Şimdi Ara

DH İzmir Xbox 360 Kullanıcıları Grubu [GÜNCEL] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
2
Favori
15.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler arka sayfada fotolarını koyduğum oyunlarım satılıktır. Karşıyakada elden teslim edilebilir.

Assassin's Creed Brotherhood Special Edition 90 TL
    Need For Speed Shift 50 TL
    Gears of War 2 80 TL
    Halo 3 50 TL
    Mafia 2 70 TL
    Call of Duty Modern Warfare 2 90 TL
    Colin Mcrae Dirt&Racedriver Grid 80 TL (Bu iki oyun bir arada geliyor)
    Halo 3 ODST 70 TL
    Splinter Cell Conviction 70 TL
    Alone in the Dark 40 TL
  • Yarın için çok acil oyunlar arıyorum. PAL veya RF

Alan Wake

Gears of War Collection (1-2 ve ek paketleri olan komple set)

Fable 3
  • kinect 'active 2' arıyorum elinde olan pm atsın
  • @tucky hocam söylemeyeyim dedim ama tutamadım kendimi. Bu fiyatlarla satmayı bekliyorsan beklemeye devam et...
  • selamlar dostlar, ucuza oyun alabileceğim birilerini arıyorum. Hatay taraflarında oturuyorum, pes11 ve gear of war 2 tercihlerim. tesekkurler
  • orjinalciysen xbox live gamertagını yaz da ekleyelim hocam. Ben de hatayda oturuyorum.
  • yok orjinalci degilim. benim xboxa bi ayar çekti arkadaş, normalde hard diske oyun yukleyip ordan oynuyordum fakat hard diski kaybettim. ve online oynayamoyorum bu yuzden. sadece orjinal oyun alıp oynayablirm yada fw yaptırmam lazım. durum böyle =) nasıl yapmak lazım hocam
  • bence orjinale geçip live ın tadını çıkar derim. Hem burada hem dh ikinci el bölümü ve takas grubunda uygun satlılık ve takaslık sıfır ve ikinci el oyun bulabilirsin.
  • orjinal oyun alıp oynayablirmiyim bilmiyorum artık bu saatten sonra cunku xboxun içini açıp bi ton ayar çekmişlerdi. eğer ihtimal varsa tabiki bende isterim online oynamayı. ne önerirsin dostum ? sanrım tek çözüm orjinal oyun alıp offline oynamak gibi gözüküyor.
  • Yada fw yaptırabilcegim bi yer varsa benim makinayı orayada teslim edeblirim. Ondan sonra fake oyun alıp oynayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

@tucky hocam söylemeyeyim dedim ama tutamadım kendimi. Bu fiyatlarla satmayı bekliyorsan beklemeye devam et...

merak etme dostum.

su anda ytl nin ne kadar degersiz oldugunun farkında olan, yurtdısından çok çok daha ucuza getiremeyeceğini bilen kullanıcılara gittigidiyor vasıtasıyla yavas yavas satıyorum. baska bir deyisle hesabına uyan alıyor.acelem yok.

modern warfare 2 ve gears of war 2 nin elimde bulunan birer adedi satıldı.

ilgilenen arkadaslar icin her iki oyundan birer adet daha bulunmakta.( sıfır-jelatinli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tucky -- 11 Temmuz 2011; 16:25:39 >
  • İzmirde birtek karşıyakada spot mağazalar var galiba uğur ve emrah. Fiyat nasıl orlarda büyük mağazalara göre. Taa Göztepeden çarşıya gidemedim bu sıcakta Şimdi bi cevap verirseniz yarın almaya gidicem.

Birde Fw atıyorlar sanırım. Peki kendileri garanti veriyorlarmı FW li ürüne. Ve 250gb slim+kinect paketini maximum ne kadar ödemeliyim sizce. Uğur ve emrahtaki fiyatını bilen var mı? FW li ürüne garanti veriyorlarsa parası ne olursa olsun orlardan alıcam mecburen. Her yerde değişik fiyat var arkadaş anlamadımki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S-AINT -- 11 Temmuz 2011; 17:18:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-JeFF

İzmirde birtek karşıyakada spot mağazalar var galiba uğur ve emrah.

Başka yerde 2 tane biliyorum ama nerelerde tam hatırlamıyorum şuanda kardeşim
  • Silinmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheStarBox -- 18 Ağustos 2011; 2:32:41 >
  • bekleriz hocam. Orji gel ama.
    Bu arada emrah ve uğur dışında çankayada kuryap elektronik var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheStarBox

Bende Varım Ancak Dün konsolumu sattım bugun yarın aranıza geri dönecem inş bir adet x360 slim elite ile :))

Yaşasın X360 Alemi!!!!

Senide gruba yazdım kanka. Xbox'ını sattığın içide xboxı olmayan xboxçı gibi saçma bir cümle yazdım
  • beni de ekler misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -S.E.R.K.4.N-

beni de ekler misiniz

Ekledik kanka
  • quote:

Orijinalden alıntı: -S.E.R.K.4.N-

beni de ekler misiniz

orjinalci misin
  • Ben de fw den orijinale dönenlerdenim. Mavişehirde oturuyorum. Eklerseniz nick "erdula55".
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.