Şimdi Ara

DH Ko Ekibi İletişim [ANA KONU][GÜNCEL: NOSTALJİ] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.257
Cevap
4
Favori
36.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler aşırı ilgi var sw ye maradonda kasılcak yer yok
  • Ben başta giremeyince sinirlendim hiç girmedim.
  • max lvl kaçtı arkadaşlar burda
  • Beyler önereceğiniz bir pvp varsa başlayabilirim.
  • Beyler server da çok aşırı ilgi var boş slot bulamıyorsunuz ve her slotta 2 party kasıyor ks atıyor birbirine çok kalabalık
  • Serverdan bir görüntü paylaşayım dedim... SAAT sabahın 5'i :)

• Serverde user sıkıntısı yok, ancak server sahibi okadar cash,premium alan olmasına rağmen cimri davranıyor sanırım sunucular okadar kişi kaldırmıyor sürekli server gidiyor. Dün gece yarısına kadar bekledik gece 02:00 civarında açıldı , 1 saat kastık adam server sıfırlanıcak dedi,yarın sorunsuz açılacak dedi,bugün saat 21:00'de dedi tam bekledik saat 21:00 oldu cash alanları cashini yükleyemedim yetişremedim 1 saat geç açılacak dedi. Açıldı 2 kere kapandı geri server. Şimdiede 11:00'a kadar bakıma almış sunucuyu. Şu 2 haftadır donanımhaberdeki grup olarak 3 server girildi hepsinde bir sorun var. Ben şunu birkez daha anlamadım PVP serverlara emek harcanmaz, eğer oynayacaksan PK serverde oynayacaksın giriceksin grup olarak PK'nı atıcaksın günde 2-3 saat BDW'ne giriceksin zevkini alıp çıkıcaksın. Yada USKO'da emek harcayacaksın. İnsanın hevesini kursağında bırakıyorlar arkadaş ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beşiktaş JK -- 7 Temmuz 2013; 5:19:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş JK

Serverde user sıkıntısı yok, ancak server sahibi okadar cash,premium alan olmasına rağmen cimri davranıyor sanırım sunucular okadar kişi kaldırmıyor sürekli server gidiyor. Dün gece yarısına kadar bekledik gece 02:00 civarında açıldı , 1 saat kastık adam server sıfırlanıcak dedi,yarın sorunsuz açılacak dedi,bugün saat 21:00'de dedi tam bekledik saat 21:00 oldu cash alanları cashini yükleyemedim yetişremedim 1 saat geç açılacak dedi. Açıldı 2 kere kapandı geri server. Şimdiede 11:00'a kadar bakıma almış sunucuyu. Şu 2 haftadır donanımhaberdeki grup olarak 3 server girildi hepsinde bir sorun var. Ben şunu birkez daha anlamadım PVP serverlara emek harcanmaz, eğer oynayacaksan PK serverde oynayacaksın giriceksin grup olarak PK'nı atıcaksın günde 2-3 saat BDW'ne giriceksin zevkini alıp çıkıcaksın. Yada USKO'da emek harcayacaksın. İnsanın hevesini kursağında bırakıyorlar arkadaş ya

Aynen. Önceden tam tersini düşünüyordum. Bir myko server olsun da 0'dan USKO gibi kasalım, edelim de; o iştahım kaçmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş JK

Serverde user sıkıntısı yok, ancak server sahibi okadar cash,premium alan olmasına rağmen cimri davranıyor sanırım sunucular okadar kişi kaldırmıyor sürekli server gidiyor. Dün gece yarısına kadar bekledik gece 02:00 civarında açıldı , 1 saat kastık adam server sıfırlanıcak dedi,yarın sorunsuz açılacak dedi,bugün saat 21:00'de dedi tam bekledik saat 21:00 oldu cash alanları cashini yükleyemedim yetişremedim 1 saat geç açılacak dedi. Açıldı 2 kere kapandı geri server. Şimdiede 11:00'a kadar bakıma almış sunucuyu. Şu 2 haftadır donanımhaberdeki grup olarak 3 server girildi hepsinde bir sorun var. Ben şunu birkez daha anlamadım PVP serverlara emek harcanmaz, eğer oynayacaksan PK serverde oynayacaksın giriceksin grup olarak PK'nı atıcaksın günde 2-3 saat BDW'ne giriceksin zevkini alıp çıkıcaksın. Yada USKO'da emek harcayacaksın. İnsanın hevesini kursağında bırakıyorlar arkadaş ya

Bunların beceriksizliği ve dediğin gibi cimriliği. Değilse birşeyler olacak da işte...

• yourkoyu nerden indirebilirim ? internet sitesindeki tüm linkler ölmüşe benziyor
  • Mykoda başladım beyler, nickim WrathofWinter.
  • myko.us başlayan arkadaşlar, orc tarafındayız. bu gece isillion keseceğiz kısmetse :P

arkadaşların dediğine göre yourko da sıkıntılı başlamış. ama adam akıllı oturacak gibi çünkü bir sürü kişi cash almış. açmazsa adam akıllı orayı yıkarlar.
  • yourko denedim ama ı ıh. kasmak zor geliyor.
  • kusura bakmayın
  • Eger topluca clan gecersek warrior yada rog okcu oynayabilirim. Atack mage de oynarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yourko için atılan yorumları okuyunca iyiki 30 dakika bakıp çıkmışım dedim
  • myko.us'da user yok . myko.us gibi tatlı zorlukta, 1-2 günde level ve item yapıp cz'ye çıkabildiğimiz server bilen var mı ? pk, pazar falan yapmadan bu ramazan nasıl geçecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: VarroBetta

myko.us'da user yok . myko.us gibi tatlı zorlukta, 1-2 günde level ve item yapıp cz'ye çıkabildiğimiz server bilen var mı ? pk, pazar falan yapmadan bu ramazan nasıl geçecek

Yatagan online

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

myko.us'da user yok . myko.us gibi tatlı zorlukta, 1-2 günde level ve item yapıp cz'ye çıkabildiğimiz server bilen var mı ? pk, pazar falan yapmadan bu ramazan nasıl geçecek

max 130-140 kişi oluyor malesef... ırk değiştirme olmasa çok sıkıcı. canımız sıkılınca ırk değiştiyoruz. czde 3-4 pt takılıyoruz işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Créw

quote:

Yatagan online

tc kimlik no istiyor hocam ? kayıt olmanın başka yolu yok mudur acaba ? kayıt olmanın başka yolu yoksa aynı mantıkla başka server var mı ?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.