Şimdi Ara

##~DH KİLO VERME HAREKATI~##

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
3
Favori
12.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • (Konudışı'nda pek ilgi görmediği için buraya açıyorum :))

Hepinize merhaba,
    Öncelikle amacımız hakkında biraz bilgi vereyim;
    Amacımız ölüm orucuna yatmak değil kilo vermek.Hiç yemeyip içmeden kilo verilmez.Verilse bile verildiği gibi alınır.Bizim burada ki amacımız sağlıklı kilo vererek fazlalıklarımızdan kurtulmak.
    Utanmanıza hiç gerek yok.Herkes kilolu olabilir ve bu gayet doğal birşey tabii ki.İnanıyorum ki Donanım Haber üyeleri azimli insanlardır.Bence başarabiliriz.
    Katılmak ve kilo vermeye başlamak isteyen arkadaşlar bu konuda söylesinler.Belirli bir sayıya ulaştıktan sonra başlayacağız.
    1 aylık bu kilo verme işimizde herkes günlük çalışmalarını buraya yazabilir.Sonradan katılmalar olabilir.
    İsteyenler 'Öncesi ve Sonrası' resimlerini koyabilir.Seçiminiz size kalmış tabii ki.
    Mutlaka şimdiki kilonuzu yazın.Eğer konumuz tutarsa güzel birşeye imza atmış olacağız.
    Katılımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Katılacak olanlar;
    1-)foto_collie
    2-)supersamo48
    3-)adamgibiadam
    4-)shroud61
    5-)webaslan
    6-)EXIST
    7-)~ConsoLe.Drawn
    8-)=ozkan1994=
    9-)K.Kahriman
    10-)BmCpRo827
    11-)John Dillinger
    12-)car_26
    13-)boruanahtarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foto_collie -- 29 Eylül 2010; 21:54:30 >

• Valla bende 180 boy var ama 100 de kilo var mutlaka sarkıyor
    Benide yaz bende başlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: behmenyar1

Valla bende 180 boy var ama 100 de kilo var mutlaka sarkıyor
    Benide yaz bende başlıyorum.
    Boy 174 cm kilo 87 , az miktarda ekmek , her gün 1 saat tempolu koşu/yürüyüş Haziran 2011 e kadar İNŞALLAH 15 KİLO VERESİM VAR.BENİ DE yazabilirsin ancak online olamayacağım artık.Üniversite hazırlıgı malum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam gibi adam

Boy 174 cm kilo 87 , az miktarda ekmek , her gün 1 saat tempolu koşu/yürüyüş Haziran 2011 e kadar İNŞALLAH 15 KİLO VERESİM VAR.BENİ DE yazabilirsin ancak online olamayacağım artık.Üniversite hazırlıgı malum :)

Alıntıları Göster
    1.68 cm boy 76 kilo

Ama ben yarın başlıyorum sayılır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: shroud61

1.68 cm boy 76 kilo

Ama ben yarın başlıyorum sayılır mı?

Alıntıları Göster
    Yaş 35 Boy 1.76 Kilo 98 ama ben yaklaşık 5 aydır falan kendi çapımda rejim yapıyorum başladığımda 108 kiloydum ...

• quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Yaş 35 Boy 1.76 Kilo 98 ama ben yaklaşık 5 aydır falan kendi çapımda rejim yapıyorum başladığımda 108 kiloydum ...

Alıntıları Göster
    Boy 1.83 kilo 98 6 ay önce diyet yapmıştım 20 kilo verdim, bıraktım şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: foto_collie

(Konudışı'nda pek ilgi görmediği için buraya açıyorum :))

Hepinize merhaba,
    Amacımız ölüm orucuna yatmak değil kilo vermek.Hiç yemeyip içmeden kilo verilmez.Verilse bile verildiği gibi alınır.Bizim burada ki amacımız sağlıklı kilo vererek fazlalıklarımızdan kurtulmak.
    Utanmanıza hiç gerek yok.Herkes kilolu olabilir ve bu gayet doğal birşey tabii ki.İnanıyorum ki Donanım Haber üyeleri azimli insanlardır.Bence başarabiliriz.
    Katılmak ve kilo vermeye başlamak isteyen arkadaşlar bu konuda söylesinler.Belirli bir sayıya ulaştıktan sonra başlayacağız.
    1 aylık bu kilo verme işimizde herkes günlük çalışmalarını buraya yazabilir.Sonradan katılmalar olabilir.
    İsteyenler 'Öncesi ve Sonrası' resimlerini koyabilir.Seçiminiz size kalmış tabii ki.
    Mutlaka şimdiki kilonuzu yazın.Eğer konumuz tutarsa güzel birşeye imza atmış olacağız.

