Şimdi Ara

DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.914
Cevap
100
Favori
1.375.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bbasaran

Yanılıyorsam düzeltin ama şuanda dünyanın 5. büyük otomotiv üreticisi konumunda bu adamlar. 36 ay boyunca ix35 tasarımı üzerinde çalışmışlar, eğer LPG olayını olanaklı kılmak isteselerdi herhalde bunu yaparlardı. Diğer yandan madem bu kadar iyi o zaman araç üretenler direk LGP üzerinde satsın, olsun bitsin :D

Orada bir sorun yok ama malesef ülkemizdeki vergilendirme sisteminin kurbanıyız zannedersem ister istemez bizde bu tarz alternatif yöntemler düşünüyoruz. Ayrıca hyndai bundan önce kendi servislerinde LPG taktırıyordu hemde garanti şartları bozyulmadan. son olarakta sadece araç üzerinde değil yen nesil r serisi motor ile de uğraştılar ama bu da zaten bizim istediğimiz gdı değil de dizel motor larda. Sanırım bizikilerin motoru mitsubıshı patentli...

• Arkadaşlar şimdi hyundai den yetkili biri ile konuştum (üst düzey). Malesef araçlar için gerçekten 3-4 ay diyorlar. Araçların gelmesi ile zam da kesin yapacaklarmış. Bence herkes planını ona göre yapsın. Keşke erken gelse ancak durum bu. Bende arabamı satmış bekleyenlerdenim. açıkcası şimdi ne yapayım diye de kara kara düşünüyorum.
    Bilgilerinize.
  • Biraz önce bende mail attım genel müdürlüğe atarkende düşündüm aslında bana çok yakın bu hyundai kozyatağındaki genel merkez gidip bir konuşsammı orayla belki biri çıkar ilgilenir :)
  • grafiker açıkcası bir net bilgi alabilirsek sanırım hepimiz için çok ama çok faydalı olacak başka bir araç bakınalım eğer burda bu kadar uzun süre beklememiz gerekecekse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafiker

Biraz önce bende mail attım genel müdürlüğe atarkende düşündüm aslında bana çok yakın bu hyundai kozyatağındaki genel merkez gidip bir konuşsammı orayla belki biri çıkar ilgilenir :)

Arkadaşım, yakınında ise telefonla konuşmaktansa yüzyüze konuşmak daha etkilidir. Hepimiz adına bir haber koparmanı bekliyoruz.
  • Evet grafiker arkadaşımız vakit ayırıp gidip yüzyüze görüşüp bilgi alır ve bizimle paylaşırsan çok faydalı olacaktır. Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaslar hyundai ic anadolu bolge muduru arkadasimdan aldigim bilgiye gore araclarin nisan basi gelmesi muhtemelmis
  • chn06 Bizim bölgemiz ;) dediklerinde haklı olursa Nisan ayına kadar beklemek birde üstüne zam yemek hiç bana göre değil, kastırıp 2.0 veya direkt tarz değiştirip ASX mi niyelensek... Yedek parça sorunu var diyorlar mitsubishi'ler için ama...
  • quote:

chn06 Bizim bölgemiz ;) dediklerinde haklı olursa Nisan ayına kadar beklemek birde üstüne zam yemek hiç bana göre değil, kastırıp 2.0 veya direkt tarz değiştirip ASX mi niyelensek... Yedek parça sorunu var diyorlar mitsubishi'ler için ama...

Alabilirseniz 2.0 tabiki daha iyi bir secim olacaktir.karar sizin.
  • Yılda en fazla 15.000 km yol yapıyorum, 2.0 eminim güç olarak çok şey katacaktır ama vergisel olarak ödediğim ve tüketim olarak getireceği yük benim gibi az yol yapan birisi için ne kadar mantıklıdır bilemiyorum.
  • quote:

Yılda en fazla 15.000 km yol yapıyorum, 2.0 eminim güç olarak çok şey katacaktır ama vergisel olarak ödediğim ve tüketim olarak getireceği yük benim gibi az yol yapan birisi için ne kadar mantıklıdır bilemiyorum.

