Şimdi Ara

DH Ko Ekibi İletişim [ANA KONU][GÜNCEL: NOSTALJİ] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.257
Cevap
4
Favori
36.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VarroBetta

quote:

Orijinalden alıntı: itachii

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Empleador

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Empleador

hocam en güzeli oldschoolko dün açtım charı bugün 65 oldu ben daha önce xydoniste de oynamıstım 70 asas vardı o yüzden nasıl item,para kasılır nasıl exp kasılır aşinayım çok zevkli bir server gece saat 2 de 3 de bile 1000 user oluyor hiç kapanmayan emeğin hakkını veren piyasadaki en sağlam server şöyle söyliyim bu server private server kategorisinde değil nasıl usko,euko var buda osko herkese tavsiye ederim...

hocam item yapmanın yolu nedir merak ettim ? bus, fp vs. kasarak değil herhalde. çünkü bu şekilde günde max. 1 gb kasılıyor. bu arada cz'de sırıtmayacak item'lar için en az 100-120 gb'lik item gerekiyor diye düşünüyorum ben yoksa yanılıyor muyum ?

hocam gb satışı şöyle var bir siteden kc satışı yapıyorlar o kc yi sc şeklinde alıyorsun oyunda onu pazar koyup satabiliyorsun mesela 700kc = 4gb ...
    item konusuna gelince fp den para kasılmaz bustan kasılır günde 1gb kassan zaten itemler +5 e çok rahat geçiyor alır basar o parayı kat kat katlarsın ayrıca tabiki sadece bus değil para kasmak için raven harpy kesip md düsürsen +1 i 10m,falcondan chitin düşürüp +5 bas sat rahat rahat geçiyor sonra sg kesip gene chitin düşürebilirsin kekurikekukaka kovalayabilirisin ringi çok pahalıya satılıyor diye biliyorum exp konusuna gelince her gece yarısı gm exp event yapıyor snowman falan 1 hafta kaçırmadan katılsan 70 olursun bana kalırsa tek zorluğu master açmak onun içinde para kasıp açıcaksın onu açtıktan sonra rahat rahat para kasarsın zaten

hocam sonuçta günde max. 3 gb bile kassak güzel bir pk yapabilmek için 40 gün aralıksız oynamaya ihtiyacımız var ve bu süre bana bir pvp server için fazla geliyor. myko.us gibi 2-3 günde pk'ya çıkabilecek şekilde hazır olabildiğimiz serverlar bana daha çekici geliyor. en azından bir talos çıktığı zaman item'sızlıktan kesememek gibi bir durum myko.us içi söz konusu değil. tabi herkes zevk aldığı serverda oynar

Uruk blade lerden bus düşürüp tanesini 1m den çok rahat satıyorsun para kasmak kolay ama item bulmak zor

hocam tabiki bus ile kastım parayı ancak bir yerden sonra gına geliyor. sonuçta bir pvp server. bu kadar zorluk beni server'dan soğuttu söylediğim gibi zevk meselesi tabi.

Pvp server da bunu yapmak sıkıyor tabi usko da yapsan aynı şey :D

• bende char'ımı açtım. Ama klan başkanı oyunda olmadığı için klana giremedim. Klandaki oyuncular devam ettiği surece bende oynamaya devam ederim.
  • Ehehe myko.us a mı geldiniz hoşgeldiniz. Karus tarafındayım ben ama :( . Bu arada exp kasmak kolay, czde dmlere gidin hem gold bar hem 600-700k exp veriyor her biri. Yukarıda arkadaş 250 adam kesince demiş 250 bug o 100 kişi kesince 70 silahını veriyor. Ayrıca 1 shaula 1 lesath 1 bakirra ile krowaz silahlarını da alabiliyorsunuz. Server gerçekten çok güzel ben şuan lvl 73üm cz de görüşürüz artık
  • BEYLER ÇABUK GELİN EMC'DE HARPY QUEEN VAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 2 Temmuz 2013; 10:20:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

BEYLER ÇABUK GELİN EMC'DE HARPY QUEEN VAR.

drop baş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: barman

BEYLER ÇABUK GELİN EMC'DE HARPY QUEEN VAR.

drop baş.

Ring of the bash.
  • Arkadaşlarlar indirmede sıkıntı mı var?Client e basıyorum tepki yok.İndirebileceğim alternatif bir link varsa pm atarmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

Arkadaşlarlar indirmede sıkıntı mı var?Client e basıyorum tepki yok.İndirebileceğim alternatif bir link varsa pm atarmısınız?

face sayfasında indirme linki var dostum Oradan indirebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caner bana adres ile venti gönderir misin ? Durumlar iyiyse bende geleyim .
  • Gelin destek verin olur da belki kabul ederler.

Konuyu ben açtım, destekleriniz ile kabul edilmesi durumunda büyük iş başarmış oluruz.

http://forum.knightonlineworld.com/forum/showthread.php?23469-Modern-Knight-Online#axzz2XtJgOKkG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEO -- 2 Temmuz 2013; 15:45:41 >
  • ben de gelebilirim. yıllardır oynamıyorum . ramazan öncesi güzel bi server iyi arkadaşlar ile zaman geçirmek istiyorum. pm atamadım konu sahibine. bana bi bilgi verirseniz sevinirim

not : client indiremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirArthurDayne -- 2 Temmuz 2013; 16:09:56 >
  • Myko'ya geliyorum ben de client'ı indirdim az önce, 5 Temmuz'a kadar vaktimiz var eğer tutarsa burada da kalabiliriz.
  • Beyler kusura bakmayın oyuna giremedim öğlenden beri, yaz okulu kayıt işleriyle uğraşıyorum. Bilginize yarından itibaren full onlineım. Bugünde gece onlineım. Gelen arkadaşlar şimdiden hoşgeldiniz. @barman @WiddLe @itachii @JC @ForeverMetal
  • Pm alabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlaturkaMavzer

Beyler kusura bakmayın oyuna giremedim öğlenden beri, yaz okulu kayıt işleriyle uğraşıyorum. Bilginize yarından itibaren full onlineım. Bugünde gece onlineım. Gelen arkadaşlar şimdiden hoşgeldiniz. @barman @WiddLe @itachii @JC @ForeverMetal

Hocam indirdim kuracaktim fakat kaspersky ciddi trojan hatasi verip sildi.

Clientte trojan var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

Myko'ya geliyorum ben de client'ı indirdim az önce, 5 Temmuz'a kadar vaktimiz var eğer tutarsa burada da kalabiliriz.

Ne var ki 5 Temmuz da ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gungorio

quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

Myko'ya geliyorum ben de client'ı indirdim az önce, 5 Temmuz'a kadar vaktimiz var eğer tutarsa burada da kalabiliriz.

Ne var ki 5 Temmuz da ?

PM attım.
  • server iyi hoş falan ama upgrade oranlarında yalan söylüyorlar gibi geliyor bana. +8 oranı %25 diyorlar, 8 tane +7 shell'den bir tane bile +8 çıkmıyor hadi ona eyvallah. 2 tane +6 shard 2 tane +6 ii 1 tane +6 raptor 1 tane +6 exp. impact 1 tane +6 woe. bunların hepsi +7 geçirirken yandı. çıldırdım alt+f4 çektim. sinirim geçmeden girmem o server'a. bu kadar saçmalık olmaz.
  • Servera gelenler Zenci veya OrjinCarnibor a pm atabilir
  • Bende 5'indeki server'i beklemeye basladim

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.