Şimdi Ara

DH Ko Ekibi İletişim [ANA KONU][GÜNCEL: NOSTALJİ] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.257
Cevap
4
Favori
36.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: itachii

İtem farkı ortaya çıkacak. Artık gerçekten emek verenler hayatta kalacak

Hile bile yapılmasa kısa sürede milletin elinde parayla trina alıp +8'leri dizdiğini göreceğiz gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulaspo

Aslında bizim yani sizinde özlediğiniz şey Knight 'ı saatlerce oynamak, exp kasmak, PVP yapmaya çalışmak...

Ama artık ne o yaşlardayız, ne okadar vaktimiz var, nede PC nin başında o kadar durmamıza müsade edecek, etmesede ettirebileceğimiz annemiz yanımızda. Artık herkez evli, hanımlar annelr gibi değil, yapıramazsın, yaptırtmazlarrr! :)

Her neyse, demek istediğim Knight Online dan aldığımız hazzı artık almamız mümkün değil. Bu yüzden ya bir PVP serverde birleşecez günde 2-3 saat PVP yapacaz yada boss kovalayacaz yada bu işleri farklı bir oyunda yapacaz. Ben ikisine de varım. Ama EXP kasma olayına girersek herkez dökülecektir ve bahaneside yok bug var, yok kasıyor falan filah hepsi hikaye. Knight online de bunlar hep vardı, hep olacak. Bütün oyunlar için bu böyle.

Ama yeni oyun derseniz Age Of Conan denenmesi gereken bir oyun. PVP sinden manyak haz alacağınıza eminim, tek sıkıntı PC nizin biraz iyi olması lazım.

Şimdi bir karar verelim, hangi PVP server? hagisi ise girelim oynayalım yada Age Of Conan?

Herkez tercihini yapsın, çoğunluğa göre bir aksiyon alalım...

Bende katılıyorum size, itemların +8 takıların en fazla +1 olduğu güzel bir server bulup oynamak daha mantıklı geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulaspo

Aslında bizim yani sizinde özlediğiniz şey Knight 'ı saatlerce oynamak, exp kasmak, PVP yapmaya çalışmak...

Ama artık ne o yaşlardayız, ne okadar vaktimiz var, nede PC nin başında o kadar durmamıza müsade edecek, etmesede ettirebileceğimiz annemiz yanımızda. Artık herkez evli, hanımlar annelr gibi değil, yapıramazsın, yaptırtmazlarrr! :)

Her neyse, demek istediğim Knight Online dan aldığımız hazzı artık almamız mümkün değil. Bu yüzden ya bir PVP serverde birleşecez günde 2-3 saat PVP yapacaz yada boss kovalayacaz yada bu işleri farklı bir oyunda yapacaz. Ben ikisine de varım. Ama EXP kasma olayına girersek herkez dökülecektir ve bahaneside yok bug var, yok kasıyor falan filah hepsi hikaye. Knight online de bunlar hep vardı, hep olacak. Bütün oyunlar için bu böyle.

Ama yeni oyun derseniz Age Of Conan denenmesi gereken bir oyun. PVP sinden manyak haz alacağınıza eminim, tek sıkıntı PC nizin biraz iyi olması lazım.

Şimdi bir karar verelim, hangi PVP server? hagisi ise girelim oynayalım yada Age Of Conan?

Herkez tercihini yapsın, çoğunluğa göre bir aksiyon alalım...

Haksızsın diyemiyorum. Şöyle bir şey ki artık knight hakkında herşeyi biliyoruz sadece biz değil pvp yi oynayan herkes herşeyi biliyor neyin nerde çıkıcağını neyin ne olduğunu bu yüzden pek sarmıyor. Kimse knight bilmeseydi bu pvp leri oynasalardı ne yapabilirlerdi ki? daha item basmayı bile bilmiyorduk. Yanan item görünce aga nasıl yaktın filan derdik.

• Valla bunlar nasıl oranlar böyle
  • ben kendimi biliyorum. yourko bana eziyet olur. o yüzden myko.us devam. ha bildiğiniz herkes eşit (destekli çok az veya olmayan) bir pk server varsa söyleyin orada oynayalım. hem ramazan da geliyor vakit geçer.
  • Yourko'ya başlarım diyordum ama yapacakları satışlar aklımı karıştırdı. Daha başta satışı bu kadar düşünen, sonradan neler neler satar.

