Şimdi Ara

DH Ko Ekibi İletişim [ANA KONU][GÜNCEL: NOSTALJİ] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.257
Cevap
4
Favori
36.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: noth1nq.

Site gitti , oyunda yok bu ne iştir . Starta basıca windows tarafından bulunamadı diye bir uyarı veriyor sebebi ney ? Bu arada clientte trojen bulundu

Virüs programını kapatmazsan knightonline.exe yi siler ve doğal olarak start a basınca bulunamadı der.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AccUssEdGR

quote:

Orijinalden alıntı: noth1nq.

Site gitti , oyunda yok bu ne iştir . Starta basıca windows tarafından bulunamadı diye bir uyarı veriyor sebebi ney ? Bu arada clientte trojen bulundu

Virüs programını kapatmazsan knightonline.exe yi siler ve doğal olarak start a basınca bulunamadı der.

Hadi ya diğerlerinde böyle bir şey olmamıştı , demek bu yüzdenmiş neyse yeniden yükleyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş JK kullanıcısına yanıt
    Dostum orc oluyoruz demi ?
  • Arkadaşlar PVP serverlerin exe'lerinde genellikle hep virus olarak goruyor antivirusler. 1299 Orjinal USKO'nun clientini indirsenizde onuda virus olarak görüyor .exe'sini. Birde bu kadar kişiyiz neden biryerde toplanamadık anlamadım geçen seferki gibi.
    @Khen ben orcum birkaç kişi daha okuduğuma göre orc ama bir topluluk yok nedense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beşiktaş JK -- 5 Temmuz 2013; 21:16:24 >
  • Oyun geldi şimdide server a girmeye çalışınca disconnected veriyor
  • Raidcall hiç kullanmadım da, oyuna giremiyoruz ki.
  • youtko link atarmısınız pm den arkadaslar
  • xhantos'da daha çok kişi var gösteriyor. yoksa orada mı başlasak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VarroBetta

xhantos'da daha çok kişi var gösteriyor. yoksa orada mı başlasak ?

2 server da çalışmıyor. Göstergeler yanlış
  • myko.us u bırakanlar item veya karakter verebilecekse talibim
  • giremedik daha
  • Daha günler geçti aynı problem yaşanalı, insan hiç mi sağına soluna bakıp bir şeyler öğrenemez yahu. Olaya bak "Açıyorum logini hadi hücuuummmmm" NAH böyle kalırız işte oyuna giremeden. Ana siteye de girmiyor, şu anda emin olun oyunda olan bir kitle de vardır. Yine millet 50 olunca kalan kesim girmeye başlar bence. İnsan azıcık tecrübe eder diğer serverların yanlışlarından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 5 Temmuz 2013; 21:48:03 >
  • Oyun açık ama aşırı lag var o yüzden girmiyorum şuan. Beklemiyordum bunu
  • quote:

Daha günler geçti aynı problem yaşanalı, insan hiç mi sağına soluna bakıp bir şeyler öğrenemez yahu. Olaya bak "Açıyorum logini hadi hücuuummmmm" NAH böyle kalırız işte oyuna giremeden. Ana siteye de girmiyor, şu anda emin olun oyunda olan bir kitle de vardır. Yine millet 50 olunca kalan kesim girmeye başlar bence. İnsan azıcık tecrübe eder diğer serverların yanlışlarından.

Dostum alt tarafı oyun millet bu kadar kafasını yormuyor yaz gunu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Créw

quote:

Daha günler geçti aynı problem yaşanalı, insan hiç mi sağına soluna bakıp bir şeyler öğrenemez yahu. Olaya bak "Açıyorum logini hadi hücuuummmmm" NAH böyle kalırız işte oyuna giremeden. Ana siteye de girmiyor, şu anda emin olun oyunda olan bir kitle de vardır. Yine millet 50 olunca kalan kesim girmeye başlar bence. İnsan azıcık tecrübe eder diğer serverların yanlışlarından.

Dostum alt tarafı oyun millet bu kadar kafasını yormuyor yaz gunu :)

Ya işte özel sunucular böyle adam daha oyun açılmadan günler önce KC satmasını biliyor ama iş ciddiye binince balon gibi patlıyorlar

• Birkerede sorunsuz bir şekilde girsek şu pvp,myko serverlere.

Arkadaş az birşey düzgün olsa şu USKO hiç dert etmeden TİTAN'da başlıyacağımda, heryer koxp diyorlar Böyle işin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beşiktaş JK -- 5 Temmuz 2013; 22:37:30 >
  • Vallahi bu sorunlar hevesimi kırıyor, şimdiden söyleyim.
  • Bu server da olmazsa artık knight filan hikaye
  • User sayılarını çatır çutur kaybediyorlar bence.
  • 1500 user online oldu oyunda bir anda
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.