Şimdi Ara

DH kamyoncular grubu (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.991
Cevap
3
Favori
615.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AnormaL_ÜyE

valla ilk zamanlar cektım sora baydı arabanın ıcınde yat kalk yat kalk cukerım fotosunu dedım akLıma gelmedı Meraklıydım Tıra sımdı cok fena bıktım

işin zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==

quote:

Orjinalden alıntı: AnormaL_ÜyE

valla ilk zamanlar cektım sora baydı arabanın ıcınde yat kalk yat kalk akLıma gelmedı Meraklıydım Tıra sımdı cok fena bıktım

işin zor

Her İş Zor Cok sukur calısdıgımız hakınıda fazlasıyLa alıyoruz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • abiiler kardeşler biz daha has olmadıkki muavinlikle geçiniyoruz yaşımız biraz daha büyüsn askerlik yapalım ondan sonra siz bize bir şeyler öğretirsiniz HAS OLANLAR KULLANLARDIR YOLLAR PROFÖSSELERİ....
  • 1 tane topik ayarlayın o kalsın 50 tane topik war
  • genç tırcı nerede gören warmı ??
  • Kendimi Polat Alemdar sandım..Kusura bakmayın ağalar..Ben bu gazla İstanbul'u bile dize getiririm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==

1 tane topik ayarlayın o kalsın 50 tane topik war

burak arkadaşıma katıLıyorum 1 tane adam akıLLı topik açaLım orda takıLaLım.!!
  • Burası güzel de grubun has'ı da çıktı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaRgO4030

Burası güzel de grubun has'ı da çıktı..

buluruz merak etme
  • bıktım yav bu benim akrabadan o ve oğlu Ve 74 saatte mardinden istanbulu alması tam bir rekor adam kastamonuda yük boşlattı 10 dakka sürmedi sonrada kstamonudan buraya tam 13 saatte geldik çıldırmamak elde değil 50 60 km ile Mazot düşmeye başladı bu arada adana tarafnda 2.60 2.50 2.40 ama istanbul tarafı 2.97

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80.S.5.5 -- 5 Ağustos 2008; 8:30:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafaemir

bıktım yav bu benim akrabadan o ve oğlu Ve 74 saatte mardinden istanbulu alması tam bir rekor adam kastamonuda yük boşlattı 10 dakka sürmedi sonrada kstamonudan buraya tam 13 saatte geldik çıldırmamak elde değil 50 60 km ile Mazot düşmeye başladı bu arada adana tarafnda 2.60 2.50 2.40 ama istanbul tarafı 2.97

Ardahana bı gunde gıtım sabahı yanastım olene kadar bosaldı olen cıktım ertesı gun sabaha 11 gibi eske vardım 1400 km eskısehırden ardahan yanı 3 gun surdu :)
  • yine iyi gitmişşin şimdi bu adam izmitten istanbula bile 2.5 saatte girdi...Tabi 2520 en fazla bu kadar yapar
  • 2520 gayet normal..!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamyoncu07

2520 gayet normal..!!

Hayatında kaç kere 2520'ye bindin ?
    Şöför adam akıllı kullanamıyorsa arabanın ne suçu var?İsterse dibinde TGA olsun..

Bilinçsizce, cahilce konuşmayalım..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaRgO4030

quote:

Orjinalden alıntı: kamyoncu07

2520 gayet normal..!!

Hayatında kaç kere 2520'ye bindin ?
    Şöför adam akıllı kullanamıyorsa arabanın ne suçu var?İsterse dibinde TGA olsun..

Bilinçsizce, cahilce konuşmayalım..!

çekior adam şöfor 35 yıllık adam basmıyor mazot pahalı...80'de yukarı bırakmıyor eski takağoraf...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80.S.5.5 -- 5 Ağustos 2008; 13:16:27 >
  • Tabikide mazot pahalı diye basmıyor..Bak dibinden ne çıktı. Bazılarıda Cargo diye basmıyodur diyo.. Vur dedik öldürdünüz arkadaş..Bu arabalar eşşek değil sonuçta kağnı gibi gitsin..
  • Onda eski tako olsa ne olur yaw sizde cıkar fişi bas sanki hic 2520 binmedik.bassanda kac yapıcak 90 ımı gecicek basarıyla.
  • MB_driver doğrudur Birazda foto kendi çekimim...

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

• Valla abim yine abimin kamyona çıkmasını bekliyoruz bir haftaya kalmaz 2524 kullanacak ford cargo...Allaha şükür tekrar yol..
     DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80.S.5.5 -- 5 Ağustos 2008; 18:56:55 >

•  DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu
     DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.