Şimdi Ara

|DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz? (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.853
Cevap
140
Favori
130.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki

|DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz?

(En Son Oy Tarihi: 13.10.2023)
Giriş
  • Ali bulaç ın çağdaş kavramlar ve düzenler kitabını okuyorum şuan.kitap kapitalizme sosyalizme faşizme vs islami açıdan bakmış.karşıt bakış açısından yazılmış bu tarz kitap tavsiyesi olan var mı ?
  • iletişim ve april favorilerim april olmadığı için iletişime verdim oyumu
  • forumun gazabına uğrayıp yanlışlıkla iki kere mesaj attım kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Vengeful -- 19 Ağustos 2014; 11:07:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NJP

|DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz?

Akıcı bir üslup ile beraber üç ana karakterin üzerinden giden hikaye beni etkisi altına alırken duygu dünyamı da bir nebze hareketlendirdi bu roman. Bir yandan iki ana karakterlerin iç dünyasını etkili bir şekilde sunarken, diğer yandan başka bir karakterin sonlara doğru yaptığı çıkarımları büyük bir hayranlıkla okudum. 10/10

Ben de çok beğenmiştim bu kitabını özellikle Bedri'nin sonda yaptığı konuşmayı.
    En çok not aldığım kitaptır İçimizdeki Şeytan.

• Çok fark etmiyor ama Altın Kitaplar bir ilgimi çekiyor nedense.İstediğim kitapları mı çıkarıyorlar ne :p
  • Yapı Kredi yayınları iyidir bayağı.Eğer klasikleri okuyacaksınız mutlaka bu yayından okuyun derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş Bankası, Can, İletişim ve Yapı Kredi dışındakilere biraz soğuk yaklaşıyorum açıkçası.
  • Arkadaşlar anketi pazartesi günü bitireceğim. Yeni anket için önerisi olan var mı?
  •  |DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz?

Sabahattin Alinin yazdığı üç romandan ilki olmasına karşılık, benim üçüncü okuduğum eseri oldu. Genelde okuyacağım kitabın türüne bakarım, içeriği pek kurcalamadan okumaya başlarım, böylesi daha bir hoşuma gider. Bu kitapta da içeriği pek araştırmadan okumaya koyuldum. Kısaca kitabı yorumlarsam kurgu olarak beklentimin biraz altında olsa da akıcı üslup kitabın sonuna kadar devam etti. Bu sayede sıkılmadan kendisini okutturdu. Fakat karakterlerin iç dünyaları ve taşra toplumunu psikolojisi daha yoğun anlatılsaydı daha hoş olurdu. Zaman zaman eski Türk filmi tadında olsa da okuması keyifliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NJP -- 25 Ağustos 2014; 23:45:27 >

• Bu aralar burası iyice durgunlaştı anket için önerisi olan yok mu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: |DL|

Bu aralar burası iyice durgunlaştı anket için önerisi olan yok mu arkadaşlar?

Ayda kaç kitap okursunuz? 3,5,8,+10 gibi bir anket olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NJP -- 29 Ağustos 2014; 10:34:02 >
  • Ayda kaç kitap okursunuz olabilir.
    Oyumu Pegasus'a verdim sırf yazı fontu hoşuma gidiyor diye. İletişime verip vermemek arasında kalmıştım. Kısmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: NJP

quote:

Orijinalden alıntı: |DL|

Bu aralar burası iyice durgunlaştı anket için önerisi olan yok mu arkadaşlar?

Ayda kaç kitap okursunuz? 3,5,8,+10 gibi bir anket olabilir hocam.

Fikriniz için teşekkür ederim anketi şimdi başlatıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |DL| -- 28 Ağustos 2014; 16:24:00 >
  • Favori yayıneviniz?-CAN YAYINLARI
    Toplam oy : 97

1-CAN YAYINLARI 16% (16)
    2-İTHAKİ YAYINLARI 14% (14)
    3-İş Bankası Kültür Yayınları 12% (12)
    4-EPSİLON YAYINLARI10% (10)
    5-PEGASUS YAYINLARI 9% (9)
    6-DOĞAN KİTAP 7% (7)
    7-İLETİŞİM YAYINLARI 5% (5)
    8-ALTIN KİTAPLAR 5% (5)
    9-YAPI KREDİ YAYINLARI 4% (4)
    10-KORİDOR YAYINCILIK 4% (4)
    11-NTV YAYINLARI3% (3)
    12-EVEREST YAYINLARI3% (3)
    13-ARTEMİS YAYINLARI2% (2)
    14-Metis Yayınları1% (1)
    15-İZ YAYINCILIK1% (1)
    16-BİLGİ YAYINEVİ 1% (1)
    17-ALFA YAYINLARI 1% (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |DL| -- 28 Ağustos 2014; 14:41:33 >
  • troller için 40-50 şıkkı olmalıydı
  • Ayda ortalama 6 kitabı yakalıyorum.

• 4 ya da 5 eğer rutin giderse ay.
  • Yazın ve kışın değişiyor. Genel baz alırsam 3-5
  • Ayda 10 dan fazla kitap okuyan arkadaşı tanımak isterim.
  • 3-5 arası.
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.