Şimdi Ara

DH kamyoncular grubu (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.991
Cevap
3
Favori
615.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eline sağlık..
  • valla tekrar bu hafta yada haftaya abim 2524 kullanıcak cargo kamyonu tekrar foto çekecem...Ona seviniyorum birde abimin kamyon almasını tekrar Abim alırsak arkasında türkiye var diyor YAni PRO
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafaemir

valla tekrar bu hafta yada haftaya abim 2524 kullanıcak cargo kamyonu tekrar foto çekecem...Ona seviniyorum birde abimin kamyon almasını tekrar Abim alırsak arkasında türkiye var diyor YAni PRO

abin dediki 624 le samsuna gidecem dedi sen 2524 dion
  • yok kardeş abim samsu8ndazaten 624 işi yattı adam kendine başka şöföraldı abimde başkasıyla anlaştı.Ama şahıs arabası Onuda tufan nakliyattan çağırdılar şirket arabası ve sigortalı abim bu seferden sonra o işe gidecek tufan nakliyata...
  • mustafaemir scanialar on numara eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeAr_935

mustafaemir scanialar on numara eline sağlık

aynen on numara..!!
  • ortamın havasını değiştirelim

• Bu aletle 1200km kadar seyahat yaptım, yolcu olarak. Sürücüsünün önceki aracı R420 imiş. Aradaki farkları şöyle anlatıyor. Öncelikle Scania'yı da Volvo'yu da çok beğeniyor. Scania'yı daha estetik buluyor. R420'nin yakıt tüketimini özlediğini söylüyor. Ama hangisini tercih edersin dediğimde kesinlikle Volvo diyor. Volvo'yu daha konforlu buluyor.

R420 ile 20km kadar seyahet etmiştim. Yüklü kalkışlarda kafayı çok kaldırıyordu. FH sağa ve sola direksiyon kırmalarda, virajlarda kabini sağa ve sola yatırıyor. Sonuçta konforlu bir alet. Şimdiki hedefleri bu FH 440'ın yerine tam donanımlı bir FH 16 660 almak. Üstteki aracın rengi konusunda satıcının hatasına kurban gitmişler ve bu yüzden araç içlerine sinmemiş, 6 aylık aracı satıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesheit -- 11 Ağustos 2008; 13:13:18 >

• fear 935 güzel fotolar ama hiç biri proyu adam etmeyi bilmemiş bizim eski 624 nasıl arabaydı...Uzun zamandır forumda yokssun sebebi neydi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hesheit

Bu aletle 1200km kadar seyahat yaptım, yolcu olarak. Sürücüsünün önceki aracı R420 imiş. Aradaki farkları şöyle anlatıyor. Öncelikle Scania'yı da Volvo'yu da çok beğeniyor. Scania'yı daha estetik buluyor. R420'nin yakıt tüketimini özlediğini söylüyor. Ama hangisini tercih edersin dediğimde kesinlikle Volvo diyor. Volvo'yu daha konforlu buluyor.

R420 ile 20km kadar seyahet etmiştim. Yüklü kalkışlarda kafayı çok kaldırıyordu. FH16 sağa ve sola direksiyon kırmalarda, virajlarda kabini sağa ve sola yatırıyor. Sonuçta konforlu bir alet. Şimdiki hedefleri bu FH 440'ın yerine tam donanımlı bir FH 16 660 almak. Üstteki aracın rengi konusunda satıcının hatasına kurban gitmişler ve bu yüzden araç içlerine sinmemiş, 6 aylık aracı satıyorlar.

o Abiye söyle bide dafı denesin daf scaniadanda volvodanda daha az yakar ama çekişi seçerse scania...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80.S.5.5 -- 11 Ağustos 2008; 10:33:40 >

• Abinin ilk aracı Mercedes idi (Actros mu Axor mu hatırlamıyorum). İkinci aracı DAF idi. Üçüncüsü Volvo, dördüncüsü Scania, şu anki yine Volvo. Özetle bu markaları kullanmış biri.
  • quote:

Bu aletle 1200km kadar seyahat yaptım, yolcu olarak. Sürücüsünün önceki aracı R420 imiş. Aradaki farkları şöyle anlatıyor. Öncelikle Scania'yı da Volvo'yu da çok beğeniyor. Scania'yı daha estetik buluyor. R420'nin yakıt tüketimini özlediğini söylüyor. Ama hangisini tercih edersin dediğimde kesinlikle Volvo diyor. Volvo'yu daha konforlu buluyor.

R420 ile 20km kadar seyahet etmiştim. Yüklü kalkışlarda kafayı çok kaldırıyordu. FH sağa ve sola direksiyon kırmalarda, virajlarda kabini sağa ve sola yatırıyor. Sonuçta konforlu bir alet. Şimdiki hedefleri bu FH 440'ın yerine tam donanımlı bir FH 16 660 almak. Üstteki aracın rengi konusunda satıcının hatasına kurban gitmişler ve bu yüzden araç içlerine sinmemiş, 6 aylık aracı satıyorlar.

Hayallerdeki araba yeşilmiş galiba dorseyi yeşil almışlar çünkü yada 660 ı düşünerek bu dorseyi almışlar...

• Dorseyi kabinden önce mi aldılar sonra mı o kısmını hatırlamıyorum. Ancak dorse yeşil değil, üstteki fotoda öyle çıkmış. Fotolarda kabinin rengi de sarı gibi duruyor ama aslında fıstık yeşili. FH 16'yı altın rengi istiyorlar. Bence koyu renk daha iyi gider ama tercih onların.

• ba şık bir araç...
  • quote:

Dorseyi kabinden önce mi aldılar sonra mı o kısmını hatırlamıyorum. Ancak dorse yeşil değil, üstteki fotoda öyle çıkmış. Fotolarda kabinin rengi de sarı gibi duruyor ama aslında fıstık yeşili. FH 16'yı altın rengi istiyorlar. Bence koyu renk daha iyi gider ama tercih onların.

gece olan resim araba sarı dorse yeşil gibi duruyo vallaha araba güzel ama bayezı tercih ederim 440 volvoda yakıtı uygun diyorlar 440 volvoların ama ne derece doğrudur kullanmadan bilemeyiz...

• FH modelini ilk olarak fuarda görmüşler. Araç deri döşemeli vs. full aksesuarmış. Satıcıya aynısından istediklerini söylemişler. Aracı teslim alan şoförün siparişten haberi yokmuş, almış gelmiş, görünce şok olmuşlar. O zamandan beri de eksik donanım ve fıstık yeşili renk bir türlü içlerine sinmemiş.

Bence de fazla abartıyorlar, altı aylık araç satılmaz ama, bütçe onların

• Akıllarına gelmemiş olabilir. Belki telefon edip fırçalamışlardır. Ancak rengi gördüklerinde aracı 2000 kmye yakın kullanmışlardı zaten.
  • Yukarıda yazmıştım aracı satılığa çıkardılar diye. Hafta sonu biri bakmış O da rengini beğenmemiş Başka beğenilmeyecek bir şeyi yok zaten 75bin km'de Volvo.
  • satılır inşallah kafasına dank etmiştir şimdi en iyisi scania ve daf
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.