Şimdi Ara

|DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz? (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.853
Cevap
140
Favori
130.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki

|DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz?

(En Son Oy Tarihi: 13.10.2023)
Giriş
  • Ya ben oy verirken zaten e kitap alıp başını gitmişti, yeşillik olsun diye diğerine verdim. Ancak kişisel olarakta basılı seviyorum zaten, ha basılı önde olsaydı e kitaba basardım böylede değişik bir oylama tarzım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Ya ben oy verirken zaten e kitap alıp başını gitmişti, yeşillik olsun diye diğerine verdim. Ancak kişisel olarakta basılı seviyorum zaten, ha basılı önde olsaydı e kitaba basardım böylede değişik bir oylama tarzım var.

Bir sey anlamadim ama iyi yapmissin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ya ben oy verirken zaten e kitap alıp başını gitmişti, yeşillik olsun diye diğerine verdim. Ancak kişisel olarakta basılı seviyorum zaten, ha basılı önde olsaydı e kitaba basardım böylede değişik bir oylama tarzım var.

Denge politikası.
  • quote:

Kendimi gördüm Bende vereyim bari geride kalana

• AKTİF ÜYELER

1-|DL|
    2-Sentez*
    3-VeRMİNaaRD
    4-Maggese
    5-iztuzu
    6-the right hand of evil
    7-XpressMusic34
    8-NJP
    9-gencayA
    10-

Arkadaşlar artık üye listesinin yanı sıra aktif üye listesi de mevcut konuda aktif olanları zamanla buraya ekleyeceğim. Unuttuğum aktif biri varsa söyleyin ekleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |DL| -- 9 Haziran 2014; 17:11:01 >
  • İlk sayfa sorunu çözülmüştür.

Sorun nedeniyle geçen aylardan kalan anket sonuçları ilk mesaja eklenmiştir.

İlk mesajda üyeler kısmı düzenlenmiştir.

Aktif anket cuma günü son bulacaktır.

Yeni anket için önerilerinizi bekliyorum nasıl bir anket yapabiliriz?
  • Bu konuya ne zaman tıklasam beni anasayfaya yönlendiriyordu.Daha yeni girebildim.

• Ekitap daha iyi diger türlü bi ayda maksimum 2 3 kitap okuyabiliyorken yazin da gelmesiyle bu sayiyi ekitap sayesinde 7 8 yapacagim

• |DL| kullanıcısına yanıt
    Yeni anketimiz bence,

Okuyucuların kitabın tasarımına, kapak dizaynına ne derece önem verdikleri olsun. Yani sizce kitabın tasarımı ne kadar önemli, bir kapak tek başına kitabın albenisini yükseltebilir mi?

Elbette daha iyi öneriler gelecektir ben sadece çorbada tuzum olsun istedim.
  • 50 oydan sonra yeni ankete geçelim fazla beklemeyelim
  • Benim favori Don Kişot oku oku doyamiyorum. Benide ekleyin. Bende birkac tane japon edebiyatindan roman baktimda okumak icin, pek guzel bir sey bulamadim. Tavsiyesi olan varsa soylesin, Tokyo ya gidicem orayi anlatan, sentezliyen bir kitap olsa iyi olur. Japon lar zaten bir tuhaf millet romanlarida tuhaf oluyor haliyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRİNG0

Benim favori Don Kişot oku oku doyamiyorum. Benide ekleyin. Bende birkac tane japon edebiyatindan roman baktimda okumak icin, pek guzel bir sey bulamadim. Tavsiyesi olan varsa soylesin, Tokyo ya gidicem orayi anlatan, sentezliyen bir kitap olsa iyi olur. Japon lar zaten bir tuhaf millet romanlarida tuhaf oluyor haliyle.

Haruki Murakimi kitaplarına bi gözat istersen

Japonları severim özellikle animelerini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Beni de gruba alırmısınız

• Baktim kitaplarina pek okuyacam sey cikmadi bu yazardan. Baska yazarlar var mi bildiginiz? Realist roman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRİNG0

Baktim kitaplarina pek okuyacam sey cikmadi bu yazardan. Baska yazarlar var mi bildiginiz? Realist roman.

