Şimdi Ara

|DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz? (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.853
Cevap
140
Favori
130.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki

|DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz?

(En Son Oy Tarihi: 13.10.2023)
Giriş

Orijinalden alıntı: LityumBor

Herkese merhaba. Öncelikle çok az kitap okuyan ve yıllardır bunu sevememiş ama pişman olmuş birisi olarak yazıyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var..

Arkadaşlar ben kitap okumayı hiç sevemedim. Sayısalcıydım lisede falan hep matematik gibi dersler hoşuma gitmişti zaten. Yaş oldu 20.

Gerek kişisel gelişim için gerekse kendime birşeyler katabilmek için artık kitap kurdu olmak istiyorum. Nasıl başlayabilirim bilmiyorum..

Olasılıksıza başlamıştım yazın gayet akıcı bir şekilde okudum 200lere geldim sonra birşey oldu ara verdim. Kitabı unuttum tarzı birşeyler oldu ama bir daha da nasıl başlayacağımı bilemedim. Sıfırdan mı 200 den mi devam etmeliydim ? Bunun gibi herneyse bana kitap tavsiyesinde de bulunabilirsiniz. Umarım açıklayıcı olmuştur durumum.

Teşekkürler şimdiden

Sen sen ol kitaba ara verme , kitaptan soğursun. Kitabı sürekli okumaya çalış vaktin yoksa bile en azından 1 bölüm bitir ki kitap soğumasın.
    Onun dışında kısa ve akıcı kitaplar okursan okuma alışkanlığını daha çabuk kazanırsın , tabi uzun kitaplarda okuyabilirsin ama kısa kitapları daha çabuk bitireceğinden daha çabuk alışırsın okumaya
    Son olarak sevdiğin şeyleri oku ne katıp ne katmayacağına hiç takma , kitabın faydasını zaten görürsün

• Arkadaşlar bana önerebileceğiniz yerli kitap listesi gibi bi şey var mı?.Eskilerden Oğuz Atay,Sabahattin Ali felan.Çok kitap okumam.Giriş için 3-5 kitap tavsiye eder misiniz?

Hayatla ilgili olsun,işe yarar olsun hayal olmasın
  • HaJJi kullanıcısına yanıt
    Ahmet Ümit Beyoğlu rapsodisi öneriyorum :)
  • Sultanı Öldürmek kitabını okudum güzel ama bence biraz abartılıyor yazar.

Eskilerden tavsiye istiyorum cumhuriyet döneminden.
  • HaJJi kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    Yusuf Atılgan 'Aylak Adam'ı okumadıysan eğer onu okumanı tavsiye ederim :)
    çok güzel ve okuması oldukça lezzetli iz bırakan kitaplardan. Çok güzel cümleler ve söz öbekleri var bunlar onu daha da değerli kılıyor.
  • |DL| kullanıcısına yanıt
    beni de yazar mısın üyeler arasına.
    favori kitabım yok ben hepsini çok seviyorum. ama mutlaka gerekliyse şu sıralar okuduğum kitap Marcel Proust 'Swann'ların Tarafı'
  • janejonce kullanıcısına yanıt
    not ettim
  • Elinde orjinal Frank Schatzing - Sürü kitabı olan varsa bana ulaşsın arkadaşlar.
  • Sentez* kullanıcısına yanıt
    Var kanka

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

Var kanka

Sen sus köylü
  • Beni de ekler misin beyaz gemi-cengiz aytmatov

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • |DH KİTAP TUTKUNLARI-Ayda Kaç Kitap Okuyorsunuz?
    Toplam oy : 150

1-2 45% (68)
    3-5 36% (54)
    6-8 11% (17)
    10+ 5% (8)
    9-10 2% (3)
  • Arkadaşlar ayın kitabını seçeceğiz ama kasım ayı yerli ve birde yabancı olacak. 15 gün arayla anket yapacağız. Önerilerinizi bekliyorum. Öneri hemen olursa bugün ya da yarın başlatacağım anketi.

Listeyi güncelledim.
  • Ekle
    yabancı Thomas Hardy Adsız Sansız Jude
    yerli Yusuf Atılgan Aylak Adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: |DL|

Arkadaşlar ayın kitabını seçeceğiz ama kasım ayı yerli ve birde yabancı olacak. 15 gün arayla anket yapacağız. Önerilerinizi bekliyorum. Öneri hemen olursa bugün ya da yarın başlatacağım anketi.

Listeyi güncelledim.

Yerli: Nihal Atsız-Deli Kurt
    Yabancı:Ted Dekker-Oyun
  • Önerileriniz için teşekkürler.

@Oliver_ @janejonce
    Yerli önerim bu ay yusuf has vacip :) Değişiklik olsun bence. O olmazsa Ömer Seyfettin mesela, listede olsa çok güzel olur. Kitap olarak istediğini seçebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 6 Kasım 2014; 17:04:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Yerli önerim bu ay yusuf has vacip :) Değişiklik olsun bence. O olmazsa Ömer Seyfettin mesela, listede olsa çok güzel olur. Kitap olarak istediğini seçebilirsin.

Teşekkürler öneri için.

• Arkadaşlar başka önerileri bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.