mazota azcık yağ katacaksın hafifta rampaya vurcan seyret ondan sonra dumanı vapur dumanı qibi atmassa..
vabis 680 resimler cokk güzel vallaha ama BMC ye benzemes kardes
MADE IN TURKEY
dewammm...
quote:
Orjinalden alıntı: kamyoncu33
mazota azcık yağ katacaksın hafifta rampaya vurcan seyret ondan sonra dumanı vapur dumanı qibi atmassa..
MAZOTA YAĞ KATMA İŞİNİ BİZ BİTİRDİK ARTIK,DİREKT YAĞ...
ŞOFÖR ALEMİNDE EN İYİ MAZOT İRAN MAZOTUDUR.CÜMLE ALEM BİLİR BUNU. SİZE BELKİ BİLMEDİGİNİZİ BEN SÖYLEYEYİM.YADA BİLEN VARDIR.NEYSE; AYNI OKUL MEZUNU KİMYA BÖLÜMÜNÜ BİTİRMİŞ ARKADAŞIMA İRN MAZOTUNDAN NUMUNE VERİP İNCELEMESİNİ İSTEDİM.(BU İŞ SAĞLIK LAB. OLDU :) ÇAKTIRMA. SONUÇLARA BAKIP,BİRDE 10 NO YAĞ VERDİM İNCEDEN.İKİSİNİN DE KİMYASAL ANALİZİ AYNIYDI.2 SENE OLDU 10 NO YAĞ KULLANIYORUZ.MALİYET YARIYA DÜŞTÜ. CEBE PARA KALMAYA BAŞLADI.5/6 AY OLUYOR HERHALDE DEVLET BAKTI.MAZOT SATIŞLARI TABAN YAPTI,TÜM TÜRKİYEDE AYNI ANDA PETROLLERE BASKIN OLDU BİLİYORSUNUZ.AMA İŞİ BİLEN GECE NAKİL YAPIYOR.GÖZ ÖNÜNDE DEĞİL.
Bundan15-20 sene önce Arap'lar bir kutu fındık ezmesine bir depoyu dolduruyorlarmış.
Beyler ırak kapısı açılmış bulunuyor ıraktan mazot gelmye başladı Bizim ategoyu sattık 1 kaç yıla kadar bir 935 alıp ırağa çalışacaz...Bu habere çok sevendim seneye memlekete gidecez oh beeee...En sonunda tekrar promuz olacak...
quote:
Orjinalden alıntı: mustafaemir
Beyler ırak kapısı açılmış bulunuyor ıraktan mazot gelmye başladı Bizim ategoyu sattık 1 kaç yıla kadar bir 935 alıp ırağa çalışacaz...Bu habere çok sevendim seneye memlekete gidecez oh beeee...En sonunda tekrar promuz olacak...
Mustafa onun yerine 1142 2+2 kırkayak alın ? daha iyi ıolmazmı ? özel yapım..
Aaaaaaa!!!!! yine vabissss!!!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: karakus_taha@hotmail
quote:
Belki onu yaparız özel sipariş üzerine babam pro alacağız dedi...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: karakus_taha@hotmail
quote:
Belki onu yaparız özel sipariş üzerine babam pro alacağız dedi...
Varmıymış 2+2 ikisi hemde 1142 heee
özele geliyor 1142 1 tane gördüm yolda Bunlarda yoldan çekim 2 hafta yokum...Çanakkaleden mardine mardinde 1 2 hafta kalıcaz...Yarın yol var...
Ahh ahh seviyorum bu memleketi..Çocukkken çok gittim İstanbul'a ama hayal mayal hatılıyorum.Bu köprüden geçerken hep başım dönüyor,sadece bu değil,altında su olan her köprüde başım döner...
,
Ben bunu bi yerden hatırlıyorum aaa Daf cf'nin fotokopisinin tıpkısının aynısı....