Katılacak olanlar;
    1-)foto_collie

bence yanlış çünkü 114 kiloydum aç kalarak ve düzensiz yürüşler yaparak 1,5 ayda 93'e düştüm...

bence zayıflamak için en kolay ve en etkili yöntem aç kalmaktır.. bu arada aç kalmaktan kastım sabah yediğin normal kahvaltının yarısını yiyeceksin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAMESx -- 27 Eylül 2010; 21:08:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KİLO VERME GÜNLÜĞÜM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

quote:

(Konudışı'nda pek ilgi görmediği için buraya açıyorum :))

Hepinize merhaba,

Katılacak olanlar;
    1-)foto_collie

bence yanlış çünkü 114 kiloydum aç kalarak ve düzensiz yürüşler yaparak 1,5 ayda 93'e düştüm...

bence zayıflamak için en kolay ve en etkili yöntem aç kalmaktır.. bu arada aç kalmaktan kastım sabah yediğin normal kahvaltının yarısını yiyeceksin :)
    Başlıcak arkadaslara spor olarak kıck boks u uygun goruyorum ben basladıgımda 72 kılo ıdım 1 ay sonra 66 kilo cıvarına dustum şöyle bir 80 kılo olsam suan en fazla 70 kilo olurdum verebılecegım tum yagları attım hemen hemen boyum da 1.78 filan

• ben varım birader. yaş 18 boy 1.75 kilo 100
    bir haftadır yarım yamalak yemek yiyorum ekmek yemiyorum.şekerli , yağlı aburcubur yemiyorum.
    hedefim 75 kg.spor salonuna ve belki yüzme havuzuna da kaydolacam.
    sonuçları burdan söylerim zaman geçtikçe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9BF64E75

ben varım birader. yaş 18 boy 1.75 kilo 100
    bir haftadır yarım yamalak yemek yiyorum ekmek yemiyorum.şekerli , yağlı aburcubur yemiyorum.
    hedefim 75 kg.spor salonuna ve belki yüzme havuzuna da kaydolacam.
    sonuçları burdan söylerim zaman geçtikçe
    Evet katılım ilk günlük için fena değil.Bence biraz toplanıp öyle başlayalım daha kolay ve eğlenceli olur.
    10 kişi falan olunca başlayalım.Eğer konumuz güncel kalırsa günlük aktivite önerileri günlük antremanlarını ve yediklerini herkes anlatabilir.Konuyu güncel tutmaya çalışalım.

İlk püf nokta:
    Kola,Portakal Aromalı Gazoz(Fanta işte ) gibi şekerli içecekler asla tüketmeyeceğiz.Bunun yerine kendi içeceğimizi yapabiliriz.Aslında aldığımız meyvesuları bile zararlı fakat eğer imkanınız yoksa bunlardan da tüketebiliriz.Ayranın veya meyvasuyunun üstüne madensuyu ekleyebiliriz.

• quote:

Evet katılım ilk günlük için fena değil.Bence biraz toplanıp öyle başlayalım daha kolay ve eğlenceli olur.
    10 kişi falan olunca başlayalım.Eğer konumuz güncel kalırsa günlük aktivite önerileri günlük antremanlarını ve yediklerini herkes anlatabilir.Konuyu güncel tutmaya çalışalım.

İlk püf nokta:
    Kola,Portakal Aromalı Gazoz(Fanta işte ) gibi şekerli içecekler asla tüketmeyeceğiz.Bunun yerine kendi içeceğimizi yapabiliriz.Aslında aldığımız meyvesuları bile zararlı fakat eğer imkanınız yoksa bunlardan da tüketebiliriz.Ayranın veya meyvasuyunun üstüne madensuyu ekleyebiliriz.

Alıntıları Göster
    187 boy 100 kiloyum . yurtta kalıyorum evdekinden az yemek yiyorum kilo vereceğim galiba geçen sene 126 kiloydum.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

187 boy 100 kiloyum . yurtta kalıyorum evdekinden az yemek yiyorum kilo vereceğim galiba geçen sene 126 kiloydum.

Alıntıları Göster
    Yaş 15 Boy 170 snırım kilo 60 ama basenlerde yağ birikmesi var bende varım ama iyice hamladığımızdan ve asosyalliştimizen dışarı çıkmıyoru işim olmassa arkadaş ortamı yok zaten kalıyorum laptopun başında yinede dikkat etmeye çalışıyorum.

• quote:

Hiç yemeyip içmeden kilo verilmez.Verilse bile verildiği gibi alınır.Bizim burada ki amacımız sağlıklı kilo vererek fazlalıklarımızdan kurtulmak.

