Şimdi Ara

|DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.853
Cevap
140
Favori
130.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki

|DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz?

(En Son Oy Tarihi: 13.10.2023)
Giriş

Orijinalden alıntı: Avesome

quote:

Orijinalden alıntı: jacob108

Kayıp sembole başladım.Dan Brown'dan okumadığım son kitap diğerlerinin hepsini okumuştum.Tabi insan ister istemez diğer kitapları güzel olunca büyük beklenti içine giriyor.

hevesini kırmayayım ama hiç beklentiye girme bence

Dijital Kale olsun Da Vinci Şifresi olsun Melekler ve Şeytanlar olsun vs hepsi sürükleyici kitaplardı.Bu öyle değil mi yoksa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Kayıp sembole başladım.Dan Brown'dan okumadığım son kitap diğerlerinin hepsini okumuştum.Tabi insan ister istemez diğer kitapları güzel olunca büyük beklenti içine giriyor.

hevesini kırmayayım ama hiç beklentiye girme bence

Dijital Kale olsun Da Vinci Şifresi olsun Melekler ve Şeytanlar olsun vs hepsi sürükleyici kitaplardı.Bu öyle değil mi yoksa.

Sürükleyici ama diğer kitaplarını okuduysan anlarsın demek istediğimi neyse ben hevesini kırmayayım güzel kitap

• diğer kitaplar gibi sonu net bir şekilde bitmeyen bir kitap daha.Diğer kitapları okuyan birisi rahatlıkla bu kitabın sonunu tahmin edebilir
  • ekle hocam benide kitap okumaya 5 gün önce başladım dostoyevski nin budala adlı romanı ile okumayı sevmeye başladım 5 günde 420 sayfa okudum 25 saya falan kaldı kitabın bitmesine nedense bilgisayarı kapatıp 5 gündür kitap okuyorum çok keyifli oluyor
  • Nasuh Mahruki'nin kitapları nasıldır acaba ?
  • Taht Oyunları bitti, tavsiyemdir, dizi kitaba çok sadık görünebilir ama epey fark var. Kafka ilk basımında "Dönüşüm" kitabının kapağına böcek resmi koymamalarını özellikle istemiş çünkü resmi kapakta gören okuyucunun hayal gücü sınırlanacaktı, yalnızca gördükleri böceği hayal edeceklerdi. Aynı şekilde bence bu tarz kitaplar filmi görülmeden önce okunmalı, kişi kendi dünyasını yaratmalıdır. Teknolojinin getirdiği nimetlerden faydalanmayın demiyorum ama hayal gücünüzü de tembelleştirmeyin,velhasılı kelam önce kitabını okuyun, diziyi sonra izleyin derim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odtulufb -- 9 Şubat 2012; 17:56:30 >
  • Ekle beni.
  • Bende tutkulu sayılırım. Yurtta kalıyorum her akşam okumaya çalışıyorum. Almayı düşündüğüm kitaplar var ama öğrenciyim alamıyorum. Kitapyurdundan taksitle alıyorum bende. Kaçak kitap satan kişi buldum ama o da seyyar olarak satıyor kredi kartı geçmiyor. Şimdilik siparişini vermeyi düşündüğüm 2 kitap var. Tess Gerritsen - Çırak ve Ken Grimwood - Zaman Çarkı. Üniversiteden 2 arkadaşta 2 kitap verecekler.

Kütüphanemde en çok Ahmet Günbay Yıldız'ın (15-20 arası) kitapları var.
  • Askeriyeden teskereyi alacağım zaman rütbeli birisi çantamı arıyordu.
    Çantamda birkaç kitap vardı çok şaşırmıştı.
    aaaa sen kitapmı okuyorsun diye bakıyım neler var demişti.
    evet ama kusura bakma yenimi anladın ben gidiyorum demiştim
    hiç unutmam.
    o değilde şimdi hanım diyorki yeter artık yer kalmadı yinemi kitap aldın.
    Kitap iyi bir arkadaştır heryerde seni anlar dinler sohbet eder cevap verir.
  • Listeyi güncelledim.Yeni tutkunlar katılıyor aramıza güzel paylaşımlarda var daha aktif olursak hiç fena olmaz.
  • quote:

Listeyi güncelledim.Yeni tutkunlar katılıyor aramıza güzel paylaşımlarda var daha aktif olursak hiç fena olmaz.

tamam gardaş , yeni kitapa başladım bitiremiyorum
  • quote:

quote:

Listeyi güncelledim.Yeni tutkunlar katılıyor aramıza güzel paylaşımlarda var daha aktif olursak hiç fena olmaz.

Aynen kayıp sembolü okuyorum ama tam anlamı ile hızlanamadım zaman ayıramıyorum şu aralar.

• quote:

quote:

quote:

Aynen kayıp sembolü okuyorum ama tam anlamı ile hızlanamadım zaman ayıramıyorum şu aralar.

benimde içimden gelmiyor yoksa vakit yaratırım

• Beyler game of thrones in serileri d#r de var midir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hypocrisya

Beyler game of thrones in serileri d#r de var midir ?

bizim burdakin de vardı sanırım görmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypocrisya

Beyler game of thrones in serileri d#r de var midir ?

Sağol Üstad.Dizinin üzerine iyi gidecek
  • yaz beni de, beni de don kişot bağladı :)
  • güncel.
  • Benide ekleyin lütfen, Taaşuku Talat ve fitnat.
  • Hocam beni de ekler misin ? Her türlü polisiye gerilim okurum. Fakat kitap okumayı Harry Potter serisini okuduktan sonra sevdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Fichtner -- 19 Şubat 2012; 17:42:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.