Şimdi Ara

DH Ko Ekibi İletişim [ANA KONU][GÜNCEL: NOSTALJİ] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.257
Cevap
4
Favori
36.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gungorio

quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

quote:

Orijinalden alıntı: AlaturkaMavzer

Yourko başlayan arkadaşlar, başlayınca server hakkında bilgi vermeyi unutmasınlar

5 temmuzda başlayacağınız server hakkında pm atabilir misin?

Yourko işte o hocam konusu var pek çok forumda, Google'dan araştır hafif.

Teşekkürler bakayım.
  • Benim kurduğum Knight Online de Ares den tut Destana kadar 10 tane server var. Galiba yanlis Knight online yi kurdum dimi. Dogru knightonline için bir link atabilrimisiniz.
  • Myko us beni pek sarmadı 5 temmuzu bekliyorum bende umarım güzel bir topluluk çıkar ortaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulaspo

Benim kurduğum Knight Online de Ares den tut Destana kadar 10 tane server var. Galiba yanlis Knight online yi kurdum dimi. Dogru knightonline için bir link atabilrimisiniz.

Hocam sen orjinal oyunu yüklemişsin USKO yu yüklemişsin yani official server. Burda muhabbeti geçen serverlar private server yani özel sunucular resmi olmayanlar.
  • Tamam bende onu soruyorum, hangi Knight? linki ne, millet nerede ise bende oraya gelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaspo -- 3 Temmuz 2013; 21:52:33 >
  • server şu an can çekişiyor. yarın muhtemelen ölür.
  • Myko yu bırakıyorum beyler pek sarmadı beni yarın yourko nun açılışı var onu da denicem artık bakalım o nasıl olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: VarroBetta

server şu an can çekişiyor. yarın muhtemelen ölür.

Neler oldu?
  • arkadaşlar bu yourko da daha önce oynamıştım. iyi server yapıyorlar gerçekden ama gitdige oyuncu azalıyor. ilk başlarda 1200 1300 kişi oluyordu serverda. ama şimdi 2 server birden açacaklarmış şimdi nasıl olacak bilmiyorum. tam olarak 1299 versiyon oluyor özellikleri bakımından. forumdan oynayacak arkadaşlar clan fln kuracak mısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kajmeran_

arkadaşlar bu yourko da daha önce oynamıştım. iyi server yapıyorlar gerçekden ama gitdige oyuncu azalıyor. ilk başlarda 1200 1300 kişi oluyordu serverda. ama şimdi 2 server birden açacaklarmış şimdi nasıl olacak bilmiyorum. tam olarak 1299 versiyon oluyor özellikleri bakımından. forumdan oynayacak arkadaşlar clan fln kuracak mısınız ?

Evet. Old ko için açıldı bu konu zaten şuan ne halde olduğunu biliyoruz artık yourko için devam ediyoruz. Diğer arkadaşları bilmiyorum ama yourko yu bekliyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachii

quote:

Orijinalden alıntı: Kajmeran_

arkadaşlar bu yourko da daha önce oynamıştım. iyi server yapıyorlar gerçekden ama gitdige oyuncu azalıyor. ilk başlarda 1200 1300 kişi oluyordu serverda. ama şimdi 2 server birden açacaklarmış şimdi nasıl olacak bilmiyorum. tam olarak 1299 versiyon oluyor özellikleri bakımından. forumdan oynayacak arkadaşlar clan fln kuracak mısınız ?

Evet. Old ko için açıldı bu konu zaten şuan ne halde olduğunu biliyoruz artık yourko için devam ediyoruz. Diğer arkadaşları bilmiyorum ama yourko yu bekliyorum ben

bende başlamayı düşünüyorum ancak clan olmayınca manası yok. eğer clan varsa bende gelebilirim.

• Beyler hiç kasmayla uğraşmadan direk pk server bulsak daha zevkli olmaz mı ?
  • hazır mıyız beyler yarın için, girecekleri görelim
  • Dediğiniz server ı araştırdım da biraz çok saçma geldi, +7 ye item geçiremicez. :D
  • Esedullah hanginizdiniz
  • Pvptr'de mage teamim var. Gayette sarıyor. 700+ user oluyor cz'de. Günde 3 kere savaş ve 7 tane ilgili GM var.
    Tek sıkıntı char açınca ilk 1 saat attack yapamıyorsunuz. (Hile acanlar icin)
    Oynamak, zevk almak için öneririm. Karus olun (Biz humanız. Karuslar baya bi az). Destek var ama ayda 90 tl oldugu icin destekli sayısı 15 20yi gecmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 4 Temmuz 2013; 15:38:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında bizim yani sizinde özlediğiniz şey Knight 'ı saatlerce oynamak, exp kasmak, PVP yapmaya çalışmak...