Titan'a başlayayım en iyisi.
  • myko.us devam ediyorum hala, yourkodan sıkılacağımı tahmin ediyorum ancak yinede girip bakacağım. myko.us bugün server alt yapıya geçti daha iyi olur umarım.
  • Clan ile dolaştıktan sonra sc lerin ne önemi var? 1500 sc yi zaten priest buff vererek yapabilir.
  • myko.us da clan varmi, kimseyi bulamadım carin adi marasal beni bulunda clana alin :)

pehh

rezil olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachii

Clan ile dolaştıktan sonra sc lerin ne önemi var? 1500 sc yi zaten priest buff vererek yapabilir.

Karşına debuff çıkınca öyle bir yalan oluyorsun ki.

Yine de bakalım ya. Pek myko.us'a da girmiyorum.
  • YourKO'da tam gece BDW'si sahur vaktine denk geliyo adam gibi yemek yiyemiyorduk geçen sene
  • myko.us da +8 hb satılır :D
  • Arkadaşlar server harika , sadece user sayısı düşüyor yourko sebebiyle . Onun dışında 3 gündür bir sıkıntısını görmedim , süper db yapmış adamlar .
  • saat kacta acılacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan dün myko'yu bıraktım bütün itemleri yakarak, clandan kimse yok diye Yourko'ya ayıracak vaktim olduğunu da zannetmiyorum, myko iyiydi aslında devam edileceği yönünde bir karar alırsanız gelirim tekrar.
  • Nasılsınız arkadaşlar ? Giremedim konuya gereksiz bir nedenden dolayı ceza yemişim onun için. Birde bilgisayara format attım falan. Yourko'da başlıyacakmısınız ? Saat 9'da açılıyor bu akşam. Eğer başlıyacaksanız TS yada VENT ip verirmisiniz Ben başlıyacağımda beraber takılırız gene.

Bu arada serverda BDW'de varmış saatleride güzel Ramazan Ayında ezik itemlerle gece BDW'si zevkli olur gibi

Sevgili YourKo Themis Oyuncuları,

Border Defence War ( BDW ) saatleri ve ödülleri aşağıdaki gibidir.

45 & 59 Level arasi için Border Defense War Saatleri

12:00 -
    14:00 -
    18:00 -

Ödülleri : Herhangi bir PUS itemi.
    Kazanana 1 milyon exp
    Kaybedene: 500k exp
    Giriş Ücreti: 100k coins
    .

60 & 70 Level arasi için Border Defense War Saatleri
    16:00 -
    21:00 -
    01:00 -

Ödülleri :
    * Green Treasure Chest (+0)
    * Trinas Piece
    * Scroll of Strength(L)
    * Scroll of Health(L)
    * Scroll of Dexterity(L)
    * Scroll of Armor 300
    * HP Scroll 1500
    * Scroll of Attack
    * Speed-Up Potion
    * Scroll of teleport friend
    * Scroll of Strength
    * Scroll of Dexterity
    * Scroll of 150 AC
    * Scroll of 1000 HP Scroll
    * Resurrection Scroll(50) (+0)
    * %50 EXP Scroll
    * %25 EXP Scroll

Kazanana 3 milyon EXP
    Kaybedene: 1,5 Milyon EXP
    Giriş Ücreti: 1.000.000 Coins

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beşiktaş JK -- 5 Temmuz 2013; 15:37:25 >

• Beyler basliyoruz demi Rampage hazir mi

@barman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yourko'nun sitesi nedir abi ? google'a yazıyorum .net'li .org'lu falan bir sürü site geliyor. zaten geçen çok kişinin beğendiği bir fb sayfasına baktım. saçma sapan paylaşımlar vardı. biri resmi siteyi söylerse makbule geçer.
  • Yourkoda clan kuruyomuyuz beyler ona göre toplaşalım birlik olalım biri konu açsın server ismi vermeden burda kim geliyo kim gelmiyo belli olmuyo. Başlayacak olanların nicklerini belirtip bir organizasyon yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiddLe

3 gündür myko'ya giremedim tercihlerden dolayı noldu çok mu düştü user sayısı veya yourko'ya mı geçiş yapıldı hepberaber ? Ona göre hareket edeyim.

yourko sebebiyle düştü,100-150 kişi felan var geceleri. devam ediyoruz hala, orc tarafına geçtik. bedava nation transfer. belki classta değiştiririz yourko açılsın bakalım girerim bakmaya biraz.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.