Şimdi Ara

DH Kariyer Yapanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DH'liler olarak turnelerimizi kendimiz için kolaylaştırabiliriz diye düşünüyorum. Peki bu nasıl olacak?

Turnelerimizi aynı tarihlerde yaparak sürekli aynı şehirlerde olacağız. Bu durumda ihtiyacımız olan şeyleri bulmamız çok daha kolay olacak. Örneğin kayıt yapacağımız sırada misafir sanatçı olarak katılabilecek kişiler bulabileceğiz hemen. Ya da albüm yapımcısı gibi. Gerektiği zaman birbirimize fal bakacağız ya da tantrik yeteneği olan kişilerle sağlığımızı artıracağız.

Ben kendin turne planımı sizinle paylaşacağım. Turne yaklaşık 40 gün sürüyor. Yılın 42. günü başlayıp 24. günü bitiyor. Yani ölüler günü ve kobe günü turne arasına denk geliyor. 5-6 gün günde iki konser var. (Sağlık sorunu olanlar için büyük bir sorun teşkil edebilir o yüzden katılmadan önce tekrar düşünün )

Önümüzdeki turne 08-11-2011 tarihinde başlayacak. Önümüzdeki turneden başlamak isteyenler acele etseler iyi olur

Katılacağınızı burdan bildirirseniz size ulaşıp tur planı tarihlerini verebilirim. Turne ayarlamanızda yardımcı da olurum

• Kariyer yapıyorum fakat kendimi geliştirme aşamasındayım.
  • Tamam hazır olunca takılırsın sende
  • Bende yeniden döndüm oyuna yetenek geliştirme aşamasındayım yetişeceğimi sanmıyorum yeteneklerin kasım sonuna turneye çıkabilirim
  • Valla ben hızlı turne yapıyorum . 28 gün sürüyo normalde bizim 1 turne 1 yıla 2 turne yapma gibi planlarım varda neyse
  • Ya turne yapmak zor iş. Ben 2 ay önce londraya konser ayarlamıştım. Aziz kobeye yakın bir güne denk geliyormuş lan dedim grubum 5 şehir gezdi başarısını almak için 4 şehirde daha konser vereyim falan dedim. Anam ağladı uçak biletlerini ayarlayana kadar. Saat farkı falanda var arada. Dünya turunu nasıl tamamlayacağım onu düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

Ya turne yapmak zor iş. Ben 2 ay önce londraya konser ayarlamıştım. Aziz kobeye yakın bir güne denk geliyormuş lan dedim grubum 5 şehir gezdi başarısını almak için 4 şehirde daha konser vereyim falan dedim. Anam ağladı uçak biletlerini ayarlayana kadar. Saat farkı falanda var arada. Dünya turunu nasıl tamamlayacağım onu düşünüyorum

valla en kısa zamanda bozulma oranı düşük bir tur aracı ya da hızlı ve bozulma oranı düşük kişisel araç al, uçak seyahatleri ruh halininde sağlığında ağzına ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH Forum EN Eski Konular
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

quote:

Ya turne yapmak zor iş. Ben 2 ay önce londraya konser ayarlamıştım. Aziz kobeye yakın bir güne denk geliyormuş lan dedim grubum 5 şehir gezdi başarısını almak için 4 şehirde daha konser vereyim falan dedim. Anam ağladı uçak biletlerini ayarlayana kadar. Saat farkı falanda var arada. Dünya turunu nasıl tamamlayacağım onu düşünüyorum

valla en kısa zamanda bozulma oranı düşük bir tur aracı ya da hızlı ve bozulma oranı düşük kişisel araç al, uçak seyahatleri ruh halininde sağlığında ağzına ediyor

Araç: Lüks Minibüs
    Kapasite:
    Hata yüzdesi: 3,00%
    Maliyet: 27 000 TL

İyimidir bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipponese -- 18 Ekim 2011; 2:31:54 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

quote:

Araç: Lüks Minibüs
    Kapasite:
    Hata yüzdesi: 3,00%
    Maliyet: 27 000 TL

İyimidir bu?

Valla 27 bin demek henüz ilk turnesi olanlar için rüya gibi birşey demek şuan için en ideal hata oranı yüksek olsalarda ikinci el minibüs ve küçük minübüs gibi duruyor. grupta para birikene kadar uçakla turnene devam et birikince turne aracına geçersin zamanla yükseltirsin aracı merak etme

• 5* ekipman sığdıramayacağınız tur aracını boşuna almayın bence. ikinci el minibüs ile idare edebilirsiniz.
  • Turneler için ben 2 günde bir konser ayarlıyorum saat farkı-sağlık gibi sorunlar doğmaması için . :D

Ayın 1ine saat 20:00 da ayarladıysam uçak biletini ayın 2si saat 6:00 a alıp ayın 3üne de diğer konseri ayarlıyorum uçaktan inice sağlık gidiyor zaten. Haftada 3 konser olsa zaten 3 dp gelicek. 3 dp ile sağlığı yükseklerde tutabiliyorum anca.

Dünyayı bitirdim uzun bir aradan sonra şuan yetenek yapıyorum Temel Din ,Temel Yoga 9* yapıp sağlık yüksek olunca bile dinlenebilicem. İşte en iyisi bu. !
  • Benim bildiğim dünya turunu bitirmek için belirli bir zaman var. Yani 35 şehri gezmek için atıyorum 1 ay. 2 günde 1 konser verirsen 2-2.5 ay ediyor bu.
  • quote:

Benim bildiğim dünya turunu bitirmek için belirli bir zaman var. Yani 35 şehri gezmek için atıyorum 1 ay. 2 günde 1 konser verirsen 2-2.5 ay ediyor bu.

Belirli bir zaman yok istersen 10 günde bir konser verip 480 günde bitir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

Dünyayı bitirdim uzun bir aradan sonra şuan yetenek yapıyorum Temel Din ,Temel Yoga 9* yapıp sağlık yüksek olunca bile dinlenebilicem. İşte en iyisi bu. !

Temel yogayı 9* yapmak yerine yoga ustalığı öğrenireseniz işiniz daha kolay olur :)
  • quote:

Benim bildiğim dünya turunu bitirmek için belirli bir zaman var. Yani 35 şehri gezmek için atıyorum 1 ay. 2 günde 1 konser verirsen 2-2.5 ay ediyor bu.

Bir sınırlama yok. Yoksa ben 2 yılda(gerçek hayat olarak)dünya turunu bitirip başarıyı alamazdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.