Şimdi Ara

DH Ko Ekibi İletişim [ANA KONU][GÜNCEL: NOSTALJİ] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.257
Cevap
4
Favori
36.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yourko da devam eden var mı ? Xhantos serverında ? Son durumunuz nedir, leveller kaç ?
  • Reklam olmasın diye link vermiyorum , face sayfasına bakabilirsiniz farklı bir güvenlik sistemi ve 0 sorun ile diez adında bu cuma server geliyor bence oyun her haliyle güzel fakat koxp var , gmler biraz az çalışsada idare eder adamlar yinede ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar bu arada serverlar arası savaşlar vs çok güzel olacak.. :D

http://www.facebook.com/OldKnightsOnline
    www.oldknightonlineworld.com

• eukoda europada başlarsanız gelirim.Adam akıllı bi ekiple 2 party kursak ana teamle akarız 1 thank mage 3 prest 4 melle çoşarız ana kadroyla
  • bu saatten sonra usko mu oynanır ya
  • PvP KO arıyorsanız oldschoolko var. Bir deneyin.
  • oldko diez serverı açıyor cuma günü
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiddLe

İlk 2 gün yapılan clan partyden sonra oldkoya devam eden oldu mu ? item cz durumları falan ne halde ? kötüye gitmediyse düşünülebilir aslında kasması bence zevkli idi.

olabilir hatta mage team yaparız clan dağıldıktan sonra giren olmadı sanırım ya. sitesinde 500 online gözüküyor. neden böyle bir yalan sistem kurmuşlar onuda anlamadım.
  • Yourko oynuyorum player çok fazla Eğlenceli hafif zor ama tatlı bir zorluğu var gelen arkadaşlar mesaj atsın beraber oynayalım

Xahantso serverinde karusum Oyuındaki Nickim PunchLine
  • Yourko TLOS serverında olanlar bir birleşelim tek kasmak çok zor.Gelmek isteyen arkadaşlar varsa gelsinler TLOS serverında nick:GetsugaTenshou Mage team oluşturabiliriz server çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Setunfayks -- 12 Temmuz 2013; 12:52:55 >
  • 21:30da açılıyormuş diez. Karus mage açıp gireceğim denemelik.
  • Forumdan 3 kişi girdik diez serverına, deniyoruz bakalım bir umut işte ama bu kez mage team
  • Birisi ODKO server IP'sını pm atabilir mi
  • ben geliyorum ama asas olurum büyük ihtimal
  • quote:

Mage clan var gelecek varsa bekleriz.

Çarımı açtım kastım bile 49 oldum Siz kaç lwlsiniz ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mert7

quote:

50 %60 falandım en son iftar sonrası tekrar gireceğim.

İtem nasıl yapacağız hocam nerelerden ne düşüyor bilmiyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

50 %60 falandım en son iftar sonrası tekrar gireceğim.

İtem nasıl yapacağız hocam nerelerden ne düşüyor bilmiyorum

Biz şimdilik goblin set ve wood +8 ile takılıyoruz. 60 olunca falan item kasarız diye düşünüyorum. Biraz toplu golem döndük ama pek bişey düşmedi.

Benim çar boş stat da vermedim çok priestim bu arada.

• Şu an oynadığınız bir yer varmı bende gelmeyi düşünüyorum asas olarak bilgi verirseniz sevinirim .
  • Valentinako diye bi pvp indirmiştim birkaç gün sorunsuz oynadıktan sonra mavi ekran hatası almaya başladım az önce bir tane daha indirdim starta bastığım anda mavi ekran verdi ne yapmam gerekiyor?
  • Arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum,oyunu çok az oynamıştım eskiden.

Oyunu indirdim ama virüs uyarısı verdi,girmeyi denedim "launcherla aç" vs. dedi.

Yardım edin pls.
  • quote:

Valentinako diye bi pvp indirmiştim birkaç gün sorunsuz oynadıktan sonra mavi ekran hatası almaya başladım az önce bir tane daha indirdim starta bastığım anda mavi ekran verdi ne yapmam gerekiyor?

Mavi ekranın çözümü yok yok şuraya gir şunu yap falan hiçbirini deneme ben 5 senedir pvp oynuyorum şansın varsa vermez ama yeni pc lerde vermiyor sanırım
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.