Bilmem bana fantastik bilim kurgu sorun söyleyim realistten filan pek anlamam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yeni anketimiz bence,

Okuyucuların kitabın tasarımına, kapak dizaynına ne derece önem verdikleri olsun. Yani sizce kitabın tasarımı ne kadar önemli, bir kapak tek başına kitabın albenisini yükseltebilir mi?

Elbette daha iyi öneriler gelecektir ben sadece çorbada tuzum olsun istedim.

Neden olmasın zaten anket önerisi gelmediği zaman tekrar ayın kitabına dönüş yaparız.

• Ekler misin
  •  |DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz?

"Zeki Müren'in Zeki Müren rolünde olduğu filmlerde canlandırdığı karakterlerin gerçek Zeki Müren'le ilgisi ne kadarsa, bu kitapta sözü edilen kişi ve olayların gerçekle ilgisi o kadardır".

Bugün baktım moralim bozuk,attım elimden "Boş Koltuk"u şöyle bir Alper Canıgüz okuyayım da keyfim yerine gelsin dedim.Giriş cümlesiyle de "Hadi bakalım güzel girdi." diyerek umutlandım.Hatta romanın %15'lik kısmı bittiğinde "On numara konusu var,bu kitap tamamdır artık." dediğimi de hatırlıyorum.Amma velakin o işler öyle değilmiş.

Bu yazarın ilk,benim okuduğum son kitabı ("Başka kitabını okumam artık!" mesajı değil bildiğin okuduğum son kitabı).Yazar aslında benim sevdiğim o mizahi üslubunun sinyallerini ilk kitabında vermiş ama sonraki kitaplarındaki tadı (bence) ilk kitabında verememiş.En başta bir Alper Canıgüz romanı çerezliktir,eğlenceli vakit geçirtir,nokta atışı tespitleri vardır,konudan ziyade karakter eksenlidir ve romanı karakterler sevdirir ve okurken hem güldürür hem not alınması gereken birsürü cümle sunar.İşte bu kitapta bunların hiçbiri yok.Konu olarak gerçekten süper bir konu seçmiş,roman %60lık kısma kadar gayet ilgi çekici ama sonrası olmamış Alper dayı.Hadi o eğlenceli üslubunun olmayışını,karakterlerin yetersizliğini,tespitlerin olmayışını kalbime gömer konunun hatrına bu kitabı göklere çıkarırdım da bu güzelim konuyu mahvetmen hiç olmadı.Zaten romanın sonunu da anlayamadım.

Özetle kitap kendini tek oturuşta bitirtti (önceki kitapların hatrına) ama hayal kırıklığı yarattı.Konuyu özetle(ve minimum spoiler ile) yazıyorum merak eden bakabilir.

Şevket Hakan Tunçel isimli karakterimiz her rüyaya daldığında kendini bir başka evrendeki (bizimkiyle aynı paralel bir evren) biri olan Hector Berlioz olarak bulur.O karakter uyuduğundaysa yine Şevket Hakan Tunçel olarak kendi dünyasında uyanır ve bu konuyla ilgili Profesör Olcayto Fişek'ten yardım ister.

5/10

Yazarın diğer kitapları hakkındaki görüşlerim (Bu yorumla yazardan soğumayın diye)
    Gizliajans
    Oğullar ve Rencide Ruhlar
    Cehennem Çiçeği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 12 Haziran 2014; 0:10:46 >

• İpuçları yeterince sunulmayan, daha ziyade psikolojik tahlillerle sonuca ulaşılmaya çalışılmış. Başarısız bir polisiye değil ama okuyucuyu dedektifliğe dahil etmede yetersiz.

Ölüm Diken Üstünde/Agatha Christie #H.Poirot serisi 12. kitap ----- 7/10

|DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz?
  • Buraya yazmam ne kadar doğru bilemem ama idefix de Sherlock Holmes Tüm Hikayeleri %50 indirime girmiş.
    link :
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.