Ben bu sağlıklı kilo verme olayına katılmıyorum. Bir ayda su kadardan fazla kilo verilmez filan hepsi bana diyetisyenelrin diyet ürünü pazarlıyanların işi gibi geliyor.

Aç kalmadan kilo veremezsiniz. Sık ama az yeme olayınada katılmıyorum. Vucud aldığı kaloriden fazlasını yakarsa erir. Pro Body builderlara gidin adamların günlük besinlerine bir bakın. Bildiğin aç kalıyor adamlar. Aç kalmazsa o kaslar cıkmaz ortayai belli etmez kendini. Kilo vermekte aynı şekilde. Acıkınca açlığı bastırmak için meyve ile filan geçiştirirsin ve günde 1 kere adam akıllı yemek yersin oda oglen olur.

Yok efendim verildiği gibi alınır olayıda hikaye. 20 kilo veren adam (ben verdim) 2 ay hiç dikkat etmedim tatil+ramazan. 1 kilo almışım. Ha bahsi geçen kişi spor yapmıştır aynı zamanda diyet yaparak kilo vermiştir. Sonra eski düzensin beslenemye donup pc-tv basına kitlenmiştir sonra tabiki kilo alması normal.

İşin kısası aç kalmadan o sıkıntıyı tatmadan kilo verip-vucud geliştiremezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

quote:

Hiç yemeyip içmeden kilo verilmez.Verilse bile verildiği gibi alınır.Bizim burada ki amacımız sağlıklı kilo vererek fazlalıklarımızdan kurtulmak.

Ben bu sağlıklı kilo verme olayına katılmıyorum. Bir ayda su kadardan fazla kilo verilmez filan hepsi bana diyetisyenelrin diyet ürünü pazarlıyanların işi gibi geliyor.

Aç kalmadan kilo veremezsiniz. Sık ama az yeme olayınada katılmıyorum. Vucud aldığı kaloriden fazlasını yakarsa erir. Pro Body builderlara gidin adamların günlük besinlerine bir bakın. Bildiğin aç kalıyor adamlar. Aç kalmazsa o kaslar cıkmaz ortayai belli etmez kendini. Kilo vermekte aynı şekilde. Acıkınca açlığı bastırmak için meyve ile filan geçiştirirsin ve günde 1 kere adam akıllı yemek yersin oda oglen olur.

Yok efendim verildiği gibi alınır olayıda hikaye. 20 kilo veren adam (ben verdim) 2 ay hiç dikkat etmedim tatil+ramazan. 1 kilo almışım. Ha bahsi geçen kişi spor yapmıştır aynı zamanda diyet yaparak kilo vermiştir. Sonra eski düzensin beslenemye donup pc-tv basına kitlenmiştir sonra tabiki kilo alması normal.

İşin kısası aç kalmadan o sıkıntıyı tatmadan kilo verip-vucud geliştiremezsiniz.
    Konuyu acan arkdasa seslenıyorum eger burda saglık sorunu nedenıyle ölen olursa sorumlu sensın haa

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

Konuyu acan arkdasa seslenıyorum eger burda saglık sorunu nedenıyle ölen olursa sorumlu sensın haa

Alıntıları Göster
    Beni de eklersen sevinirim...
    15-20 gün gibi bir sürede 88 kilodan 84 kiloya düştüm. Bazı günler ekmeği fazla kaçırıyorum, tekrar eski kiloma düşmek 2 günümü alıyor. Onun için 20 günde anca 4 kilo verebildim.

Aslında burada tavsiyeler olsa başlık daha faydalı olabilir.

Hedef: 75 !

• quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Beni de eklersen sevinirim...
    15-20 gün gibi bir sürede 88 kilodan 84 kiloya düştüm. Bazı günler ekmeği fazla kaçırıyorum, tekrar eski kiloma düşmek 2 günümü alıyor. Onun için 20 günde anca 4 kilo verebildim.

Aslında burada tavsiyeler olsa başlık daha faydalı olabilir.

Hedef: 75 !

