Şimdi Ara

DH kamyoncular grubu (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.991
Cevap
3
Favori
615.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mustafaemir

fear 935 güzel fotolar ama hiç biri proyu adam etmeyi bilmemiş bizim eski 624 nasıl arabaydı...Uzun zamandır forumda yokssun sebebi neydi...

bi ara bişi oldu giremedim sonrada uzun yol olunca baya giremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hesheit

Yukarıda yazmıştım aracı satılığa çıkardılar diye. Hafta sonu biri bakmış O da rengini beğenmemiş Başka beğenilmeyecek bir şeyi yok zaten 75bin km'de Volvo.

ne kadar istiyorlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeAr_935

quote:

Orjinalden alıntı: mustafaemir

fear 935 güzel fotolar ama hiç biri proyu adam etmeyi bilmemiş bizim eski 624 nasıl arabaydı...Uzun zamandır forumda yokssun sebebi neydi...

bi ara bişi oldu giremedim sonrada uzun yol olunca baya giremedim

iy vallahi bende 1.5 haftadır gidemiyorum uzn yola...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mihman7878
    quote:

Orjinalden alıntı: hesheit
    Yukarıda yazmıştım aracı satılığa çıkardılar diye. Hafta sonu biri bakmış O da rengini beğenmemiş Başka beğenilmeyecek bir şeyi yok zaten 75bin km'de Volvo.

ne kadar istiyorlar?

Sanırım sıfırının 10 bin Avro altını istiyorlar.
  • herkes nerde ya sanırım forum unutuldu arada bakın ne ise bende unutmuştum zaten
  • mustafaemır sen nerde oturuyosun o cektıgın araclar sefaköy muammer aksoy cad. cınar yolu tarafı .

yesıl volvo guzel mega arac ama sıfırının 10 bın euro altına dıyorsunuz ama sadece o mega dorseden gıder 10 bın euro .o aracın ederı 95 bın euro ondan bes kurus fazla etmez.
  • Gökbora uluslararası çalışacak tır şöforü arıyor, gazetede ilanını gördüm, ilgilenenlere duyurulur.
  • gökboranın hergun ılanı var gazete sofor durmuyorkı
  • gökbora ve uluslararası allah korusun
  • Cengizhan 25 senesini verdi yollara.Türkiye Cum. Karayollarının her bir karışını, her bir virajını bilir..
  • FORUMU NEŞELENDİRELİM BİRAZ
    .....:::::<<<<<//BMC\\>>>>>:::::.....

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

• Text-tabanlı bir nakliyat simülasyonu olan Trukz oynadınız mı hiç?

Bir online taşımacılık simülasyon oyunu. Amerika ve Avrupa kentlerinin birinden ötekine mal taşıyor, değişen hava koşullarında yolculuğunuzu ve sürüşünüzü planlıyor, nerede ve ne kadar yakıt alacağınıza, aracınızın bakım ve onarımını ne zaman yapacağınıza, yedek parça ve aksesuar seçenekleri arasından hangisini istediğinize karar veriyor, çeşitli destekler veren taşıma şirketlerinden hangisini seçeceğinize karar veriyorsunuz. Gerçek zamanlı sayılabilecek bir sürüş: Yolda geçirdiğiniz süre kadar dinlenmeniz gerekiyor, taşıyacağınız malı da kendiniz seçiyorsunuz, taşıma ücretleri şehirden şehire ve maldan mala değişiyor. Kazandıkça daha iyi araçlar alıyorsunuz, bankadan kredi alma olanağı da var. Hız sınırlarını ve yasal sürüş süresini aşarsanız kaza yapma ve ceza alma riski var. Yolculuğunuzu Google Earth üzerinden birebir izleme imkânı da. Her şey web üzerinden.

Ayrıca şimdi bir de Türk şirketi var oyunda: TURKZ. Hem oyun ve hem de TURKZ hakkında ayrıntılı bilgi için:

http://forum.donanimhaber.com/m_26036332/tm.htm

• Daha demin Euro Truck Sımulator oynadım.Oyun gerçekten zevk veriyor.Evde direksiyonda var.Bakacaz artık, inşallah pc yükleyebilirim.Bir tek ekran kartı yükseltmek kaldı bana.Sanırsam Onlıne oyun ve Hattrick, Travian gibi bekleme süreci olan bir oyun.
    1.) Sea Fıght'taki gemilerdeki gibi aracımızı kendimiz yön verebiliyor muyuz ?
    2.)Ve en önemlisi oyun, oyuncusunu belirli bir süre işlem yapmak için bekletiyor mu ?
    3.)Araba belirli bir yere giderken seyir halindeyken arabayı görebiliyor muyuz ?
    4.)Oyunda özel haklar(Joker) edinmek için belirli bir miktar ödeyerek hak sahibi olabiliyor muyuz?

