Şimdi Ara

##~DH KİLO VERME HAREKATI~## (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
3
Favori
12.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [ARTIK BAŞLIYORUZ HERKES SON GÜNÜN TADINI ÇIKARSIN.UZUN BİR MARATON BİZİ BEKLİYOR.HEPNİZE KOLAY GELSİN ARKADAŞLAR.
    Konu içinde hergün yaptıklarımızı yazalım arkadaşlar.Hem güncel kalmış olur hem birbirimizden esinleniriz bazı konularda.Bende hergün bir püf nokta vereceğim.

İkinci Püf Nokta:Not yazın!
    Buzdolabının,abur cubur dolabının üstüne kağıtla notlar yazın.Mesela;'Bir parça çikolata seni yenebilir mi?'
    veya "Cipsler senden güçlü mü?" gibi notlar yazarak kendinizi cesaretlendirebilirsiniz
  • bende bu pazardan itibaren başlamayı düşünüyorum..

bende kola bağımlılığı var ve bırakmam lazım zaten kilo aldıranda o oldu sanırsam...

kolay yerine meyvesuyu ve madensodası önermişssiniz ama hangileri bazılarının şeker oranı çok yüksek ...

hergün içebileceğim birşey varmı
  • Yazın başında 85 kiloydum.Ağustos sonunda kendime göre bir diyet yapmaya başladım ve şuanda 81.5 kiloya düştüm.

Yürüyüş falan yapamıyorum yakın zamanda salona yazılıcam inşallah.

Eskiden sporla uğraştığım için(futbol,voleybol,artistik jimnastik,yüzme) altyapı var.

Boy:180
    Kilo:81.5

Hedef:74(Lise hayatım boyunca bu kiloda kalmıştım)

Geçen yıl sürekli arkadaşların öğrenci evinde kaldığım için ve sürekli(her akşam en az 2 tane) bira içtiğim için çok kötü bir göbek oldu.Önceden kas olan göğüslerim bildiğiniz baş verdi

Asıl amacım önce kilo verip sonra eski düzgün vücudumu geri kazanmak.Size benden bir tavsiye,fazla kilonuz varsa sakın direk body building e falan başlamayın daha da kötü oluyor.

Kafadan sallama diyetim:

Sabahları:Kelogs K corn flakes(1 kase az yağlı süt ile)(Sabah max 10.30 a kadar kahvaltı olarak kabul ediyorum)

Öğle:2 adet grissini(kepekli)+ yarım sigara paketi boyunda(herkes kibrit kutusu falan der ) az yağlı beyaz peynir(tadı güzel değil ama idare ediyosunuz artık)

Akşam:Salata(Ben genelde atom marul,domates,salatalık,konserve mısır,turşu,zeytinyağı(az),limon dan oluşan ve en son üzerine ya tonbalığı(zeytinyağlı olması tercih edilir o zaman salataya yağ koymuyorum ya da az yağda kızarmış tavuk parçalarından yapıyorum salatamı.)

Gün içerisinde 3.5lt ye yakın su içmek en önemlisi.Bunun dışında bir tek ice tea içiyorum başka bişey yok.Kola fanta gazoz mazoz yasak!

Ayrıca kesinlikle söyleyebilirim ki akşam yemeklerinde inanılmaz doyuyorsunuz

Gün içinde çok acıkırsanız meyve yiyin(ben armut ve özellikle tokluk hissi vermesi için papaz eriği yiyordum)

Ha diyebilirsiniz sen az kilo vermişsin diye.Ben heryere arabayla gittiğim için spor yapamamış oldum onun da baya katkısı oldu

Not:En fazla bilgisayar başında kaldığınızı düşündüğünüz saatlerde spor yapın.Yemekten en az 1 saat sonra spor yapın,yemekten önce de en az 2 saat ara olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeasme -- 30 Eylül 2010; 14:43:59 >

• mısır gevrekleri doğrudan yağlandırma yapar.

ülkerin k-flexmidir nedir özenti isimli o dandik ürününü ticaret bakanlığına şikayet etmek lazım...

zayıflama adı altında çıkıyor içinde 5 farklı çeşit şeker var arkadaş..böyle saçmalık mı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

mısır gevrekleri doğrudan yağlandırma yapar.

