Merhaba telefon numarası değişimi için destek'den yazdım ama geri dönüş alamadım yardımcı olabilir misiniz? profilimde telefon numaramı değiştiremiyorum @Jeolog. Destek'e kayıt açtım eski numaramıda oradan belirttim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugia -- 1 Kasım 2020; 1:20:58 > |
DH Kayıtlı Telefon Numarası Değiştirme (22. sayfa)
-
-
Merhabalar,
Hesabıma kayıtlı mevcut telefon numarasını değiştirmek için forum destek üzerinden talep oluşturdum ama herhangi bir yanıt alamadığım için bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Destek'teki kayıtımda eski telefon numaramıda eklemiştim.
Teşekkürler.
-
Merhaba, ben de numara değişikliği için destek talebi oluşturdum. Yardımcı olabilir misiniz? @Jeolog.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: monroi
Merhaba, ben de numara değişikliği için destek talebi oluşturdum. Yardımcı olabilir misiniz? @Jeolog.sistemde şuan kayıtlı numaranızı da desteğe ekler misiniz
-
Hocam merhaba ben de destek talebi oluşturmuştum numara değişikliği için ama, yardımcı olma şansınız var mı? eski numaramıda yazdım destek talebine.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BugiaHocam merhaba ben de destek talebi oluşturmuştum numara değişikliği için ama, yardımcı olma şansınız var mı? eski numaramıda yazdım destek talebine.
profil ayarlarından yenisini girebilirsiniz hocam.
-
Çok teşekkür ederim hocam sağolun kolay gelsin
-
Sağolun size de
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba @Jeolog. hocam, 4 gün önce destek için yazdım ama hala kimse geri dönmedi acaba yardımcı olur musunuz?
Ekledim
Numara değişikliği için desteğe eski ve yeni tel yazdım bana da bi el atar mısınız? @Jeolog.
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.
Sağolun size deÖzelden yazdım bakabilir misiniz rica etsem
-
Koskoca forumda ilgilenecek kimse yok mu yahu dünden beri yazmadığım admin kalmadı mesajımız görülmüyor, destekten de dönüş yapılmıyor...
-
Hocam merhaba,quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.
Sağolun size de
Bende desteğe yazdım eski numaramı hatırlamıyorum. Değişim için yardımcı olur musun?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
@Jeolog Kardes destekten yazdim benim degisim isini de halleder misin 24 aaati geçti.
Desteğe yazdim. Cok eski üyeyim ama numarami degismek istiyorum. Numarayi hatirliyorum halen aktif bende. Yardimci olurmusunuz lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi death44 -- 30 Kasım 2020; 17:18:52 >
hocam banada yardımcı olun. forumdestek ten yazdım ama geri dönüş olmadı. bnmde telefon eskisi kayıtlı.
-
@Jeolog. Selamlar hocam. Destek talebini açalı uzun bir süre olmadı ancak birkaç dakikanızı ayırabilirseniz sevinirim.
-
Merhaba,
Bende telefon numaramı değiştirmek istiyorum.Sistemde kayıtlı olan numaram yıllar öncesine ait.
Yardımlarınızı rica ederim.
-
@Jeolog. merhaba, ben de aynı dertten muzdaripim. Yardımcı olabiliseniz sevinirim, kolaylıklar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X