Alıntıları Göster
    1,79 boyundayım. 75 kiloyum. bende katılmak istiyorum bu harekata
    bence bi güzel günlük program hazırlayalım miktarını fln fakat yemek ismi yazmayalım öğünlere. herkesin evinde aynı yemek olucak hali yok. mesela protein yazalım 100 gr diyelim. karbonhidrat yazalım 200 gr diyelim.
    Hatta egzersiz programıda ekleyin programa

Hedef: 68 kilo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 28 Eylül 2010; 1:59:31 >

• bilgisizce yapilan butun girisimler hem kilo aldırır hemde sagligi bozar..vucut cok gelsms bir bilgisayardr.bunun nasl calstgni bilmeden ise baslamayn..yani zayflamak icin su 3 bilgi lazm.anatomi,beslenme,spor...he bide zayflamadan zayflamaya fark var.cahilce yapilani kas eritr.onemli olan yag yakmak...kisaca bilgilendreym dedm
  • quote:

quote:

tamamen yanlis bilimden bilgiden uzak ben yaptm oldu denilen klask duz mantk...bilmiyorsun bari yanls bilglendrme..istersen hiç yeme ayda 10 kilo bile verrsn ,..simdi birde herkesn vucudu farkldr.ısın ıcınde bircok faktor var.kas yag orani umrunda deglse dedgm gibi ..cok daha fazla versn..ama saglkta elden gider.vuçutla cahilce oynamak ilerde cok soruna yol acar insan bir makina gibdr cok cok fazla ayari vardr bozmayn bilmeden.hayatnda hic zayf olmams cok sisko bi insan ilk ay ,5 kilonunda uzerinde verir genelde bu daha cok su atmakta olur..bide mesela surekli kilo al ver al ver vucut lacka olur kilo vermez artk.ac kaldgn surece vucut besin ihtiyacini kaslari yakarak saglar ayrica savas modunu devreye sokar .hayati tehlike oldugunu sanarak her besinin buyuk kismini yag olarak depolar bu aclk diyetnden cikincada bi sure devam eder.yok olan kas kutlesi ile inceldgni sanarken derinin altnda yaglanma baslar.bozulan kan degerleri ve karaciger islev bozukluklarida cabasi..daha cok sey varda birazda arastrn..hadi iyi diyetler simdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 28 Eylül 2010; 2:37:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

quote:

quote:

tamamen yanlis bilimden bilgiden uzak ben yaptm oldu denilen klask duz mantk...bilmiyorsun bari yanls bilglendrme..istersen hiç yeme ayda 10 kilo bile verrsn ,..simdi birde herkesn vucudu farkldr.ısın ıcınde bircok faktor var.kas yag orani umrunda deglse dedgm gibi ..cok daha fazla versn..ama saglkta elden gider.vuçutla cahilce oynamak ilerde cok soruna yol acar insan bir makina gibdr cok cok fazla ayari vardr bozmayn bilmeden.hayatnda hic zayf olmams cok sisko bi insan ilk ay ,5 kilonunda uzerinde verir genelde bu daha cok su atmakta olur..bide mesela surekli kilo al ver al ver vucut lacka olur kilo vermez artk.ac kaldgn surece vucut besin ihtiyacini kaslari yakarak saglar ayrica savas modunu devreye sokar .hayati tehlike oldugunu sanarak her besinin buyuk kismini yag olarak depolar bu aclk diyetnden cikincada bi sure devam eder.yok olan kas kutlesi ile inceldgni sanarken derinin altnda yaglanma baslar.bozulan kan degerleri ve karaciger islev bozukluklarida cabasi..daha cok sey varda birazda arastrn..hadi iyi diyetler simdi

Alıntıları Göster
    @lazer__, kalçayı eritmek için ne önerirsin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

@lazer__, kalçayı eritmek için ne önerirsin ?

Alıntıları Göster
    30 kilo verip 8 kilo aldıktan sonra yeniden spora başlamaya karar verdim. Şuan 88 kiloyum ve 13 kilo vermek için çalışmalara başladım. Tabii diyete yeniden başlamak benim için zorlayıcı oldu. Sporu bıraktan sonra bir ara hiç kilo almadım ve bol bol fast food tükettim. Şu aralar farkına bile varmadan kilo almışım. Azcık depresyona girdim. Amacım Aralık'a kadar 75 olmak. Bunun için haftanın 6 günü 2'şer saatten spor salonuna gitmek.(30 kiloyu 6 ayda vermiştim.) ve düzenli beslenmek. Düzenliden kastım. Çoğu fazla kalorili, fast food türevi yiyecekleri bıraktım. Açıkçası şuan zorlanıyorum ve hamlamışım. Heryerim ağrıyor. Sabah 1 dilim çavdar ekmeği yanında bir tabak dolusu domates, maydonoz ve bir salatalık yedim. Öğlen ise yağsız ve tuzsuz 2 tavuk kızartıp yiyeceğim. Akşama ise bol yeşillikli ve light ton balıklı salata yapıp yiyeceğim. Akşam 6'da yemeği yiyip 1 saat sindirmeden sonra 7 spora gidiyorum. İlk ay yeniden zorlaycı geçecek benim için umarım yeniden kolay şekilde şu 13 kilomu verebilirim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.