Uzun sure kullanilacaksa bence mantikli.aracin 4 ceker ve otomatik olmasini gectim birde soyle durum var.cogu insan benzin pahaliligindan dolayi ya az biniyor arabaya ya hic binmiyor.eminimki dizel olsa daha cok binilir.ise giden ve tatile cikan biri icin bence dizel sart.
  • Başka bir kanaldan da bir doğrulama geldi. hyundai içinden olduğu için isim ve kaynak belirtemiyorum kusura bakmayın ama gerçekten doğru. Uzun bir süre araç yok malesef arkadaşlar. Nisan bile güzel haber olur duyduklarımdan sonra.
  • Ben eve gidene kadar orası kapanır büyük ihtimalle izinli olduğum bir gün gidip konuşacağım size söz beyler ama bu birkaç gün sürebilir. İnşallah gündüz bir iş olurda oralara giderim süper olur. Genel merkezin çatısındaki hyundai reklamını çalıştığım firam yapmıştı bundan 2 sene önce keşke ozaman olsaydı gidip bizzat genel müdüre sorardım ) ama bir bağlantı bulmaya çalışıyorum bulursam o kanaldan irtibata geçiceğim buna karşı Kıa tarafındaki sevgili Abimi aradım tahmini Nisanda kia tarfında baya bir araç olucakmış. Bunun üzerine chn06 nın duyumuda doğru olabilir ama yinede gideceğim soracağım kozyatğına tek temennim zam olmaması
    Not: Şuan hala işyerindeyim anlayın işte okadar
  • chn06 kiliometrem çok artmayacaktır, ama yinede bakmakta fayda var.

eröz ilk günden bu yana Haziran diye söyleniyordu zaten, da hazirana kadar kim bekler bilemiyorum. Bugün yanından geçtiğim Ford bayiinde hemen hemen tüm arabalarından 1-2 farklı renkli araç olduğunu söyleyebilirim ve yer yok araç koymaya... Şimdi bir yandan segment lideri olacağız diyorsunuz diğer yandan satılacak araç getirmiyorsunuz...

Bu arada ASX de zamlanmış... resmen yıllar öncesine döneceğiz arabaların yatırım aracına döneceği tarihler oldukça yakın gibi..
  • Doğru söylüyorsun vallahi hocam.
    şimdi bizim ne alacağımıza karar vermemiz lazım!!
    bu arada herkesin kandili mübarek olsun.
  • grafiker haberler sizde diyelim o zaman ;) ve elbette kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alliens

quote:

Orijinalden alıntı: chn06

quote:

Orijinalden alıntı: jackkass_one
    Naz_eg teşekkürler arkadaşım verdiğin bilgi için ama çoook kötü oldu bu :( Takılsaydı ne olurdu.
    Şunanda takılan teknolojiyle aracın hiçbir farklılığı olmazdı hyundai sitensinden lpg ile ne değişir yazılarını okursanız +larının olduğunu okuya bilirsiniz ayrıca 9-10 ltrebenzin sarfiyatı olan bir araç lpg de asla 13- 14 ltye çıkmaz neyse zaten takılmıyormuş çok canım sıkıldı bu işe yakında benzin 5 tlyi gördüğünde umarım aynı fikirde devam edersiniz arkadaşlar bu konudaki lpg ısrarım ciddi anlamda yakıttan tasarruf olduğu içindir keşke kendi ülkemizde 4 tl ye varan fiyatlara yakıt almasakta lpg dir şudur budur düşünmek zorunda kalmasak galiba ben 1.6 dan vaz geçip 2.0 olanını düşünmeye başlasam iyi olur bu seçenekte uzun vadede kar sağlar mtv ve aradaki fiyat farkı ancak böyle kapanır kısa vadede asla mantıklı olmaz diye düşünüyorum ama araç çok güzel alan arkadaşlara tekrar kazasız keyifli sürüşler diliyorum.

Imkaniniz varsa 2.0 almanizda fayda var.hem 4 ceker hem dizel.uzun vade kullanacaksaniz daha mantikli.hemde 1.6 gibi 4-5 ay beklemezsiniz teslim almak icin.