ülkerin k-flexmidir nedir özenti isimli o dandik ürününü ticaret bakanlığına şikayet etmek lazım...

zayıflama adı altında çıkıyor içinde 5 farklı çeşit şeker var arkadaş..böyle saçmalık mı olur

üzerindeki değerler doğru ise imkansız çünkü body forumlarının birinde görmüştüm uygun olduğunu
  • Evet arkadaşlar bugün ilk günümüzdü Herkes yaptıklarını yazsın bakalım.Önce ben yazayım;
    5-6 Km. yol yürüdüm.Kahvaltıda her zaman yediğimin yarısı kadar yedim.İlk gün için bu kadar sanırım.Gün geçtikçe dahada ağırlaşacak.

Günün Püf Noktası:Para verin!
    Eğer birisi size bir cips yada bisküvi ikram ederse ve kabul ederseniz ona 1 TL verin.Paranızın yavaşça boşa gittiğini gördükçe "Hayır" diyebileceksiniz.
  • bugün fazla yemedim 2 öğün yedim şu an biraz amerikan salatası yedim bi de sınıfa bugün doritos cips getirdiler bi koktu sormayın başka zaman getirmezler bugün getirirler
  • bugün normal yemek yedim dışarda olduğum için ama akşam 20 km yürüme 18 km de bisiklet sürdüm(spor salonunda ne kadar doğru bilinmez sıfırladım başladım öyle)
  • yaklaşık olarak birbuçuk yılda 30 kilo verdim gerçekten fit olmak güzel bir duygu
  • quote:

Orijinalden alıntı: shroud61

bugün normal yemek yedim dışarda olduğum için ama akşam 20 km yürüme 18 km de bisiklet sürdüm(spor salonunda ne kadar doğru bilinmez sıfırladım başladım öyle)

20 KM yürüme ne kadar sürdü?

Ben haziran 19'undan beri rejimdeyim arkadaşlar. 135 KG idim, şimdi 123.5 KG'yim.

Tavsiye isteyen arkadaşlar için ise;

Eğer ekmeği kesebiliyorsanız tamamen kesin veya şuan rejimdeyken mesela günde 8 dilim ekmek mi yiyorsunuz, 4 e düşürün, ben eğer böyle yapsaydım 123.5 yerine 117-8 kg civarı olucaktım sadece ekmeği kesseydim.

1-1.5 aydırda adam gibi yürüyüş yapmıyorum fakat rejimi bozmamaya çalışıyorum. Zaman çabuk geçiyor zaten artık alıştım.Benimkisi rejim değilde beslenme biçimi oldu.

Mesela öğlenleri semiz otu salatası yapabilirsiniz, semizotu salatasını sadece yaprakları kalıcak şekilde ayırın sonra yıkayın bir güzel, üstüne sarımsaıklı yoğurt, çok az zeytin yağı, dilerseniz biraz kırmızı biber, felaket oluyor tavsiye ederim.

Birde haftada 1-2 kere halam sezar salata yapıyor, normal salatanızı yapın içine domates, sarımsak, soğan doğrayın uygun şekilde, 90 gram etinizi tavada pişirin bölüm 20 parçaya karıştırın salatayla, tabi en önemli tarafı bu salatanın Binada(Thousand İsland) sosu olması. Kühne hazır şekilde satıyor fakat bu tamamen mayonezli, halam kendi yapıyor. Çokta kolay, sarımsak, çok az mayonez, yoğurt ketçap ve hardal'dan oluşan bir sostur. Google'da araştırın bulursunuz, 3-4 yemek kaşığıda o sostan koydunuz mu tadına yenmiyor valla. Birgün yapınca fotoğrafını çekip koyarım buraya.

Karnınız acıktıkça su için, meyva varsa meyva yiyin, muz yemeyin ama

Elma varsa isterseniz günde 10 tane yiyin, hiçbirşey olmaz. Neyse aklıma bu kadar geldi şimdilik, kolay gelsin hepimize.

Not: Arkadaşlar yürüyüş inanın en ünlü unsur, eğer ben rejim yapamam diyorsanız, sadece ekmeği keserek ve günde 30 dk yürüyerek 1 yılda bile istediğiniz kiloya inersiniz, iş sabır işi. Arada kendinizi ödüllendirin, misal benim bu 15 ekimde 18'im bitiyor kendime hediye olarak KFC'ye gidicem, hot wings menü yiyecem.

• Arkadaşlar sizinle birde rejim yaparken zorlanan arkadaşlar için bir diet önerim var.

