Şimdi Ara

DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.914
Cevap
100
Favori
1.375.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçi yukarıdaki yorumu yaptım ama, bu topic'te sürüş testleri ve yorumlarım dahil en az 2 düzine mesajım var. Forumdan da bana olumlu olumsuz hiç bir yorum gelmedi... Merak ediyor insan, boşuna mı yazdık acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neurofuzzy
    Gerçi yukarıdaki yorumu yaptım ama, bu topic'te sürüş testleri ve yorumlarım dahil en az 2 düzine mesajım var. Forumdan da bana olumlu olumsuz hiç bir yorum gelmedi... Merak ediyor insan, boşuna mı yazdık acaba?

Sanirim cogu insanin isi araci aldiktan sonra bitiyor.bende aksesuar ve fiyat konusunda yardimci oldum soran arkadaslardan bir iki kisi haric kimse cevap yazmadi.
  • quote:

Gerçi yukarıdaki yorumu yaptım ama, bu topic'te sürüş testleri ve yorumlarım dahil en az 2 düzine mesajım var. Forumdan da bana olumlu olumsuz hiç bir yorum gelmedi... Merak ediyor insan, boşuna mı yazdık acaba?

IX35 i olan dostlar adına ben teşekkür edeyim.. Her ne kadar kardeş araca sahip olsamda.. Paylaşımlarınızın sürmesi dileğiyle..
  • @ysaglam
    Moralimi düzelttiniz dostum, nezaketiniz için teşekkür ederim...

@chn06
    Aslında her şey aracı alınca başlıyor, paylaşıma devam...

Sonuç: Yılmak yok, paylaşıma devam...
  • yakın zamanda aracı almaktan vazgectim ama hala foruma girip sizin gibi arac sahiplerinin degerli yorumlarını okuyup aracı tanımaya calisiyorumi
    tesekkurler yorumlarınız icin

iyi geceler.

quote:

• neurofuzzy bu başlık altındaki katkınızı sanırım kimse görmezden gelemez. Daha önce de yorumlarınız ve yönlendirmeleriniz için teşekkür etmiştim. Umarız sizin gibi düşüncelerin paylaşanların sayısı artar, sonuçta sizden feyz almaları mümkün ;). tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn06

quote:

Sanirim cogu insanin isi araci aldiktan sonra bitiyor.bende aksesuar ve fiyat konusunda yardimci oldum soran arkadaslardan bir iki kisi haric kimse cevap yazmadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bbasaran

Açıkcası bu başlığı da bölmek istemiyorum. gerçekten çok faydasını gördüm. herkese bu anlamda teşekkürler. Ancak Sportage ve ix35 arasında gidip gelen birisi olarak konuyu benim gibi sorun yaşayanlar için netleştirmek üzere bir başlık açtım.http://forum.donanimhaber.com/m_46539392/mpage_1/f_/key_//tm.htm buraya da katkı verebilirseniz sanırım benim durumumda olan birçok kişiye faydalı bilgi ve fikirlerin ulaşmasını sağlamış olursunuz.

Çok iyi bir çalışma olmuş.
    Konuyu incelerken gördümki arabayı kurbağaya benzetenlerde olmuş.
    Heralde şöyle denilebilir:Kedi uzanamadığı ciğere kurbaga demiş

• :)
  • Güzel konu olmuş sağolasın :) karşılaştırmalı olması bir çok kişinin kafasındaki fikirleri dahada belirginleştirmiştir. Ben herşeyden öte servis ve hizmet fazlalığından dolayı IX35 derim 2 arabada alanı mutsuz edeceğini düşünmüyorum seçim işi sadece kişisel görüş ile alakalı.
  • İX35 1.6 sahibi arkadaşlar kullandıkları araçların olumsuz ve beğenmedikleri eleştiri konusu yapabildikleri özellikleri yazarlarsa memnun oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbasaran

neurofuzzy bu başlık altındaki katkınızı sanırım kimse görmezden gelemez. Daha önce de yorumlarınız ve yönlendirmeleriniz için teşekkür etmiştim. Umarız sizin gibi düşüncelerin paylaşanların sayısı artar, sonuçta sizden feyz almaları mümkün ;). tekrar teşekkürler.

Nezaketiniz için ben de size teşekkür ederim. Unutmadan, açmış olduğunuz topic ve yaklaşmınız çok güzel, sizi tebrik ederim. Elimden geldiğince sizin topic'e de destek vermeye çalışacağım...
  • Araç bekleyen arkadaşlar hepimiz Hyundayi Genel Müdürlük ve sipariş verdiğimiz bayileri sürekli arayarak yeni gelecek araçlarla ilgili baskı oluştursak bir işe yararmı acaba.
  • neurofuzzy desteğiniz için faydalanacak herkes adına çok teşekkür ederim.

must_donmez Bence bir değişiklik olmayacaktır. Bellir bir hesapları vardır herhalde, diğer yandan tek etki edeceği fiyatların yükselmesi yönünde olabilir, ben ciddi olarak fiyat artışı olacağını düşünüyorum.. Hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: must_donmez

İX35 1.6 sahibi arkadaşlar kullandıkları araçların olumsuz ve beğenmedikleri eleştiri konusu yapabildikleri özellikleri yazarlarsa memnun oluruz.

Tek beğenmediğim yer alttan egzoz'un görünmesiydi. Epey bir aradım, sonunda arka tampon difüzörü buldum ve taktırdım. Bakalım beğenecek misiniz? İşte benim kurbağa'nın arkadan görünüşü:

• Bence müthiş olmuş. Gerçekten süper biz çözüm ve bir o kadar da yakışmış diyebilirim.
  • Benim KURBAGA yadami taktirsam acep.Kaça ve nerede taktirdiniz.
  • Nerde ve kaça taktırdınız. Aracımız gelince bizde taktırırız.
  • çok güzel olmuş aracınızın arkası kazasız belasız sürüşler
  • Arkadaşlar hayırsılıyla bugün satış işlemlerini gerçekleştirdik ve aracıma kavuştum. Araç daha 400km de, dolayısıyla sıfır almış gibi olduk, çoğu poşetini ben yırttım . Aracın sessizliğine ve direksiyonun yumuşaklığına hayran kaldım. Hyundai gerçekten çok güzel bir araç üretmiş. Benden önceki sahibi 10.5-11 litre ortalama yakıt tüketimi yapıyormuş. Bugün şehiriçinde yaklaşık 25 km yol yaptım ve sakin kullandım. ortalama yakıt tüketimim şu anda 8.7litre, şehiriçinde gerçekten güzel bir değer bence. Bu arada aldığım araç da bu, Allah herkese böyle bir arabaya binmek nasip etsin:

Bu arada dikkatimi çeken bir nokta şu oldu. Farlarda mercek var ve Xenon far gibi duruyor fakat bildiğimiz sarı ışık veriyor. Acaba bunu xenon a çevirme şansımız var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naz_eg -- 7 Şubat 2011; 20:31:24 >

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.