Şimdi Ara

|DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
3.853
Cevap
140
Favori
130.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki

|DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz?

(En Son Oy Tarihi: 13.10.2023)
Giriş
    Türkçe hocam özellikle Türk edebiyatından oku dedi çünkü konuşmalarımda çok şey ee vb uzatmalar kullanıyorum . Önerilerin içinde ateşten gömlek ya da sinekli bakkalı alıp okuyacağım saolun
  • Agathe Christie --- Dersimiz Cinayet ilk okuğum ve doğal olarak ilk etkilendiğim kitap.Onu okuduktan sonra daha önce niye kitap okumadım diye kendime sitem ettim.
  • tavsiye ederim 4 kitaplık set. 4'ünü de okudum
    İŞİ VAKTİNDEN ÇOK OLANLAR yazar Nureddin Yıldız.
  • eklersen sevinirim
  • Beyler Fedailerin Kalesi Alamut ne bitmez kitapmış bee
  • ekle hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

Beyler Fedailerin Kalesi Alamut ne bitmez kitapmış bee

hocam kitap nasıl beğendiysen bende okumayı düşüüyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacob108

quote:

Beyler Fedailerin Kalesi Alamut ne bitmez kitapmış bee

hocam kitap nasıl beğendiysen bende okumayı düşüüyorum da.

başta şunu söyleyeyim 100 sayfadayım ve hiç sürükleyici değil belki ilerde hareketlenir.
  • Benide ekler mısın? Kitabım " Kurtlarla dans"(western romanı )
    Aslında tasafvuf kitaplarını çok okurudum ama artık tasafvuf kitabının yanında 2 haftada 1 roman bitirmeye çalışıyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NJP -- 22 Mart 2012; 19:30:03 >
  • Vallahi üniversite sınavına hazırlanmak yerine; harçlıklarımı biriktirip, kitaba yatırım yaptığımı düşününce "Kitap Tutkunu" olduğumu söyleyebilirim sanırım... Okula erken başladım, ana okulunda sökmüştüm okumayı. Beş yaşından beri tutkumdur -tutkudan ziyade "yaşama ihtiyacım"dır.
    Küçükken köye giderdik ailemizle; yanımda götürdüğüm kitap bitince boşluğa düşerdim. Bi anektod vereyim: Dokuz -on yaşlarında köye gitmiştik. Hatırlayamıyorum kitabım bitmişmiydi, götürmemişmiydim... Fakat şunu çok iyi hatırlıyorum: Yengemin "lazım olur" diye buzdolabının üstüne istiflediği sekiz-dokuz ay öncesinin gazetelerin hepsini indirip, saatlerce okumuştum. Dediğim gibi, ihtiyaç benim için...
  • öncelikle merhabalar, iyi okumalar. günde 60 sayfa okumaya özen gösteriyorum, haftada 1 kitap bitiyor. radarımda olan tür polisiye-macera türüdür. j.c. grange, d. brown'ın tüm kitaplarını okudum bunun yanında tess gerritsen, agatha cristie, henning mankell gibi yazarların kitaplarını da severek bitirdim.
  • ekle her türlü kitabı okurum tavsiyelere açığım
  • Eklersen sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock0 -- 27 Mart 2012; 19:36:52 >
  • Benide ekleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

öncelikle merhabalar, iyi okumalar. günde 60 sayfa okumaya özen gösteriyorum, haftada 1 kitap bitiyor. radarımda olan tür polisiye-macera türüdür. j.c. grange, d. brown'ın tüm kitaplarını okudum bunun yanında tess gerritsen, agatha cristie, henning mankell gibi yazarların kitaplarını da severek bitirdim.

Günde 60 sayfa çok iyi rakam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

öncelikle merhabalar, iyi okumalar. günde 60 sayfa okumaya özen gösteriyorum, haftada 1 kitap bitiyor. radarımda olan tür polisiye-macera türüdür. j.c. grange, d. brown'ın tüm kitaplarını okudum bunun yanında tess gerritsen, agatha cristie, henning mankell gibi yazarların kitaplarını da severek bitirdim.

Günde 60 sayfa çok iyi rakam

eyvallah dostum
  • benide eklerseniz sevinirim

Osmanlı Demokrasisinden Türkiye Cumhuriyetine-Yavuz Bahadıroğlu
  • beni de ekleyin. "Martı" kitap okumayı sevdirecek kitap.
  • listeyi güncelledim.100 üyeye ulaştık sayılır bu kadar kitap sever olması beni mutlu etti.Daha çok olması lazım tabi ayrıca kitap severlerimiz okudukları kitap hakkında bilgi verip yorum yaparsa bizi bilgilendirmiş olurlar hemde birbirimize kitap önerisinde bulunmuş oluruz.
  • Ekle hocam beni de , ben genelde duygusal kitaplardan hoşlanırım.Andre Gide-Dar Kapı
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.