Şimdi Ara

|DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz? (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.853
Cevap
140
Favori
130.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki

|DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz?

(En Son Oy Tarihi: 13.10.2023)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NJP -- 28 Ağustos 2014; 16:50:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kitap bölümünü daha canlı daha aktif kılmak için bir etkinlik yapalım, nasıl bir etkinlik yapalım ki katılım fazla olsun ve ilgi çekici olsun?

@VeRMİNaaRD @Sentez* @Maggese @iztuzu @the right hand of evil @XpressMusic34
  • quote:

Orijinalden alıntı: |DL|

Arkadaşlar kitap bölümünü daha canlı daha aktif kılmak için bir etkinlik yapalım, nasıl bir etkinlik yapalım ki katılım fazla olsun ve ilgi çekici olsun?

Trolleri banlayalım canlanır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 değişiyor. Kitapların sayfa sayısına göre. Genelde ortalama 400 - 500 sayfa oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • troller herkesin sorunu anladığım kadarıyla da göz ardı etmek lazım.

@Sentez* @VeRMİNaaRD
  • Şıklarda 40-50 sayılarını göremedim, öyle +10 yazmakla olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 28 Ağustos 2014; 18:51:46 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruckuz -- 7 Nisan 2021; 1:52:38 >
  • Genellikle ayda 6-7 kitap okuyorum.
  • quote:

Arkadaşlar kitap bölümünü daha canlı daha aktif kılmak için bir etkinlik yapalım, nasıl bir etkinlik yapalım ki katılım fazla olsun ve ilgi çekici olsun?

Kitap bölümü hiçbir zaman canlı olmadı ki şimdi olsun. Yazın belki biraz canlanıyor o da kayda değer bi artış değil. Bölümün saçma sapan insanlarla dolmasındansa hiç gelmesinler daha iyi. Nitelikli mesaj yazanlar olduğu sürece biz bize yeteriz, az ama öz olsun bence.

• @VeRMİNaaRD

Benim bu ara hiçbir şeye vaktim yok. Bi heves açarım sonra da ilgilenemem öyle kalır. Hali hazırda olanları okumak daha iyi.
  • 1-2 arası iş yoğunluğu ve stresse bağlı olarak değişiyor. Ama geçen Ramazanda 3 kitap okudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

quote:

Kitap bölümü hiçbir zaman canlı olmadı ki şimdi olsun. Yazın belki biraz canlanıyor o da kayda değer bi artış değil. Bölümün saçma sapan insanlarla dolmasındansa hiç gelmesinler daha iyi. Nitelikli mesaj yazanlar olduğu sürece biz bize yeteriz, az ama öz olsun bence.

Elbette öyle ama ben daha çok insanları okumaya teşvik etmek amacıyla söyledim sonuçta belki burada çok büyük birşey yapamayız ama birşeylerin önemini anlatabiliriz belki.

• Fazla sürükleyici, aksiyon içeren kitaplar okumadığımdan olsa gerek ayda 1-2 tane okurum.
  •  |DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz?

Kitaba başlamadan önce konu olarak değilse de, üslup olarak çekincelerim vardı fakat çekincelerim ilk bölüm ile birlikte yok oldu. Nitekim hem akıcı bir üslup hem de özgün bir konu ile birlikte bir nefeste bitti. Her ne kadar bu aralar misafir ağırlıyor olsak da özellikle herkes uyuduktan sonra bu kitabın dünyasına attım kendimi. İçerik olarak pek girmeyeceğim sadece zaman yolculuğunu her an görebilirsiniz kitapta. Bilim kurgu severlerin okumasını tavsiye ederim. 10/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NJP -- 31 Ağustos 2014; 19:37:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NJP

|DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz?

Kitaba başlamadan önce konu olarak değilse de, üslup olarak çekincelerim vardı fakat çekincelerim ilk bölüm ile birlikte yok oldu. Nitekim hem akıcı bir üslup hem de özgün bir konu ile birlikte bir nefeste bitti. Her ne kadar bu aralar misafir ağırlıyor olsak da özellikle herkes uyuduktan sonra bu kitabın dünyasına attım kendimi. İçerik olarak pek girmeyeceğim sadece zaman yolculuğunu her an görebilirsiniz kitapta. Bilim kurgu severlerin okumasını tavsiye ederim. 10/10

Zaman yolculuğu konusunda okunabilecek en çelişkisiz kitap budur sanırım.Yazar birçok çelişkiyi mantık sınırları içinde çözümlemiş.Bunun ardından Vakıf iyi gider.

• Hocam geçen anketin sonucu eklememişsin galiba.Eklemişsen de kusura bakma.

• Bende hayran kaldım açıkçası. Vakıf uzun seri, uygun zamanı kolluyorum şöyle kopukluk olmadan ağız tadıyla okumak için. Bu arada yorumlarını ilgiyle takip ediyorum vakıf, robot. Tabii diğer incelemelerini es geçmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NJP -- 31 Ağustos 2014; 21:47:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Da Vinci was here

Hocam geçen anketin sonucu eklememişsin galiba.Eklemişsen de kusura bakma.

Normal mesaj olarak var ama ilk mesaja eklemedim, ilk kısma eklerim şimdi.
  • Bir aralar haftada 1 tane bitiriyordum ancak ?imdi ayda 1 tane ancak okuyorum.
  • 2-4 arası okuyorum, 10dan fazla okuyan arkadaşlara gerçekten helal olsun, tanışmak isterim :)

• 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.