@Jeolog. merhaba, destek talebi açtım ancak ilan verebilmem için bir an önce numaramı güncellemem gerekli. ilgilenirseniz sevinirim, sağlıkla kalın |
DH Kayıtlı Telefon Numarası Değiştirme (23. sayfa)
-
-
Merhaba hocam telefon nosunu değiştirmek istiyorum yanlış girdim nasıl yapabilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@Jeolog. Numaramı değiştirmek istiyorum.Bu numara kullanımda diyor bir yerde sıkıntı var yardımcı olur musunuz.
@Jeolog.
Merhaba, destek formunu telefon numaram ile alakali doldurdum fakat, sikinti devam etmektedir yardimci olabilir misiniz? Yabanci numara oldugundan basta +/00 gerekmekte (en son tek 0 eklendi). Msj daki TR numaram ile degistirebilirsiniz
-
Merhaba hocam bende bir destek talebi açtım.
Sistemde şuan kayıtlı numaramı ve değiştirmek istediğim numarayı yazdım. Yardımcı olur musunuz
@Jeolog. merhaba, ben de telefon numaramı değiştirmek için destek formunu doldurdum. Yardımcı olabilir misiniz?
-
@Jeolog. Merhaba, sistemde kayıtlı numaramı kapattırdım yeni numaram ile güncellemek istiyorum desteğinizi rica ederim.
-
Merhaba,
ben de telefon numaramı değiştirmek istiyorum. Nasıl bir işlem yapmam gerek?
-
@Jeolog. daha öncede yazdım ama numara değiştirmek için yardımcı olursanız sevinirim
-
@Jeolog. Merhaba, sistemde kayıtlı numaramı iptal ettirdim o numarayı kullanmıyorum artık yeni numaram ile güncellemek istiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
-
@Jeolog. Destek bölümünede yazdım geri dönüş yok numara değiştirmek için yardımcı olursanız sevinirim
-
Destek bölümüne dünden beri 3 mesaj attım dönüş yok. Kayıtlı telefon numarasını nasıl değiştirebiliyoruz? Bunun daha hızlı, kolay bir çözümü yok mudur ya?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi croco_16 -- 15 Nisan 2021; 12:2:38 > -
@jeolog kayıtlı telefon numaramı değiştirmek istiyorum artık erişimim yok.
-
Neden bu kadar zor bu telefon numarası değiştirmek forumda, değişim talebi gönderdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstat tel no güncellemek için destek açtım bakabilir misin?
-
quote:
Orijinalden alıntı: flasource
Neden bu kadar zor bu telefon numarası değiştirmek forumda, değişim talebi gönderdim.sizin işleminiz yapılmış
-
quote:
Orijinalden alıntı: rrredlineeÜstat tel no güncellemek için destek açtım bakabilir misin?
ayarlardan yeni numaranızı girebilrisiniz
-
teşekkürler
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.
forum desteğe şuan ki kayıtlı numaranızı yazın gerekli işlemi yapalım hocam,
Alıntıları GösterKayıt oluşturdum acaba konuyla ilgili destek olabilir misiniz?
-
GSM numaramı güncellemek istiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X