Şimdi Ara

|DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz? (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.853
Cevap
140
Favori
130.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki

|DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz?

(En Son Oy Tarihi: 13.10.2023)
Giriş

Orijinalden alıntı: NJP

Vakıf serisinin ilk kitabı bitti ve ilk yorumum, gayet akıcı geçti. Konu olarak uzay çağında ileri görüşlü bir kişinin kurduğu Vakıfın hikayesi anlatılıyor. Her bölüm ayrı bir heyecan ve bekleyişle geçti. Eksik bulduğum nokta ise betimlemelerin azlığı oldu . Bu boşluğu da kendi hayal dünyamla doldurmaya çalıştım. 10/8

Isaac Asimov hem bir bilim-kurgu yazarıydı, hem de biyokimyacıydı. Çoğu görüşü ve kitaplarında ele aldığı o zaman göre fantastik kaçan şeyler şu an realize edilmiş durumda. Robot kanunları da vardır. Çok ileri görüşlü olduğunu düşünüyorum, sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

En iyi fantastik seri olabilir .

Onu yaptılar ejderha mızrağı unutulmuş diyarlar gibi seriler sonradan eklendi. Ve tabiki günümüz ergenlerinin okuduğu yegane kitap taht oyunları galip geldi.

7 cesit kitap var kac farkli anket yapilabilir ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeremin

quote:

Orijinalden alıntı: NJP

Vakıf serisinin ilk kitabı bitti ve ilk yorumum, gayet akıcı geçti. Konu olarak uzay çağında ileri görüşlü bir kişinin kurduğu Vakıfın hikayesi anlatılıyor. Her bölüm ayrı bir heyecan ve bekleyişle geçti. Eksik bulduğum nokta ise betimlemelerin azlığı oldu . Bu boşluğu da kendi hayal dünyamla doldurmaya çalıştım. 10/8

Isaac Asimov hem bir bilim-kurgu yazarıydı, hem de biyokimyacıydı. Çoğu görüşü ve kitaplarında ele aldığı o zaman göre fantastik kaçan şeyler şu an realize edilmiş durumda. Robot kanunları da vardır. Çok ileri görüşlü olduğunu düşünüyorum, sizce?

Kendi zamanında en iyi bilim kurgu yazarlarından ilk üçte gösteriliyormuş Asimov. Kendi gözlemime göre usta bir yazar olmasının yanında ileri görüşlüymüş Asimov. Aldığı ödüller ve günümüzde kendini hayla ilgiyle okutabilmesi de bunun en büyük kanıtıdır bence. Vakıfın sonraki kitaplarında beklentilerim daha yüksekte açıkçası.

• Kitap okumaya kucuk vampir serisiyle basladim. Okumayi sevdiren ise peyami safa'nin cingoz recai polisiye serisi idi. Ama asil kitap okumayi sevdiren sefiller ile suc ve ceza idi. Maalesef okudugum bolum nedeniyle cok fazla kitap okuyamiyorum. Ama yaz tatillerini muhakkak dolu dolu gecirmeye gayret ediyorum.bazi zamanlar okuyacak kitaplari dusundukce strese girerim bunlari hangi ara okuyacagim diye. Beni de uye listesine alirsaniz sevinirim.

• En iyi korku/gerilim türü kitabı seçelim
  • En iyi korku/gerilim türü kitabı seçelim
  • Hocam benide eklermisiniz.2 yıldır kitap bağımlısıyım , okumaya harry Potter serisiyle başladım.
    Yaz tatili olduğu için 10 üzerinde kitap okuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Royster -- 9 Eylül 2014; 1:02:01 >
  • Yasimin dusuk olmasindan oturu pek okumuyorum. Okul acilmadan suc ve ceza - dostoyevski bitecek ilk cildi galiba. Okuil acilinca pek okuyamicam teog a hazirlanmam lazim

• Ayda ortalama 2-3 kitap okuyorum ama bu yetersiz kalıyor.Ayda 5 kitaba çıkmayı hedefliyorum.
  • yolcu4020 Y kullanıcısına yanıt
    Peyami Safa'nın Fatih Harbiye kitabı hoşuma gitmişti, eski dönem istanbulunu çok merak ediyorum o yüzden daha bir zevkle okudum
  • Arkadaşlar ayın kitabı seçimine tekrar dönüyoruz. Yıl sonuna kadar 4 ay olmuş olacak. Her ayın anketinde 1. ve 2. olan kitaplar yıl sonunda, yılın kitabı seçimine katılacak. Eylül ayı kitabı için kitap önerilerinizi alayım.

Not:Kitaplar daha çok güncel kitaplardan olması daha iyi olur bir de ilk mesaja bakalım daha önce ayın kitabı seçmesine katılmış olmasın.

Saygılarla.
  • 1 tane okurum. Ama artıracağım inşallah.
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    Peyami safanin benim icin ayri bir yeri var. Hem cocuklugumda okudum hem gencligimde. Uslubu beni ck etkiliyor. Bazi ktaplarinda gozumden yaslar suzuldugunu samimiyetimle soyleyebilirim. Bambaska bir yazar.

• quote:

Orijinalden alıntı: |DL|

Arkadaşlar ayın kitabı seçimine tekrar dönüyoruz. Yıl sonuna kadar 4 ay olmuş olacak. Her ayın anketinde 1. ve 2. olan kitaplar yıl sonunda, yılın kitabı seçimine katılacak. Eylül ayı kitabı için kitap önerilerinizi alayım.

Not:Kitaplar daha çok güncel kitaplardan olması daha iyi olur bir de ilk mesaja bakalım daha önce ayın kitabı seçmesine katılmış olmasın.

Saygılarla.

Güncel derken alt sınır var mı? Mesela şu nasıl?

H.G Wells - Görünmez Adam (1897)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaşlar ayın kitabı seçimine tekrar dönüyoruz. Yıl sonuna kadar 4 ay olmuş olacak. Her ayın anketinde 1. ve 2. olan kitaplar yıl sonunda, yılın kitabı seçimine katılacak. Eylül ayı kitabı için kitap önerilerinizi alayım.

Saygılarla.

Hocam o 4 ayın bir ayını yerli kitaplara ayırabilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

quote:

Saygılarla.

Güncel derken alt sınır var mı? Mesela şu nasıl?

H.G Wells - Görünmez Adam (1897)

Hocam son 5 sene olsa iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Da Vinci was here

quote:

Saygılarla.

Hocam o 4 ayın bir ayını yerli kitaplara ayırabilir miyiz?

Olabilir tabi hocam.

• Ayın kitapları için yeni anketler bekliyoruz hocam.

Edit: O konudan bahsediyormuşsunuz zaten görmemişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redline25 -- 10 Eylül 2014; 20:12:56 >
  • Beni de Ekle Dostum. Jack London-Yanan Günışığı
  •  |DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz?

Vakıf serisi ikinci kitabı an itibariyle bitirmiş bulunuyorum. Konu ilgi çekici, kitap akıyor. Seriye devam. 10/10

• 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.