Şimdi Ara

DH Ko Ekibi İletişim [ANA KONU][GÜNCEL: NOSTALJİ] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.257
Cevap
4
Favori
36.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VarroBetta

quote:

Orijinalden alıntı: Créw

quote:

myko.us'da user yok . myko.us gibi tatlı zorlukta, 1-2 günde level ve item yapıp cz'ye çıkabildiğimiz server bilen var mı ? pk, pazar falan yapmadan bu ramazan nasıl geçecek

Yatagan online

tc kimlik no istiyor hocam ? kayıt olmanın başka yolu yok mudur acaba ? kayıt olmanın başka yolu yoksa aynı mantıkla başka server var mı ?

Yazmadan kayit olmaya calisin eger kabul etmiyorsada yazin tcnizi herhangi bir zarari yok. Yataganin sahibi akingaming (akintr) 6 senedir online bir server

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

myko.us'da user yok . myko.us gibi tatlı zorlukta, 1-2 günde level ve item yapıp cz'ye çıkabildiğimiz server bilen var mı ? pk, pazar falan yapmadan bu ramazan nasıl geçecek

Yatagan online

tc kimlik no istiyor hocam ? kayıt olmanın başka yolu yok mudur acaba ? kayıt olmanın başka yolu yoksa aynı mantıkla başka server var mı ?

Yazmadan kayit olmaya calisin eger kabul etmiyorsada yazin tcnizi herhangi bir zarari yok. Yataganin sahibi akingaming (akintr) 6 senedir online bir server

kalsın hocam öyle server. tc kimlik numarası gibi önemli bir şeyi 3-5 gün oynayacağım bir server için kimseyle paylaşmam. ilginiz için teşekkür ederim.

• Sadece forumlara bakarak YourKo exp işine çok itiraz edenleri gördüm. Ayrıca çok gold pre+%50 exp zımbırtısı alan felan olmuş; ama exp kasamıyorlar sanırsam. En yüksek 47 felan serverda. Hatta çoğu kişi USKO'dan kat kat daha zor olduğunu söylüyor.
  • Uskodan çok çok zor. Exp kasılmıyor. Yatagan Online çok uzun süredir açık adamlar 2.5m np ye ulaşmış hiiiç uğraşılmaz yani Ayrıca o tc kimlik olayını anlamadım bende istemiyordu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Sadece forumlara bakarak YourKo exp işine çok itiraz edenleri gördüm. Ayrıca çok gold pre+%50 exp zımbırtısı alan felan olmuş; ama exp kasamıyorlar sanırsam. En yüksek 47 felan serverda. Hatta çoğu kişi USKO'dan kat kat daha zor olduğunu söylüyor.

Bende bugün bir mage açtım , evt exp ten yana şikayetçi oynayanlar onuda düzeltecekler sanırım bazı ufak tefek eksikler var onlarıda hallederlerse güzel olacağa benziyor user sayısında sıkıntı yok gayet dolu .

• Bende yourko dayim eger team ı olmayan varsa bizle oynayabilir ts varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h4kn3r -- 7 Temmuz 2013; 20:36:46 >
  • Titana başladım koxp falan yok aylarca beni yemişler, çok nadir.
  • server 1 saat online 5 saat bakım
  • usko oynasak ya beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

usko oynasak ya beyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: itachii

quote:

usko oynasak ya beyler.

• myko başlayacaklar, şuanda oynayanlara hesabımı satabilirim çok fazla vakit ayıramıyorum artık ko ya. PM atın bana ucuza bırakırım 10$'lık donator itemi de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

myko başlayacaklar, şuanda oynayanlara hesabımı satabilirim çok fazla vakit ayıramıyorum artık ko ya. PM atın bana ucuza bırakırım 10$'lık donator itemi de var.

Ne kadar sure oynadiniz karakterle?

• euko rosetta gelin nedir bu usko düşkünlüğü bir kurtulamadınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Empleador

euko rosetta gelin nedir bu usko düşkünlüğü bir kurtulamadınız

Player az
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

myko başlayacaklar, şuanda oynayanlara hesabımı satabilirim çok fazla vakit ayıramıyorum artık ko ya. PM atın bana ucuza bırakırım 10$'lık donator itemi de var.

Ne kadar sure oynadiniz karakterle?

açıldığını bi kaç gün çok fazla oynadım ama son bu ara giremiyorum o yüzden bırakıcam. Serverdaki en iyi ikinci clanda pk da sıkıntı felan olmaz.
  • quote:

quote:

Player az

player az diye başlamassan hep az kalacak arkadaş türk mantığı player çok diye b.ku çıkmış uskoyu oynamak nasıl açıklanabilir peki?

• quote:

quote:

quote:

Player az

player az diye başlamassan hep az kalacak arkadaş türk mantığı player çok diye b.ku çıkmış uskoyu oynamak nasıl açıklanabilir peki?

usko artık iyi.

• Siz daha Age Of Conan i denemedinizmi. Bakin ne diyorum, Knight online i seven adam Age Of Cona i da sever, yeterki Pc biraz iyi olsun. Deneyin, denemekten ne cikar

Oyun zaten free

Once kendinize hesap acin, hesabın içinden download edin.

https://register.ageofconan.com/account

Fury serverine gelin.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.