Şimdi Ara

DH İzmir Xbox 360 Kullanıcıları Grubu [GÜNCEL] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
2
Favori
15.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlış ifadeyi kullanmışım özür dilerim Foruma yeni üyeyim de
  • quote:

Orijinalden alıntı: -S.E.R.K.4.N-

Yanlış ifadeyi kullanmışım özür dilerim Foruma yeni üyeyim de

Bende birden onu koyduğunu görünce ne demek istiyo bu dedim
  • Silinmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheStarBox -- 18 Ağustos 2011; 2:33:17 >
  • beni de ekler misiniz
  • Bu arada benide orjinal cilere eklerseniz mutlu olurum.

Elindeki oyun/oyunlar ;QUAKE WARS-Splinter Cell Conviction(LİVE DAN İNDİRİLMİŞTİR DVD Sİ YOK USB FLASH İLE OYNANA BİLİYOR ORJİNALDİR)-PEGLE-SUPER STREET FİGHTER
    Takas Etmeyi düşündüğü oyunlar; Call Of Duty Black Ops-PES 11-ASSASİN'S Creed Brotherhood.

• quote:

Orijinalden alıntı: atilkan

quote:

Orijinalden alıntı: TheStarBox

Bende Varım Ancak Dün konsolumu sattım bugun yarın aranıza geri dönecem inş bir adet x360 slim elite ile :))

Yaşasın X360 Alemi!!!!

Senide gruba yazdım kanka. Xbox'ını sattığın içide xboxı olmayan xboxçı gibi saçma bir cümle yazdım

Çok iyi olmuş

• bende orjinalciyim
  • YA ABİ KONSOLUM BUGUN GELDİ YANİ ARTIK VAR :D ANCAK OKNSOLLA LİVE CONNECTİON YAPARKEN MTU AYARI HATASI ALIYORUM.SORUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN DH DE BİR KONU VAR AMA HİÇ BİŞİ ANLAMADIM Bİ YARDIM EDİNDE BENDE KATILAYIOM LİVE CILARIN ARASINA:D

editlendi...
    Arkadaşlar sorunun çözümü basit ole boşuyna ayar yapcam falan diye ugraşmayın.tek yapmanız gereken başka bir modem denemek.çbendede aynı problem vardı modemi değiştirdim çalışıo eğer elinizde kullanmadığınız bi modem varsa ona bağlayın fıstık gibi çalışıor :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheStarBox -- 22 Temmuz 2011; 18:53:21 >
  • GamerTag :TheStarBox

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheStarBox -- 23 Temmuz 2011; 13:01:27 >
  • Evvet beyler bana acilen PES 11 VEYA COD 6 LASIM VARMI TAKAS VETYA UCUZA SATIŞ YAPAN?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheStarBox -- 24 Temmuz 2011; 3:02:20 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atilkan

quote:

Bende Varım Ancak Dün konsolumu sattım bugun yarın aranıza geri dönecem inş bir adet x360 slim elite ile :))

Yaşasın X360 Alemi!!!!

Senide gruba yazdım kanka. Xbox'ını sattığın içide xboxı olmayan xboxçı gibi saçma bir cümle yazdım

Çok iyi olmuş

Ben yazcamda kötümü olcak

• Beyler izmir'den kredi kartsız taksitle 2.el sıfır farketmez makul fiyatlara alabileceğim biryer varmı
  • bitirdiğim iki oyunu takasa çıkardım beyler, ilgilenenler özel msjla ulaşabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_51349132/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tucky -- 5 Ağustos 2011; 17:21:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tucky

bitirdiğim iki oyunu takasa çıkardım beyler, ilgilenenler özel msjla ulaşabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_51349132/tm.htm

REsimleri dantelli sehpanın üzerinde çektiğin iyi olmuş Türk olduğun belli olsun dimi

• EmreTR ekleyebilirsiniz listeye :)
  • @atilkan,

aynen :)

sağdan soldan hacılama resim olmadığı belli olsun :)
  • yA ben pes 11 alacağımda bunun onli,nesi dolu olurmu oynbayacak adam bulmakta zorlanırmıyım?
  • XBOX 360 slim 250 gb +kinect+advanture oyun paketi 800.000TL.ye satılıktır.
    İki ay önce alındı ancak oyunlar kız çocuklarıma göre olmadığından kullanılmadı.çok yeni ve temiz.
  • sadece kinect i kaç para istersin? yani tek stıomusun kinect+adventures oyununu?
  • ha bide bu arada hala elinde satılık/Takaslık pes 11/Red Dead Redemtion / Gears OFwar 2 / Assasins Creed Brother Hood Olan Yav
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.