Şimdi Ara

DH İzmir Xbox 360 Kullanıcıları Grubu [GÜNCEL] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
2
Favori
15.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Coldhuntr

Elimde orjinal assasins creed 1 var almak veya takas etmek isteyen varsa bana pm ile ulaşsın takas için oyun sınırlaması koymuyorum.

ne kadar istiyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizil_elma -- 5 Haziran 2011; 12:06:21 >
  • Peki arkadaşlar adama diyelim güvendik alışverişi nasıl hallediyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kağan*

Peki arkadaşlar adama diyelim güvendik alışverişi nasıl hallediyoruz?

Sen parayı havaleyle yolluyosun oda ürünü yolluyo. Yada en güvenlisi gittigidiyor'dan falan ilan açıyo sen satın alıyon o yolluyo sen ürün eline ulaşınca onaylıyon para adama yatıyo. Ama bu yöntemde kredi kartı kullanılıyo ve kredi kartın netten alışverişe açık olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coldhuntr

Elimde orjinal assasins creed 1 var almak veya takas etmek isteyen varsa bana pm ile ulaşsın takas için oyun sınırlaması koymuyorum.

PM
  • tekrar pm attım hocam cevabını bekliyorum.
  • iyi akşamlar hemşolar...elinize sağlık böyle bir başlik çok işe yarar...ben işim gereği ankaradayım ancak beni eklerseniz sevinirim. orjinal kullanıcıyım. kinect'le gelen adventure harici oyunum yok....30 temmuzdan sonra izmirde olacağım bir ay orada sizlerle görüşüp elinizde ne varsa toplayacağım....özellikle kincet oyunlardan temin edebilecek olanlardan pm bekliyorum....kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf.......................
  • imzandaki live GT en mi? GÖZ GÖZ GÖZTEPE
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

imzandaki live GT en mi? GÖZ GÖZ GÖZTEPE

aman hocam göztepe karşıyaka kavgası olmasın Zaten hiç anlamam bu kavganın sebebini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilkan

quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

imzandaki live GT en mi? GÖZ GÖZ GÖZTEPE

aman hocam göztepe karşıyaka kavgası olmasın Zaten hiç anlamam bu kavganın sebebini.

göz göz ile karşıyaka kardeştir........
    gerçek izmirliler bu kardeşliği bilir....
    geresi sportmence taraf olmakla alakalıdır..........
    kardeşler bazen birbirinin kafasını gözünü yarsada....
    et tırnaktan ayrılmaz....
    her ikisi yanlız başına varolamaz......
    neyse adam gibi iş adamımız yokki sahip çıkılsın kulüplere........

• katılıyorum hocam ama arada sen benim soruyu görmemişsin galiba
  • Hocam benide kaydedin. Bugün itibariyle orjinal kullanıcıyım. 4+250GB Slim model. frturk LIVE nickimdir. Bu arada PES11 aramaktayım orjinal ve serial kullanılmamış, irtibata geçerseniz sevinirim.
  • merhaba arkadaşlar bende güzelyalıda oturuyorum elimde sadece splinter cell convition var öncelik olarak Dead space 2 ile takas edebilirim,üstüne para vermeye razıyım,diğer oyunlar ile kafa kafaya takas ederim.
  • Arkadaşlar GTA4 bitirdiğim için satıyorum almak istiyenlerle izmir içi elden alışveriş yapabiliriz kutusu kitapçığı herşeyi tamam cd de bir iki çizik var ama onlar aldığımda vardı zaten hdd ye yükleyip oynadım bir sorunu kesinlikle yok.fiyat 40TL dir. Takas tekliflerine açığım.isteyenede fotoğraf gönderilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank W. -- 10 Haziran 2011; 18:23:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet.bascetin

Arkadaşlar GTA4 bitirdiğim için satıyorum almak istiyenlerle izmir içi elden alışveriş yapabiliriz kutusu kitapçığı herşeyi tamam cd de bir iki çizik var ama onlar aldığımda vardı zaten hdd ye yükleyip oynadım bir sorunu kesinlikle yok.fiyat 40TL dir. Takas tekliflerine açığım.isteyenede fotoğraf gönderilebilir

Tomb raider : underworld'le üstüne ne kadar istersin ?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar GTA4 bitirdiğim için satıyorum almak istiyenlerle izmir içi elden alışveriş yapabiliriz kutusu kitapçığı herşeyi tamam cd de bir iki çizik var ama onlar aldığımda vardı zaten hdd ye yükleyip oynadım bir sorunu kesinlikle yok.fiyat 40TL dir. Takas tekliflerine açığım.isteyenede fotoğraf gönderilebilir

açıkçası o oyun almak istediğim bir oyun değil.eğer gta4 satın almak isterseniz fiyat bellidir.başka orjinal oyun varsa elinizde oyuna göre düşünürüz takası.iyi günler

• quote:

quote:

quote:

açıkçası o oyun almak istediğim bir oyun değil.eğer gta4 satın almak isterseniz fiyat bellidir.başka orjinal oyun varsa elinizde oyuna göre düşünürüz takası.iyi günler

Maalesef bütçe sebebi ile fw'li kullanıcıyım. Elimde de orjinal oyun olarak sadece tomb raider var. Bu oyunu takasta kullanmak istiyorum. Hayırlı satışlar size.

• anladım hocam sağolun
  • Arkadaşlar herkese selam.1 haftalık izmire geldim, arkadaşım kinect getir de takılayım 1 hafta demişti yalnız ben adventure oyununu unutmuşum. 1 haftalık sevabına ya da kiralayabilecek varmı? Lütfen 05517033663 nolu telden ulaşınız.
    İyi forumlar
  • Beni de ekleyin, orjinal kullaniyorum, Izmir'deyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

Beni de ekleyin, orjinal kullaniyorum, Izmir'deyim :)

hocam elinde galiba cod mw2 var satmayı düşünür müsünüz en çok almak istediğim oyun ama bulamıyorum izmir içi bir türlü eğer satmak isterseniz alıyorum kesin

edit:tamam gerek kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank W. -- 14 Haziran 2011; 16:42:39 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.