Açıkcası yakıt tabiki önemli ancak bu ağırlık ve cüsseye 2.0 yakışır diye düşünüyorum. Ben şahsen 2.0 kullanıyorum ve çok şükür KEŞKE demedim şu ana kadar. Araba geç gelecek diye vazgeçecek arkadaslarada bir tavsiyem var; beklemeye deger. Hakikaten güzel bir araç ix35.

Sn. chn06,

Sanırım sizde Ankara'lısınız. Bu nedenle 2.0 CRDI ix-35 in yakıt tüketimini ( şehir içi ) merak ediyorum. Müsait olduğunuzda ortalama yakıt tüketiminizi ortalama süratinizle birlikte bildirebilir misiniz? Teşekkürler...

• Ersöz aynen ya herkezin kandili mübarek olsun... Füştük araba peşine kandil mandil unuttuk yaaa
    bbasaran gidecem inşallah çalcam kapılarını :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

quote:

quote:

Naz_eg teşekkürler arkadaşım verdiğin bilgi için ama çoook kötü oldu bu :( Takılsaydı ne olurdu.
    Şunanda takılan teknolojiyle aracın hiçbir farklılığı olmazdı hyundai sitensinden lpg ile ne değişir yazılarını okursanız +larının olduğunu okuya bilirsiniz ayrıca 9-10 ltrebenzin sarfiyatı olan bir araç lpg de asla 13- 14 ltye çıkmaz neyse zaten takılmıyormuş çok canım sıkıldı bu işe yakında benzin 5 tlyi gördüğünde umarım aynı fikirde devam edersiniz arkadaşlar bu konudaki lpg ısrarım ciddi anlamda yakıttan tasarruf olduğu içindir keşke kendi ülkemizde 4 tl ye varan fiyatlara yakıt almasakta lpg dir şudur budur düşünmek zorunda kalmasak galiba ben 1.6 dan vaz geçip 2.0 olanını düşünmeye başlasam iyi olur bu seçenekte uzun vadede kar sağlar mtv ve aradaki fiyat farkı ancak böyle kapanır kısa vadede asla mantıklı olmaz diye düşünüyorum ama araç çok güzel alan arkadaşlara tekrar kazasız keyifli sürüşler diliyorum.

Imkaniniz varsa 2.0 almanizda fayda var.hem 4 ceker hem dizel.uzun vade kullanacaksaniz daha mantikli.hemde 1.6 gibi 4-5 ay beklemezsiniz teslim almak icin.

Açıkcası yakıt tabiki önemli ancak bu ağırlık ve cüsseye 2.0 yakışır diye düşünüyorum. Ben şahsen 2.0 kullanıyorum ve çok şükür KEŞKE demedim şu ana kadar. Araba geç gelecek diye vazgeçecek arkadaslarada bir tavsiyem var; beklemeye deger. Hakikaten güzel bir araç ix35.

Sn. chn06,

Sanırım sizde Ankara'lısınız. Bu nedenle 2.0 CRDI ix-35 in yakıt tüketimini ( şehir içi ) merak ediyorum. Müsait olduğunuzda ortalama yakıt tüketiminizi ortalama süratinizle birlikte bildirebilir misiniz? Teşekkürler...

Sayin celebic kullandigim km cok fazla degil daha ama soyle soyleyebilirim 10-11 litre arasinda yakiyor.hizi tam bilmiyorum bazen trafik acik bazen yogun oluyor yol durumuna gore.rodajdan cikinca 2 litre kadar daha dusecegini saniyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

quote:

quote:

Sn. chn06,

Sayin celebic kullandigim km cok fazla degil daha ama soyle soyleyebilirim 10-11 litre arasinda yakiyor.hizi tam bilmiyorum bazen trafik acik bazen yogun oluyor yol durumuna gore.rodajdan cikinca 2 litre kadar daha dusecegini saniyorum.

140 km hız ile 8,7 litre, yogun trafikte 10,5 - 12 litre arası değişiyor.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.