Şimdi Ara

[DH Jungler Kulübü][BÜYÜK JUNGLER REHBERİ(Taşındı)][İmzalar eklendi][+100 Kişi Olduk] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
8
Favori
20.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ip kastık kastık 2 tane 6300 çektik yeter be dostum şimdi shyvan dedim oda güzelmiş aslında shyvan veya udyr arasında kaldım main için garanti hero
  • Udyr , Lee Sin , Master Yi . Eklerseniz sevinirim hocam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Javelin. -- 23 Ağustos 2015; 22:43:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlkaplan1

ip kastık kastık 2 tane 6300 çektik yeter be dostum şimdi shyvan dedim oda güzelmiş aslında shyvan veya udyr arasında kaldım main için garanti hero

Sated Devourer şu an Shyvana üzerinde daha iyi. Bu sorunun cevabı tamamen playstyle ile alakalı.

Bu arada 8. bölümümü de tamamladım.
  • exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    Dostum shyvan mı jarvan mı diye sorsam peki veya daha mantıklı soriyim supdan soğuduğum için jung top üzerine eğleniceğim hero tavsiyesi istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlkaplan1

Dostum shyvan mı jarvan mı diye sorsam peki veya daha mantıklı soriyim supdan soğuduğum için jung top üzerine eğleniceğim hero tavsiyesi istiyorum

Şu an Shyvana daha güçlü (Sated Devourer nedeniyle) ancak Jarvan IV çok daha rahat gank atar. Jarvan IV jungle dönmekte zorlanırken Shyvana Udyr ile birlitkte oyundaki açık ara en hızlı junglerdır. Jarvan IV E+Q ile çok sağlam gank atarken Shyvana ile gank atamazsın. Jarvan IV counter jungle yemesi çok kolay bir şampiyonken Shyvana oyundaki en etkili counter junglerlardandır.
    Jarvan Shyvana'dan daha iyi peeling yapar ancak Shyvana (Jarvan özellikle damage kasmazsa) özellikle Sated Devourer ile tonlarca hasar çıkarabilir. Ben ikisini de oynayan birisiyim fakat biliyorum ki duygularım bana doğru cevabı verdirmeyecek (Shyvana ile Elise gibi bir duygusal bağım var). Bence siz deneyerek karar vermelisiniz.
    Ayrıca Shyvana ile Jarvan'ı ayıramazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 23 Ağustos 2015; 23:29:57 >

• 9. bölümüm "Objektif Kontrolü"nü ekledim.
  • Harika olmuş.teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tal.

Harika olmuş.teşekkürler

Rica ederim. Daha bitmedi ama.
  • ekle benide

Nidalee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle lee sin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeğine sağlık. Bitince mutlaka beni etiketle. Çok başarılı olmuş. Ligin neydi bu arada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0uardian

Emeğine sağlık. Bitince mutlaka beni etiketle. Çok başarılı olmuş. Ligin neydi bu arada?

Ranked girmedim. NA hesabım 30 level ve unranked, TR hesabım 20 level henüz
  • Beni de yaz.Ormanda ne olsa oynarım. Teemo bile :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elise bölümünü ekledim. Bütün gün uğraştım ama değdi Umarım beğenirsiniz.

Üye listesini de güncelledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 25 Ağustos 2015; 0:38:55 >
  • Yaz beni de Rengar, Elise, Hecarim, Master Yi

• quote:

Harika olmuş.teşekkürler

Katılıyorum emeğine sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan5201

quote:

Harika olmuş.teşekkürler

Katılıyorum emeğine sağlık

Teşekkür ederim Sejuani bölümünü bitirdiğimde üye listesini de güncelleyeceğim.
    Kardeşim yüzdeyi nasıl hesaplıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeffrey Dahmer

Kardeşim yüzdeyi nasıl hesaplıyosun

"calc.exe" ile. Sayıları birbirine bölüp ilk iki basamağına göre işlem yapıyorum. Gerekirse yuvarlama kullanıyorum. Cevap zaten 142857 sayısıyla yakından ilgili

Bu arada rehberi taşıdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 25 Ağustos 2015; 23:49:30 >
    Anlamadım ama güzel rehber
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.