Şimdi Ara

DH İzmir Xbox 360 Kullanıcıları Grubu [GÜNCEL] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
2
Favori
15.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iscanthere

orjinal kullananları ilk mesajda bir liste yapalım bence. Ben de izmir hatay tarafında oturuyorum.

Öyle yapıcam.
  • 6 sı orjinalci 15 kişi olmuşuz. İzmirli xbox 360 kullanan arkadaşlarınızı da çağırın. Kargo ile uğraşmadan elden rahatça takas yaparız. Darkraider da izmirli bu arada.
  • Benide eklersen sevinirim gelirim bn izmire takas için yakın ztn
  • Arkadaşlar satmak istediğiniz oyun varmı?
  • quote:

6 sı orjinalci 15 kişi olmuşuz. İzmirli xbox 360 kullanan arkadaşlarınızı da çağırın. Kargo ile uğraşmadan elden rahatça takas yaparız. Darkraider da izmirli bu arada.

Konu baya geri sayfalarda kalmıştı. isim değiştirince ilk sıraya çıktığını yeni farkettim. Bir gün içinde 4-5 kişi arttık konuya hareket geldi.
    Bu arada elimde Tomb Raider: underworld oyunu var ne kadar fiyat verirsiniz arkadaşlar.
  • hocam underworld için tom clancys graw verebilirim.
  • quote:

hocam underworld için tom clancys graw verebilirim.

Örnek vermek gerekirse hangi oyuna benziyor. FPS galiba ama hani hangi oyuna daha yakın. Bu tür oyunlarda hepsi beni sarmıyoda ondan dedim.
  • hocam operation flashpoint benzeri tps.
  • quote:

hocam operation flashpoint benzeri tps.

beni sarcağını düşünmüyorum. Kopya kullanıcı olduğumdan paraya çevirmeyi düşünüyorum yada beni iyi sarcak bi oyunla takas.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Arkadaşlar satmak istediğiniz oyun varmı?

hocam sana 20ye bırakabilirim istersen.
  • Herkez buraya;
    Elindeki oyunları,satış ücretlerini ve takas etmek istedikleri oyunları yazarlarsa ilk mesaja bunları yazarım insanlar daha kolay ulaşırlar.
  • benide ekleyin bonovadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ancev

benide ekleyin bonovadan

ekledim orjinalci misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilkan

Herkez buraya;
    Elindeki oyunları,satış ücretlerini ve takas etmek istedikleri oyunları yazarlarsa ilk mesaja bunları yazarım insanlar daha kolay ulaşırlar.

iyi günler ben daha xboxla yeni tanıştım 29 mayıs günü aldım.Aldığım gün forumdan İzmir içi biriyle anlaşıp GTA4 aldım.Şuanda elimde GTA4 var sadece.

Eğer elinizde Call of Duty Black Ops ya da MW2,PES 11,2K11,ALAN WAKE,RED DEAD REDEMPTİON,HALO REACH,GEOW 2 oyunlarından bir tanesi varsa 20 Haziran gibi elden teslim alabilirim.Fiyat konusundada anlaşırız.GTA4 bitince takasa açıktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank W. -- 31 Mayıs 2011; 14:58:41 >
  • Arkadaşlar izmirde xbox hakkkında birşeyler yapan dükkan falan varmı konak ta veya en yakın yerde lütfen YARDIM
  • benide ekleyin

gt: ''orjinalci35''
  • quote:

Orijinalden alıntı: dizyy

Arkadaşlar izmirde xbox hakkkında birşeyler yapan dükkan falan varmı konak ta veya en yakın yerde lütfen YARDIM

ne konuda birşeyler,ona göre bildiğim yerlere yönlendiriyim
  • hocam senin eski dh nickin freesnap 35 miydi? Livedan eklerim bi ara.
  • quote:

hocam senin eski dh nickin freesnap 35 miydi? Livedan eklerim bi ara.

gt öyleydi,dj hero set almıştım senden ekle gt'yi

ayrıca 'DJ HERO 2' oyunu arıyorum elinde olan warsa pm atsın lütfen
  • peki hocam eklerim. Taş gibi çıktı değil mi set
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.