Şimdi Ara

DH Ko Ekibi İletişim [ANA KONU][GÜNCEL: NOSTALJİ] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.257
Cevap
4
Favori
36.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oldknight serveri bakımda olduğu için bayadır kapalı, nezaman açılacak bilgisi olan varmı?
  • Bekliyoruz hala. Bu arada server çok fena sardı arkadaşlar 1 aydır oynuyorum nerdeyse
  • Oyunun sitesinde kısabir süre sonra yazmışlar :) zaten 1-2 gündür yok oyun, kısa bir süre ne demek! Bence bunlar serveri göçertti, baştan kurmaya çalışıyorlar. Artık en sağlıklı backup hangi tarihli ise Allah bilir.
  • Old ko'da oynuyorum hala oynayan varsa pm atabilirse sevinirim
  • Cümleten Merhaba Ko Ekibi.Yıllar sonra bir ko oynayayım dedim yourko isimli serverda başladım.Charımı sattım user sayısı azalması sebebi ile.Oynadığınız pvp'de çok dupe falan almış başını gitmiş diye duydum.Durum nedir ? Millet çok arayı açmışsa başlamamayı düşünüyorum.En kötü yine yourkonun yeni serverını bekleyeceğim.Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

Cümleten Merhaba Ko Ekibi.Yıllar sonra bir ko oynayayım dedim yourko isimli serverda başladım.Charımı sattım user sayısı azalması sebebi ile.Oynadığınız pvp'de çok dupe falan almış başını gitmiş diye duydum.Durum nedir ? Millet çok arayı açmışsa başlamamayı düşünüyorum.En kötü yine yourkonun yeni serverını bekleyeceğim.Beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Açıldığından beri oynuyorum, dupe koxp vb. şeyler yok. Kim söylediyse oyunu bırakandır yada sallamıştır lekelemek için. 60+ yapıp boss kovalarsanız çok rahat ayak uydurursunuz. +6 shell 2-3 tane var serverda. +7 md 2 tane.
  • Anladığım kadarıyla oynun user sıkıntısı var.Yourkoyu bırakma sebebim user sıkıntısı.Burda pvp tanıtımları alamıyorum ne yazık ki.Eğer forumca kalabalık bir serverda team olarak başlanırsa gerçekten haberdar edilirsem mutlu olurum.Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

Anladığım kadarıyla oynun user sıkıntısı var.Yourkoyu bırakma sebebim user sıkıntısı.Burda pvp tanıtımları alamıyorum ne yazık ki.Eğer forumca kalabalık bir serverda team olarak başlanırsa gerçekten haberdar edilirsem mutlu olurum.Teşekkürler.

Serverdan banlattırdık kendimizi, şimdi daha bol userli bir yere geçtik. pm den attım.
  • Hala devamsa o PM'i bende alabilir miyim?
  • Malesef bıraktık hepimiz,çok güzel anılar oldu umarım yine başlarız bir yerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Hala devamsa o PM'i bende alabilir miyim?

İyi akşamlar
    Bir server bulabildin mi dostum ? Orta zorlukta bir server arıyorum , oldko oynadım fakat user çok az olması sebebiyle bıraktım . Bulabildiysen eğer beraber oynayabiliriz .
  • nick:reyizev
    job:warrior
    server:helios
    heliosta oynayan varsa mutlak suretle bana mesaj atsın birlikte oynarız
  • |Mustafa| kullanıcısına yanıt
    www.knight-online.com.my

Eski myko serverının fanlarının açtığı bir Myko. Oldukça zor. 1-2 haftada 70 olabilirsin. Para ile item satışı var ama +8 den başka yok. Mesela pustan baktım +8 Rapotr 25$ 'a tekabül ediyor. +8 item yok gibi. Şu sıralar biraz çoğaldı +8 itemler. Onun dışında pazarı canlı cz normal ve savaşlar gayet kalabalık oluyor. Level kasması ve item dizmesi sıkıntılı biraz. Ama kasılacak yerler var. Doda da dts slotları koymuşlar 3 tane iyi xp veriyor. Para kasmak için de Goblin bouncer ve poka kesmek gerekiyo. İçinden 1m çıkıyor.

Dediğim gibi güzel server hile yok hurda yok. Oyun bozan yok. Türk klanları da mevcut..
  • Arkadaşlar merhabalar tekrardan.

Ara sıra bakıyorum K.O. bölümüne yeniden başlamaya yada eski zevki unutamayıp bir türlü güzel server bulamayan arkadaşlar var. Konuyu ilk açtığımızda bir sürü serverda oynamıştık çoğuda kapandı serverların. Şimdi yine eskisi gibi burdan toplanıp başlarız clanımızı kurarız. Var mı güzel serverlardan haberi olan ? Tartışalım karar verip başlayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor

Arkadaşlar merhabalar tekrardan.

Ara sıra bakıyorum K.O. bölümüne yeniden başlamaya yada eski zevki unutamayıp bir türlü güzel server bulamayan arkadaşlar var. Konuyu ilk açtığımızda bir sürü serverda oynamıştık çoğuda kapandı serverların. Şimdi yine eskisi gibi burdan toplanıp başlarız clanımızı kurarız. Var mı güzel serverlardan haberi olan ? Tartışalım karar verip başlayalım

Euro pvp hocam deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lys sonrasi bir ugrarim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

quote:

Euro pvp hocam deneyin

Genel bilgiler verirseniz önceden bi deneme listesine alırız

• bende oylesine canim skildigi zamanlar oynamak istiyorum. onerebileceginiz pvpler var mi hep beraber pk atabilecegimiz falan?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

quote:

Euro pvp hocam deneyin

Genel bilgiler verirseniz önceden bi deneme listesine alırız

55 level baslayıp npcde 70 oluyorsunuz. Sonra exp sadece chaosta v3 czde adam keserek kasılıyor. 1800 patch oyun. Bdw ve chaos kırmızı kutu veriyor
    Kutular krowaz silahlar atıyor %35 gibi bir yuzdeyle o yuzden degerli.
    Krowaz zırhları savası kazandıgınız zaman karsı ırkın madenine gecip kasıyorsunuz ama baya zor. Mage teamler kafanıza sürekli nova basıyor. +7 %90 +8 %10 basma oranları. Trinayla +8 yapabilirsiniz. Tabii sans ilm seferde +8 upgradede yapabiliyorsunuz..
    Oyunda human mageyim JaneJacques pm atarsanız yardımcı olmaya calısırım

• Oldschool ko gibi sunucu arıyorum açıkçası. Eskiler daha güzeldi.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.