Şimdi Ara

DH Ko Ekibi İletişim [ANA KONU][GÜNCEL: NOSTALJİ] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.257
Cevap
4
Favori
36.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Organizasyon olursa haber edilmek isterim bende

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KO hangi server iyidir son 2 server hariç. Ticaret yapabileceğim bir server olsun yeter. pk olarakta değerlendirilebilir tabi.
  • önerisi olan varsa buyursun önersin üstteki bi arkadaş euro pvp demiş, ben de bakmıştım fena değildi
  • Şimdi DH olarak clan ile oynayanlar var mı bi pvp serverda veya usko da ? Mesajları okumadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osko indiriyorum çok canım çekti eski knight'ı bir kaç gün takılır adam keser charı buradan oynamak isteyen bir arkadaşa bırakırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanquish-

Osko indiriyorum çok canım çekti eski knight'ı bir kaç gün takılır adam keser charı buradan oynamak isteyen bir arkadaşa bırakırım

PAZAR SIFIRDI O SERVERDA BİTMİŞ GİBİ BİŞEYDİ ESKİ OSKO YOK
  • Makrosoft kullanıcısına yanıt
    Evet aynen öyle olmuş, girdim 55 level kastım cz çıkıp bir user sayısına bakayım dedim benden başka kimse yoktu .
  • quote:

Evet aynen öyle olmuş, girdim 55 level kastım cz çıkıp bir user sayısına bakayım dedim benden başka kimse yoktu .

onda bile maalesef koxp denilen illet vardı ve oyunu bitirdi yöneticilerde yeni server açılmıcak ve buna res atılmıcak diye bişeyler demişler galiba ondan sonra server gitti bitti
    Yazık olmuş, güzel server'dı. Neyse eskiden takıldığım bir sw vardı o açılacakmış, ona başlarım .
  • quote:

Yazık olmuş, güzel server'dı. Neyse eskiden takıldığım bir sw vardı o açılacakmış, ona başlarım .

hocam buraya yazın biz de başlayalım sabahtan beri düzgün server arıyorum bi tane buldum onda da edit ve cash ile item satışı falan var ve npler uçmuş gitmiş
    Server daha açılmadı bu hafta sonu betası açılacakmış. Benim oynadığım server'da item satışı yoktu eskiden şimdi olur mu bilmiyorum. Fakat destek item var ama uçurum yaratmıyor. Ben 1 tl bile yatırmadan kapalı dragon ile geziyordum o server'da ve kesemediğim 3 kişi vardı. Onlarda destek item kullanıyordu ve iyi oynuyorlardı, destek itemi çıkarınca ben alıyordum vsde. Sözün özü iyi oynuyorsanız benim oynadığım server'da rahat iş yaparsınız. Server paylaşımı yasak olduğu için buradan yazamıyorum kusura bakmayın .
  • GÜNCEL MESAJ 24-06-2014

Server açılış : 27 haziran.

Arkadaşlarla bir serverda başlamaya karar verdik, açıkçası çok araştırmadık. Yabancı bir old ko serverı arkadaşlar. Level item hepsini beraberce kasacağız

Serverın ismi westeren KO , link isteyenler mesaj atsın link verilmesi yasak.

Irk olarak ORC olacağız ancak job olarak karar vermedik, herkesi aramıza bekliyoruz.

Mage team yada melee team tartışalım karar verelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orjin Carnibor -- 24 Haziran 2014; 1:17:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor

GÜNCEL MESAJ 24-06-2014

Server açılış : 27 haziran.

Arkadaşlarla bir serverda başlamaya karar verdik, açıkçası çok araştırmadık. Yabancı bir old ko serverı arkadaşlar. Level item hepsini beraberce kasacağız

Serverın ismi westeren KO , link isteyenler mesaj atsın link verilmesi yasak.

Irk olarak ORC olacağız ancak job olarak karar vermedik, herkesi aramıza bekliyoruz.

Mage team yada melee team tartışalım karar verelim.

O server çok sorunlu olur zaten pek useride yok eski ko mudur nedir o daha mantikli bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden sorunlu olur ? Daha önce oynadınız mı ? Açılmadan user bilgisine nerden ulaşılıyor ?

Merakımdan soruyorum bilgim yok
  • Beklemedeyim bende
  • quote:

Neden sorunlu olur ? Daha önce oynadınız mı ? Açılmadan user bilgisine nerden ulaşılıyor ?

Facebook sayfalarında 700 kişi begenmiş burdan bile belli olur. Uzun süre myko oynadım öyle piyasada kapanmayıp user sıkıntısı çekmeyen osko ve yourko vardı şuan sadece yourko var oskoya da bir haller olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

Neden sorunlu olur ? Daha önce oynadınız mı ? Açılmadan user bilgisine nerden ulaşılıyor ?

Facebook sayfalarında 700 kişi begenmiş burdan bile belli olur. Uzun süre myko oynadım öyle piyasada kapanmayıp user sıkıntısı çekmeyen osko ve yourko vardı şuan sadece yourko var oskoya da bir haller olmuş.

Anladım peki yeni açılacak olupta bol userli olacak server önerebilir misiniz ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

Anladım peki yeni açılacak olupta bol userli olacak server önerebilir misiniz ?

international ko var o 21 haziranda açmıştı yanlış hatırlamıyorsam az bir vakit oldu.
    oldko var birde yeni açılacak olan bu tarz şeylere kocuce yaz google a ordan bak hep arada reklamları

• Her ne kadar artık oynanmaz bu oyun deseler de benim başlayasım geldi tekrardan, hangi serveri önerirsiniz ? Koxp kullanımına karşıyım bu yüzden elimden geldiğince koxp gördüğüm yerlerde kaydı açıp şikayet edeceğim. Kendi olduğunuz server varsa beraber daha keyif alarak oyunu oynayabiliriz arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler. (Usko için konuşuyorum)
  • varsa güzel sw bende varım
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.