Ama artık ne o yaşlardayız, ne okadar vaktimiz var, nede PC nin başında o kadar durmamıza müsade edecek, etmesede ettirebileceğimiz annemiz yanımızda. Artık herkez evli, hanımlar annelr gibi değil, yapıramazsın, yaptırtmazlarrr! :)

Her neyse, demek istediğim Knight Online dan aldığımız hazzı artık almamız mümkün değil. Bu yüzden ya bir PVP serverde birleşecez günde 2-3 saat PVP yapacaz yada boss kovalayacaz yada bu işleri farklı bir oyunda yapacaz. Ben ikisine de varım. Ama EXP kasma olayına girersek herkez dökülecektir ve bahaneside yok bug var, yok kasıyor falan filah hepsi hikaye. Knight online de bunlar hep vardı, hep olacak. Bütün oyunlar için bu böyle.

Ama yeni oyun derseniz Age Of Conan denenmesi gereken bir oyun. PVP sinden manyak haz alacağınıza eminim, tek sıkıntı PC nizin biraz iyi olması lazım.

Şimdi bir karar verelim, hangi PVP server? hagisi ise girelim oynayalım yada Age Of Conan?

Herkez tercihini yapsın, çoğunluğa göre bir aksiyon alalım...

• YOURKO HAKKINDA

Arkadaşlar bu konunun asıl amacı old ko ya başlamaktı. Maalesef old ko hiç bir başarı elde edemedi. 100-150 online sayısı vardır en fazla. Ondan sonra bir karar aldık 5 temmuz da yourko yu beklicez diye. Yarın açılıyor !

Bunun için biraz bilgi vereceğim. Bu yazılar yourko nun forum sitesinden alıntıdır.

DROP LİST

Kücük capta bir drop list'dir , yararli olucaginin kanisindayim.. Diger boss droplarinida zaten hepiniz biliyorsunuz..

Cardinal & Baron > Blessed Upgrade Scroll
    Beast >> Blessed Upgrade Scroll
    Blood Seeker >> Blessed Upgrade Scroll
    Orc Bandit Family >> Bus & 25k Coins & NPC'ye satilabilcek pahali itemler
    Lamia & Lamiros >> Middle Class Items (Full plate armors , ironxbow , totamic club , bardish , bill , kukry )
    Troll >> Glave
    Troll Warrior >> Glave
    Raven Harpy >> Mirage Dagger
    Harpy >> Mirage Dagger
    Dark Mare >> Tüm High Class Items (Chitin Armors, Shard , Raptor , Md , Glave , iron bow )
    Apostle, Deruvish , Troll => %1 oran ile Anti Defans shield
    Falcon => %1 oran ile Feath of harpy queen
    Moradon
    Ayrica Boss'lardan da >> Tüm High Class Items (Chitin Armors, Shard , Raptor , Md , Glave , iron bow )
    drop atmaktadir..

Tüm yaratiklardan Opal , Crude Sapphire , Crystal
    Werewolf => Wood Staff +8 , Stiletto 8
    Kecoon captain => %1 oranla kekuri ring

* Sınırsız pot bulunmamaktadır olmayacaktır
    * 3-5 Saatte yada 1 günde level 60 - 62 olmaniz mümkün degildir
    * Mage 33 alanlari usko ile birebir orjinal alan genişliğindedir
    * Swift Scroll NPC de satilmaktadir ve fiyati 2m dir, yaratiklardan düşmemektedir
    * Coins vs.. wormlerden düşmemektedir bunun için cardinal baron cesitlerinde emek harcayip BUS ve çeşitlerini toplamaniz gerekmektedir..

UPGRADE ORANLARI

Sizden ricam, bu gerçekten de emek server. +7 item basan kraldır Yani oyuna emek vermek istemeyen, 2 gün sonra sıkıldım baydı diyip çıkacaklar hiç gelmesin. Hevesimizi kırmayın. Her hangi birisi ben bırakıyorum oyunu dediğinde moralim bozuluyor. Adam gibi ko oynamak isteyen gelsin. Ve şunu da belirtmek istiyorum, bunu oylamayla karar verebiliriz. Bence sadece DH clanı kurmayalım. Dışarıdan adam alalım. Online sayısı 5-6 yı geçmiyor. Dışarıdan adam alalım diyince millete clan göndermicez tabii ki. Arkadaşınız varsa veya oyundan birisiyle samimi olursanız clana alalım.

• Yalnız iyi güzel de, bu oranlar bize kafayı yedirtir onu söyleyim. Myko.us'da bile %25 oranla dünyaları yaktık 8'e denerken. +7 %2,5 +8 0,5 diyor. Öhhh. Uskoda bile bu kadar düşük değildir oranlar.
  • İtem farkı ortaya çıkacak. Artık gerçekten emek verenler hayatta kalacak
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.