Önemli: Bu rejimi çok zorlanan arkadaşlar için yazıyorum, kesinlikle rejimini adam gibi yapan arkadaşlar bu rejime yönelmesinler. Bu rejim sağlık sorunuda yaşatabilir, 3 yıl önce ben yaptım ve kilo verdim. Yakşalık 3-4 kg verdim 1 ayda fakat 1 ay sonra bıraktım.

Rejim protein karbonhidrat rejimidir.

Şöyle oluyor;

Sabah öğününde, karbonhidrat,
    Öğlen istediğiniz herşeyi istediğiniz kadar yiyebilirsiniz, sınır yok, kesinlikle sınır yok arkadaşlar yanlış anlaşılmasın, öğlenleri 6-7 beyaz ekmek dilim olarak yediğimi 2 tabak makarna ve yağlı şeyler yediğimide biliyorum.
    Akşam ise protein mesela ıspanak gibi.

Ben her sabah 4-5 dilim ekmeğe bol nutella sürüp yiyordum, öğlen zaten yazdım yukarıda, istediğiniz ne varsa yiyin..
    Akşam ise unuttum fakat google'da yazarak bulduğum bir yazı,,

quote:

en çok protein kaynağı hayvansal ürünler,et ve et ürünleridir.süt,yumurta gibi diğer hayvansal gıdalarda da bulunur..
    ama soya fasulyesi,mercimek bitkisel kökenli protein depolarıdır.

Arkadaşlar bu rejimde eğer yapıcaksanız hiçbir sağlık sorununda veya ters tepkimede sorumlu değilim bunu belirteyim, fakat bana birşey olmadı oda ayrı konu.

• ben sporsuz 1 ayda 5 kg verdim. nasıl mı ..

sabah kahvaltı : 2 kupa yesıl cay, 2 adet kızarmıi diyet form ekmeği, 1 avuç zeytin, 5 X 5 cm genişliğinde diyet peynır ben bımden pembe olanı 5-6 eşit parcaya keserek 1 haftada yıyordum...

öğlen : acıktıgınız saatlerde elma, 1 saat sonra ayran, çok acıkırsanız salata + mercimek corbası :

akşam : az mercımek corbası, yeşillik, az yağsız yogurt : ama bunu 20 dakıkada yemelısınız oyle doyuyorsunuz. bekleyın masada az az yıyın sonra alışırsınız.

öğün aralarında eti form kepek biskuvı.

ilk haftayı gecirtin sonra alışıyorsunuz. 2 kofte az pılav yemıstım 4. haftada acayip sıkıntı yaşadım bıtıremedım desem ıonanırmısınız? 90 dan 85 e inmiştim

şekersiz çay için, ekmegi bırakın. olay budur.

• Ben de 110 kilodan şuan 102 kilodayım. dün askerlik şubesinde muayene için tartıldım. 104 falandır dedim. 102 dedi sevindim

ramazan dahil yaklaşık 1.5 aydır yediklerime dükkat ediyorum. Biraz yavaş gidiyo ama inşallah iyi gidicek
  • @batuhan15

2 saatimi aldı 20 km yürüşüş ve 18 km bisiklet

Not:ağrıdan hala kalkamadım yataktan
  • kabak cekırdegi ve armut tok tutar bılgınıze.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shroud61

@batuhan15

2 saatimi aldı 20 km yürüşüş ve 18 km bisiklet

Not:ağrıdan hala kalkamadım yataktan

Bisiklet 25 dakika sürse, 20 km yürüyüş nasıl oluyor yahu. 1.30 saatte

Zorun neydi dostum :D saatte 15 km ile koşmuşsun yav..
  • Bende yarın başlıyorum,

Arkadaşlar sabah adam gibi beslenin,öyle bilmem kutu şeklinde peynir felan boşverin götürün abi.Sadece ekmeği az yiyin ve kepek ekmek yiyin.Asıl mesele öğlen az ve ekmeksiz yemek ve akşam meyve felan yemek.Ve bunun yanında yürüyüş yapmak.
  • Orantılı bi şekilde 2side iner kardeşim
  • Red pepper ya da acai berry kullanan var mı acaba ikisini de çok methediyorlar da ?
  • Benim boyum 1.80 kilo 81 olmuş.

Aslında şekil olarak bir bozukluk yok ama Okan Bayülgenin de dediği gibi memeler baş verdi.Ne giyersem giyeyim çıkıntı yapıyor moralini bozuyor insanın.

1-2 hafta içinde işlerimi halledeyim kordonda koşuya başlayacağım sabahları.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.