Şimdi Ara

|DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz? (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.853
Cevap
140
Favori
130.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki

|DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz?

(En Son Oy Tarihi: 13.10.2023)
Giriş
  • Ruhi Mücerret'i sadece kapağı ilgimi çektiği için almıştım.Kapak benim için önemli bir faktördür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

Kapağa pek takılmam, diğer anket çok kısa sürdü.

Agatha ablanin kitaplarinin kapaklarini anaokulu cocuklari tasarlamis diyorlar

Şekilci olmamak lazım.
  • Henüz öyle çok çok çok sevdiğim bir kitap olmadı ama kitap okumayı çok severim benide ekleyin
  • Kar Kurdu kitabını almayı düşünüyorum içerisinde savaşla alakalı sürükleyici bölümler varmıdır ? Ama savaş falan fazlasıyla olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhysCopat

Kar Kurdu kitabını almayı düşünüyorum içerisinde savaşla alakalı sürükleyici bölümler varmıdır ? Ama savaş falan fazlasıyla olsun.

Aradığın kitap.
  • iztuzu kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hemen alıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhysCopat

Kar Kurdu kitabını almayı düşünüyorum içerisinde savaşla alakalı sürükleyici bölümler varmıdır ? Ama savaş falan fazlasıyla olsun.

Savaş istiyorsan savaşın kralı Ateş Geçitleri'ndedir..Aklında bulunsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sentez* kullanıcısına yanıt
    Hocam geçti bor un pazarı siparişi çoktan verdim :) Peki bunda yazar anlatmıyor değilmi bir karakterin dilinden anlatılıyor ?
  • |DL| kullanıcısına yanıt
    Anket için teşekkür ederim dostum fikrime değer verdiğin için, oyumu kullandım bende.
  • Kar Kurduna başladım şuan olaylar yeni yeni gelişiyor ileriyi merak ediyorum.
  • Kar Kurduna başladım şuan olaylar yeni yeni gelişiyor ileriyi merak ediyorum.

Sorum var arkadaşlar ;

Kitapta bölümler birbirini tutmuyorki daha ilk bölümde adam babasını arıyordu, 2. bölümde avcıyı öldürüyolar,şimdide 3. bölümü okuyorum.Bunu bana birisi anlatsın lütfen farklı farklı hikaye değildir inşallah :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysCopat -- 21 Haziran 2014; 23:05:39 >
  •  |DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz?

An itibariyle Asimov'un okuduğum 4, Vakıf serisinin 3. kitabını bitirdim.Bir devam kitabı olduğundan söylenecek pek bir şey yok.

Kitap ilk iki kitaba göre kurguda aşmış diyebilirim.İnsanın ağzını bir değil birkaç defa açık bırakacak ölçüde bir kurgu var.Olaylar önceden olduğu gibi birbiriyle sıkı sıkıya örtüşen bir yapıda adeta örümcek ağı gibi ilerliyor ilk iki kitapla.Önceki iki kitapta kitabın bölümleri arasında (kitaplar arasında değil) 50-100 sene gibi büyük zaman atlamaları yaşanabiliyor ve bir romanda birden fazla başkarakter görebiliyorduk.Bu da karakterlerin değil ana kurgunun ön plana çıkmasından kaynaklanıyordu zira seride karakterler figürandı sadece.Bu kitapta bölümler arası büyük zaman atlamalarından arınarak kitabı okurken oluşabilecek kafa karışıklıklarının önüne geçmiş belli olay ve karakterlerle ilerliyoruz.Bir bölümü bitirip yeni bölümde sayfa çevirince 50-100 sene geçmiş olması ilk iki kitabı okurken beni zorlamıştı.Bu bakımdan okunabilirliği çok daha yüksek ilk iki kitaba göre.

Şu kitaptaki kurguyu görünce insan "Ulan şu Asimov ölmeyeydi de sonsuza kadar kitap yazsaydı." diyor ister istemez.

10/10

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Anket için teşekkür ederim dostum fikrime değer verdiğin için, oyumu kullandım bende.

Ne demek hocam her zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet yeni anketi nasıl yapalım , önerilerinizi bekliyorum.
  • Arkadaşlar merhabalar. 2. el uygun Game of Thrones serisini arıyorum. İlgilenenler olursa ÖM lütfen.
  •  |DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz?

İlk kısım hikaye anlatımıyla anlatılıyor Ebuzer'in hayatı. İkinci kısımda ise Ali Şeriati kendi yorumuyla Ebuzer'in hayatını yeniden ele alıyor. Ayrıca kitapta döneme ait birkaç kısa ek bilgide bulunuyor.

Ayrıca DL anket için tavsiyem, forumda da sık sık tartışılan kitap fiyatları hakkında olabilir. ''Kitap fiyatlarını nasıl buluyorsunuz''; ''fahalı'', ''uygun'' gibi.
  • Olabilir hocam güzel fikir.

@NJP
  • @|DL|
    Beni de ekler misin ?

Şu an Kaiken okuyorum. Sırada Genç Werther'in Acıları var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle benide @|DL|
    bu arada kesinle TRAVMA okuyun şahanedir beni vuran tek kitap diyebilirim
  • Klasiklerden birkaç kitap almak istiyorum. İşBankası Yayınlarından Suç ve Ceza'yı okudum çeviri ve baskı kalitesi olarak birinci sınıftı benim de yayınevi takıntım var. Savaş ve Barış, Diriliş, Sefiller, Don Kişot, Yeraltından Notlar ve Martin Eden'i almak istiyorum kitapları basan birçok yayınevi var siz hangisini veya hangilerini tavsiye edersiniz? Ayrıca Suç ve Ceza kalitesinde klasik tavsiyeniz varsa onları da belirtirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.