Şimdi ben amıdın bemıdın cemıdın demıdın mı diyim ??

Merak ettim cevap ver bakalım..

Msn ; karakus_taha@hotmail.com

Ekle, yardımcı ol, katılayım filona.. + Sabaha kadar kasabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cargo3230C -- 9 Eylül 2008; 0:13:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CaRgO4030

Daha demin Euro Truck Sımulator oynadım.Oyun gerçekten zevk veriyor.Evde direksiyonda var.Bakacaz artık, inşallah pc yükleyebilirim.Bir tek ekran kartı yükseltmek kaldı bana.Sanırsam Onlıne oyun ve Hattrick, Travian gibi bekleme süreci olan bir oyun.
    1.) Sea Fıght'taki gemilerdeki gibi aracımızı kendimiz yön verebiliyor muyuz ?
    2.)Ve en önemlisi oyun, oyuncusunu belirli bir süre işlem yapmak için bekletiyor mu ?
    3.)Araba belirli bir yere giderken seyir halindeyken arabayı görebiliyor muyuz ?
    4.)Oyunda özel haklar(Joker) edinmek için belirli bir miktar ödeyerek hak sahibi olabiliyor muyuz?

Şimdi ben amıdın bemıdın cemıdın demıdın mı diyim ??

Merak ettim cevap ver bakalım..

Msn ; karakus_taha@hotmail.com

Ekle, yardımcı ol, katılayım filona.. + Sabaha kadar kasabilirim.

Web tarayıcı üzerinden oynanan bir oyun bu. Öyle grafik falan yok. Günde 2-3 kez uğrayıp gerekli işlemleri yapar çıkarsınız. Online oyunların bir kısmı böyle zaten. Mantık basit ama seçenekleriniz hayli fazla. Sürüş zevkinden ziyade sanki gerçek hayatta nakliyat yapıyormuş gibi bir mantık yürütmeniz lazım. Yani nereden nereye ne taşımalıyım, kaç para veriyor, kaç param kaldı, aracımı nasıl yenileyebilirim, yolda yakıt kaç para, hangi şirket ne yapıyor, gibi çok fazla soru sorma imkânı ve mecburiyeti var. Adı üstünde, simülasyon, yani gerçek hayattaki nakliyatçılığı internet üzerinde yapıyormuş gibi düşündürmek amacıyla hazırlanmış. Dünyanın her yerinden on binlerce kişi oynuyor, en az dörtte biri gerçek hayatta da şoför. Oyunu yazan da gerçek hayatta şoför.

Verdiğim adreste Türkçe bilgi var, biraz zaman ayırıp okursanız sanırım sorun yaşamazsınız. Sorularınızı da yine o adreste hemen cevaplarlar.

Hayırlı seferler...

• Sağolasın usta.
    Arabayı sardım, brandayı çektim, irsaliyeyi bekliyom birazdan çıkacam.
  • Valla bu gavur dilini çözemedm gitti.Daha üye olamadım.Bu gidişle olamıcam gibi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Orjinalden alıntı: CaRgO4030

Sağolasın usta.
    Arabayı sardım, brandayı çektim, irsaliyeyi bekliyom birazdan çıkacam.

Çadır iplerini iyi çek uçmasın,lastiklerin havasınıda kontrol etmeyi unutma..

Kamyoncu ilmeği attım kolay kolay çözülmez..
  • quote:

"genc_tırcı",al kardeşim..
    Senin için topiği yukarı çıkardım..DH Has Kamyoncular Grubunu kullanma lütfen,buraya yükle fotograflarını..

niye kulanmayim eray abi?
  • ,

DH kamyoncular grubu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: genc_tirci

quote:

"genc_tırcı",al kardeşim..
    Senin için topiği yukarı çıkardım..DH Has Kamyoncular Grubunu kullanma lütfen,buraya yükle fotograflarını..

niye kulanmayim eray abi?

Alıntı fotograflara ihtiyacımız yok,kendimiz çekiyoruz kendimiz paylaşıyoruz o tarafta tamam kardeşim ?

Ayrıca şu Pro'nun fotograflarını koy bakalım..Merak ettim..

bak abi
    ben ínterneten alinti resim bu siteye koymuyorum bilib bilmden konusma
    pro'nun resimleri bilgisayara yükledim an siteye upload edecem!

• 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.