlara sizinkine de 70 hp takacağız deseler, ben kabul etmem. ben aracı alırken motoru nasılsa öyle isterim. TURBO'sunuda aracı test edip aldığım günkü parçadan isterim..

• Üstadım sen haklısın ancak kanunlarımız maalesef tüketiciden değil genel olarak üreticiden yana
  • Murat Allah yardımcımız olsun.Umarım en doğru kararı verirsin.SELAMLAR.............
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kimsinsen3535

Murat kardeş,umarım şuan tayin işini yaparsında karlastiklerinden kurtulursun.Burada hala yaz..SELAMLAR............
    quote:

İyi akşamlar takım ben de bugün gidip kar lastiklerini taktırdım.Artık yavaş yavaş zamanı geldi.

Alp tayin işini hiç sorma iyice umudum kırıldı diyebilirim.Şimdi ki sıkıntım kurban bayramına eve gelmek küçük çocukla nasıl edeceğiz bilemiyorum kararsızım.Kurbana gelirsem yaza kadar bir yere kıpırdamamayı düşünüyorum,tabi Allah nasip ederse malum ekonomik kriz,bendeki krizle birleşince kayış kopmak üzere

• Sağol Alp,sen ne yapıyorsun bu aralar?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.