Şimdi Ara

DH Ko Ekibi İletişim [ANA KONU][GÜNCEL: NOSTALJİ] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.257
Cevap
4
Favori
36.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PVPTR Karus Mage team yapılanmamız var. Genel olarak +20 yaş, seviyeli bir ortam istiyoruz.
    Ventimiz var, gelen arkadaşlar KARUS mage açıp ; MãsscRé:Nick şeklinde nickinizi ayarlayıp, Ne_Birasi_Sevim adlı arkadaşa oyun içi PM atmanız yeterli.
    Gerçekten mageden anlayan arkadaşları bekleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 5 Temmuz 2013; 23:04:36 >
  • Adamlar baya cash satmışlar açmasalarda yeter onlara.
  • bu server fiyasko olsa bari de millet myko.us'a dolsa, cz dolup taşsa, bir sürü saçmalık barındırsa da bu güzelim db yalan olmasa :/
  • Myko sorunsuz arkadaşlar bekleriz , şuanda 130 online var .
  • Beyler YourKo bu saatten sonra patladı diyeyim. S*kseniz beli doğrulmaz artık.
  • myko.us gece 2 120 online. gelin beyler ciddiyim pk atıyoruz. yourko giren arkadaşlar bilgi versin nedir ne değildir.

bu arada ilk başladığımız oldko 1000 online gözüküyor sitesinde
  • Yourko baya güzel arkadaşlar, ancak aşırı yüklenmeden aksaklık nedeniyle geç açıldı saat 02:00'da açıldı o saatde bile aşağıdaki SS'de gözüküyor ne kadar kişi olduğunu. Bu towndaki kişiler kadar marodonda var ve ayrıyetten lüferdeki tüm slotlar dolu lycan,gavolt,scorpion,zombi vs saat gecenin 2'si olmasına rağmen.Ben baya bir zevk aldım kasmaktan uzun zaman sonra. Ancak server DB'si sıfırlanıcak. Yani server yarın 6 Temmuz 2013 saat 21:00'da tekrar açılacak. Şimdi sorunları hallediyorlar 0 lagla oynadık o kadar kişi yarın sıfırlayıp açıcaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beşiktaş JK -- 6 Temmuz 2013; 2:55:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AlaturkaMavzer

myko.us gece 2 120 online. gelin beyler ciddiyim pk atıyoruz. yourko giren arkadaşlar bilgi versin nedir ne değildir.

human rampage clanı hala mevcut. online yk. ben ve bir iki kisi daha vardı. kimse yok diye clandan cıktılar akabini bilmiyorum. human clanla ilgilenmeyeceksiniz bozun. karusa gectiginizden bugun haberim oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YourKO nun bu gün açılışında Xhantos serverında bir oluşum olucakca katılmak isterim Warrior Karus olarak oynayacağım. Sabahlayacak bir grup yakalarsam 1 - 10 maradon sonrasında delos ve cz de exp kasıcak bir party adam bulsak seri bir şekilde yükselebiliriz. Droplar konusunda +8 maul stilletto Bow Wood Staf warewolf lerden düşüyor Mage ve Priest Paper setler maradondaki neredeyse tüm moblardan +5 olarak düşüyor + basılabilir bonussuz olarak çok organize ekipler göremedim dün akşam hoş server a aşırı yüklenmeden dolayı sorunlar yaşandı bu gece sorunsuz bir başlangıç olucaktır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seboist322

quote:

Orijinalden alıntı: AlaturkaMavzer

myko.us gece 2 120 online. gelin beyler ciddiyim pk atıyoruz. yourko giren arkadaşlar bilgi versin nedir ne değildir.

human rampage clanı hala mevcut. online yk. ben ve bir iki kisi daha vardı. kimse yok diye clandan cıktılar akabini bilmiyorum. human clanla ilgilenmeyeceksiniz bozun. karusa gectiginizden bugun haberim oldu.

Evet hocam bende gece girdim kimse olmadığı için bi Yarım saat pk attım tek başıma sonra çıktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler ben your ko ya başladımda nerden iletişime geçicez hangi serverde oynicaz hangi ırk olucaz anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim
  • Yourko olucak gibi beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachii

Yourko olucak gibi beyler

your koyu indirdim launcher diyoki login server connection failed please rety connecting nasıl düzelticem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HitMeAngel

quote:

Orijinalden alıntı: itachii

Yourko olucak gibi beyler

your koyu indirdim launcher diyoki login server connection failed please rety connecting nasıl düzelticem ?

Bu akşam 9 da açılacak oyun hepimizde aynı şekilde şuan 21.00 da açılınca düzelicek yani hata yok.
  • quote:

Beyler ben your ko ya başladımda nerden iletişime geçicez hangi serverde oynicaz hangi ırk olucaz anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim

Ben Xhantos Karus tarafında olucam yeterli sayıya ulaşırsak YourKo nun TS3 ünde kendimize clana ait oda açtırabilir oyun içi nick şuanlık yazmıyorum ( Kaptırma ihtimali olduğu için :D ) oyun açılınca kalabalığa göre burdan paslaşırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: judge54

quote:

Beyler ben your ko ya başladımda nerden iletişime geçicez hangi serverde oynicaz hangi ırk olucaz anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim

Ben Xhantos Karus tarafında olucam yeterli sayıya ulaşırsak YourKo nun TS3 ünde kendimize clana ait oda açtırabilir oyun içi nick şuanlık yazmıyorum ( Kaptırma ihtimali olduğu için :D ) oyun açılınca kalabalığa göre burdan paslaşırız.

Teşekkürler :)
  • Muhtemelen ben de 3-4 arkadaşla beraber yourko'ya bu akşam human olarak başlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Muhtemelen ben de 3-4 arkadaşla beraber yourko'ya bu akşam human olarak başlıyorum.

Cz de görüşürüz
  • bende yourkoya başlıcaktımda oldschoolko nun forumda yourkonun exe inde trojan var deniliyor gerçi çoğu exede var ama şüphenmiyorda değilim
    birde nerden indircez bu clientı sitesinde 401 forbidden veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Video Tapes -- 6 Temmuz 2013; 20:22:19 >
  • Beyler şimdi yourko oynayacak mısınız? Tam olarak hangi server, hangi ırk? Net belirtin.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.