Şimdi Ara

|DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz? (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.853
Cevap
140
Favori
130.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki

|DH KİTAP TUTKUNLARI|-Günde ne kadar kitap okuyorsunuz?

(En Son Oy Tarihi: 13.10.2023)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kitap okuyanlara hep özeniyorum nedense :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 8 Kasım 2014; 16:03:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSpecial

kitap okuyanlara hep özeniyorum nedense :(

Sizde okuyun zor birşey değil zaten.Milyonlarca kitap var yani milyonlarca dünya içinden en az bir tanesi sizin yaşamanız için elverişlidir.

• Yeni anketi başlattım 15 gün için yabancı kitap anketi devam edecek. Sonra yerli kitap için anket olacak, yerli kitap anketi için önerilerinizi bu anket bitene kadar alabilirim. Yukarıda arkadaşlar birkaç öneri yapmış zaten yerli onlar yerli anket listesinde yer alacak.
  • Benide ekleyin bakalım.Akşam, önceki sayfalara göz atıcam bu aralara bana lazım olan bi konu.Kitapları okumuş olmak için okuyanlar değil tam aksine hemen bitmesin diye azar azar okuyanlar iyi ki varlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeson01 -- 11 Kasım 2014; 10:25:13 >
  • Düzenli okumaya yaklaşık 2 ay kadar önce başladım, sırasıyla steve jobs (biyografi), the godfather (filmi onlarca kez izlememe rağmen) ve kayıp sicil erdoğan'ın çalınan dosyası (soner yalçın) bitirdim şu an yine bir araştırma kitabı okumayı düşünüyorum, tavsiye edebileceğiniz bir kitap var mı?

• Ben yaklaşık 1 senedir düzenli kitap okuyorum. Genellikle tarih ya da araştırma bunun yanında Üstün Dökmen ve Doğan Cüceloğlu kitaplarını takip ediyorum. Şu aralar "Hesaplaşma / Terör, Kaçakçılık, Hudut ve Biz - Erdal Sarızeybek" okuyorum. Okumak güzel bir şey
  • ekleyin hocam
  • Benide ekleyebilir misiniz

• Beni de ekler misiniz
  • geçen gün adam fawer olasılıksız kitabını okudum gerçekten şahane bir kitap, önereceğiniz efsane mertebesine ulaşmış roman var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RhiFaT

geçen gün adam fawer olasılıksız kitabını okudum gerçekten şahane bir kitap, önereceğiniz efsane mertebesine ulaşmış roman var mı ?

Uçurtma Avcısı
  • Oyun

• Ayda 6-7 kitap okuyorum. Teknik kitaplar haricinde.
  • Sıradaki yerli kitap anketi için önerilerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |DL|

Sıradaki yerli kitap anketi için önerilerinizi bekliyorum.

Okumak için bu kadar geç kaldığım ve neredeyse bütün anketlere önerilmiş olmasına rağmen ben tekrar önersem şu kitabı: kürk mantolu madonna sabahattin ali.

• |DL| kullanıcısına yanıt
    ince memed serisi

bu arada benide eklerseniz sevinirim.
  • Dokuzuncu Hariciye Koğuşu

• Benide ekle dostum
  • Kullandık oyumuzu hadi bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.