Bildirim
DH KAFKASYA SEVDALILARI [295 KAFKASYALI] 15.YIL Forumun En Uzun Soluklu Konusu (37. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

DH KAFKASYA SEVDALILARI [295 KAFKASYALI] 15.YIL Forumun En Uzun Soluklu Konusu
(En Son Oy Tarihi: 7.5.2023)
Giriş
-
-
-
-
-
Slm
burayı yeni keşfettim.
Annem Şhapsıg Günay sülalesi Akhisar Yeniosmaniyeden
Babam Dağıstanlı Yalova Güneyköyden
bu arada forumda erkek egemenliği olduğundan söyleyeyim bayanım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can.avar -- 26 Şubat 2014; 23:19:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bertsinay
Yalova-GüneyKöylü var mı?
var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Hakkaten ayıp, gece gece aklıma geldi yahu Afiyet olsun kim yiyorsa
-
benide ekleyin. Kabardey , Pınarbaşı/Sacayağı(Beyazköy) den. -
Tüm Dostlara Selam olsun tesadüfen gördüm.Abone oldum.İnşallah imza işinide becerebilmişimdir.Saygılar. -
O kadar video paylaştım tık yok , bir tepsi hınkal'a auuww :) öle olsun .. -
Bolulu olupta kafkas (karaçay sanırım) olan bir ben mi varım -
Beni de ekleyin. Karapapak (Terekeme) Türk'üyüm. Dedelerimin göç ettiği yer Gürcistan Ermenistan sınırında, köylerimizin yarısı Gürcistan'da yarısı Ermenistan'da kalmış, Gürcistan'da kalan köylerde uzaktan akrabalarımız var. Kars'a 1919 da geldiğimiz söyleniyor ama net değil daha erken de olabilir. Bu arada Karapapaklar olarak Azeri değil Oğuz kökenliyiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr_kfks -- 28 Nisan 2014; 22:14:14 > -
Arkadaşlar eklenmiştir.Arada unuttuğumuz olmuşsa uyarın.Cümleten hoşgeldiniz. -
Beni de ekle hocam -
Bu arada Kabardeyler olarak Abzahları yakalamışız,oranlar eşit şu anda.1 Kabardey daha olursa öne geçiyoruz.Ha maarje bir Kabardey daha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabrek -- 2 Mayıs 2014; 14:19:22 > -
Abhazları yakalatan Kabardey benim. Ekleyin lütfen.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X