Ben bunu bi yerden hatırlıyorum aaa Daf cf'nin fotokopisinin tıpkısının aynısı....
haklisin mustafa adam bunun ismini cin'de bir de forden miller koymus ;)
saygilar; genc_tirci
Bu DAF'ların kupa ve ön konsolu bence çok basit.Çuvalla para veriyorsa millet adamakıllı kupa yapmalı.Az yakıyor amenna ama bir yerdede kupa lazım olur yani.(XF'ye bir sözüm yok)Bmc'de aynı zihniyetle çalışıyor.Senelerce aynı kupayı bi eğip bi genişletip millete sundular.Kupa içi yaptıkları tek çalışma ise siyah olan konsolu adam akıllı birşeye benzetmek.Şimdide bir tampon yapıp alıcıya sundular.Ama motor bakımından bmc her yeni araba yaptığında motor'dan yana bayağı birşeyler kazanıyor(Güç,tork,tırmanma eğimi vs..)Şuan Cargo her halukarda bmc'yi 2'ye katlar(kupa bakımından).Çekiş anlamına gelindiği zaman ise bmc cargo'dan üstündür.Gözlemlerime göre yeni cargo bayağı bir hantal.Bmc daha atik görünüyor.Tabi kullananlar daha iyi bilir..Tabi bir yandan fren sistemininde güçlü olması lazım.Bana kalırsa şuan en cazip araba ford cargo 4030..Bu arabaya bayağı bir isim takılmış.Mesela zamanında Şahin bakışlılar vardı, şimdi ise 4030'lara 'Örümcek''Elli ayak''Beyaz balina(rengine göre değişiyor)Bana kalırsa Ford marka araba alırken orjinalinden roterdar taktırılmalı..Jandarma ve polis'in olmadığı yerde 50-60 ton basarsın..Tabi 4030'larada TCK'dan izin alınması gerekiyor.Belkide şöförleri bu korkutuyor..
bir kac resim..:
evet arkadaşlar yine ben ve yine aranızdayım görüşmeyeli nasılsınız
.....::::://BmC.PrO.935\\:::::.....
h
quote:
Orjinalden alıntı: FeAr_935
hayırdır 935 mi sürüyon ali ve genc tırcı saf dışı edildiniz
............ORTAYA KARIŞIK...........
Kara tren gecikir belki hiç gelmez..Piyasada sürünür halini görmez..
quote:
Orjinalden alıntı: CaRgO4030
Kara tren gecikir belki hiç gelmez..Piyasada sürünür halini görmez..
ah ah kara tren be..!!
quote:
Orjinalden alıntı: showcu33
h
quote:
Orjinalden alıntı: FeAr_935
hayırdır 935 mi sürüyon ali ve genc tırcı saf dışı edildiniz
cemati senmisin yoksa ne ise bende 935 yok
Bende Polat ALEMDAR...Nede olsa filmin kadrosu gaggoş..
birader sen nerelisin
iyi geceLer...
kamyonLar çoook dehşet..!!
Eline sağlık vabis'ci...
SeLamLarım Uzun Aradan Soraa
As Volkan usta.Nerelerdesin, görünmüyon ?
quote:
Orjinalden alıntı: CaRgO4030
As Volkan usta.Nerelerdesin, görünmüyon ?
Tırdayım 2 aydır 24 saat calısıyorum söförle cift söför yani. peter emeklı oldu tatıl yapıyor:)bu hafta sonu denk geldı ankara cıktıda yarın sarıcaz pazarda kapalı depo pazar gecesıne kadar burdayım ewı özlemısım be
Allah yardımcın olsun ne diyelim..Resim falan çekmedinmi bu arada ?
valla ilk zamanlar cektım sora baydı arabanın ıcınde yat kalk yat kalk c akLıma gelmedı Meraklıydım Tıra sımdı cok fena bıktım
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >