Şimdi Ara

DH Ko Ekibi İletişim [ANA KONU][GÜNCEL: NOSTALJİ] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.257
Cevap
4
Favori
36.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sánchez

quote:

Orijinalden alıntı: kawaguchi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor

Bana oyundan pm atıyor arkadaşlar ama ben humanım okuyamıyorum :(:(

Oyuna başlarken baktım karus ırkı baskındı human açtım

karus ol, bir daha kasarsın itemlerini aktarırız yeni charına

Onun yerine siz human olun butun cz karus zaten

Kimseyi zorla human yapmıyoruz, biz karusta 7-8 kişiyiz.

Forum içinde atışmayın arkadaşlar lütfen sonradan konuda çok gereksiz şeyler oluyor

• Oyunda olan varsa XX13'e pm bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: wixwe00

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kawaguchi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor

Bana oyundan pm atıyor arkadaşlar ama ben humanım okuyamıyorum :(:(

Oyuna başlarken baktım karus ırkı baskındı human açtım

karus ol, bir daha kasarsın itemlerini aktarırız yeni charına

Onun yerine siz human olun butun cz karus zaten

Kimseyi zorla human yapmıyoruz, biz karusta 7-8 kişiyiz.

Forum içinde atışmayın arkadaşlar lütfen sonradan konuda çok gereksiz şeyler oluyor

Atisma falan yok arkadas laf soktugumu sandi heralde fazla atar yapti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Clan kuruldu mu? Kurulduysa adı nedir? Birde item veren görevler var mı? Varsa kimden alıyoruz yerleri neresi hiç itemim yok çünkü 44 oldum Warrior

Nick:Berserker1
  • quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Clan kuruldu mu? Kurulduysa adı nedir? Birde item veren görevler var mı? Varsa kimden alıyoruz yerleri neresi hiç itemim yok çünkü 44 oldum Warrior

Clan var. Adı DonanimHaber. Czde apos deru lamia lamiros ve blood seeker görevleri var. Sen almıyorsun gidip kesmeye başla otomatik sayıyor zaten. Bitirince hepsi +5 fp veriyor. Sadece czde sayıyor görev

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 10 Temmuz 2014; 11:20:47 >
  • quote:

quote:

Clan kuruldu mu? Kurulduysa adı nedir? Birde item veren görevler var mı? Varsa kimden alıyoruz yerleri neresi hiç itemim yok çünkü 44 oldum Warrior

Clan var. Adı DonanimHaber. Czde apos deru lamia lamiros ve blood seeker görevleri var. Sen almıyorsun gidip kesmeye başla otomatik sayıyor zaten. Bitirince hepsi +5 fp veriyor. Sadece czde sayıyor görev

Online misin? Sadece czde +5 fp görevleri mi var başka item yada exp görevi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UsainBolt -- 10 Temmuz 2014; 11:30:36 >

• Sa beyler uzun zamandır ko oynamıyordum tekrar başlayasım geldi hangi swde oynuyorsunuz ırk nedir ?
  • quote:

quote:

quote:

Online misin? Sadece czde +5 fp görevleri mi var başka item yada exp görevi var mı?

ezikken vardıda şuan işini görmezler

• Yalniz cz de cok slot basiyorlar dikkat edin onun yerine exp için ash knight tavsiye ederim 61 e kadar aşırı seri kasiyor

• Burak bu arkadaşları da oyuna girince clana al mümkünse;
    MyrMax -> drandanmete
    Berserker1 -> UsainBold
    XX13 -> JLR
    ReturnGodsJustice -> Mishakal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 10 Temmuz 2014; 15:29:47 >
  • İsmim MyrMax yardıma ihityacı olan arkadaslara yardımcı olabilirim
  • Warrior açtım bende 17 lvl oldum civciv felan aldımda arkadaşlar şimdi ben dün adam gördüm k0xp vardı sordum cz de felan yok dedi ama olsun genede sw de k0xp varsa parayı felan bize nasıl kastırcaklar bu k0xperler birde premium varmıs satılan baska ne satıyor edit olarak?

nick:BreakingBad (el morad warrior)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wixwe00

Warrior açtım bende 17 lvl oldum civciv felan aldımda arkadaşlar şimdi ben dün adam gördüm k0xp vardı sordum cz de felan yok dedi ama olsun genede sw de k0xp varsa parayı felan bize nasıl kastırcaklar bu k0xperler birde premium varmıs satılan baska ne satıyor edit olarak?

nick:BreakingBad (el morad warrior)

Koxp değil macro yapıyorlar. Ayrıca edit item satışı yok ki. Czde blood seekerde bus kasarsın. Sonra onu pazara koyar satarsın böyle böyle gb kasıp, gb ile cash alırsın. O cash ile de premium
  • El morad gelen söylesin kasarim

• Arkadaşlar, my-ko.netteki job dengesizliği yüzünden serverı bıraktım. Bu tarz önerebileceğiniz myko server var mıdır acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu cz deki fp görevleri 1 kez mi yapılıyor sadece yoksa her seferinde +5 fp atıyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bardeos

Arkadaşlar, my-ko.netteki job dengesizliği yüzünden serverı bıraktım. Bu tarz önerebileceğiniz myko server var mıdır acaba?

Oldschoolko bekle. Bildiğim herkes bu serverı bekliyor şuan. Şuan ki bütün myko serverlar geçici bunların içinde en sağlamı oldschoolko facebook sayfasındaki beğeni sayısından da anlaşılacağı üzere. Diğerleri 3k 4k iken 10k küsür beğenisi var.
    Sen JOB larda ne gibi bir dengesizlik gördün de bıraktın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VisualPwnage

quote:

Arkadaşlar, my-ko.netteki job dengesizliği yüzünden serverı bıraktım. Bu tarz önerebileceğiniz myko server var mıdır acaba?

Oldschoolko bekle. Bildiğim herkes bu serverı bekliyor şuan. Şuan ki bütün myko serverlar geçici bunların içinde en sağlamı oldschoolko facebook sayfasındaki beğeni sayısından da anlaşılacağı üzere. Diğerleri 3k 4k iken 10k küsür beğenisi var.

Warrior oynuyordum. Üstüme chitin set vardı fakat üstünde fp setli, asaslar 900, okçular 1k vururken ben onlara 400ten fazla vuramıyordum. Ciddi bir dengesizlik var, bi asas bi warrioru nasıl 1 saniyede eritebilir

Edit oldachoolko bugun başlıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bardeos -- 11 Temmuz 2014; 11:42:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Warrior oynuyordum. Üstüme chitin set vardı fakat üstünde fp setli, asaslar 900, okçular 1k vururken ben onlara 400ten fazla vuramıyordum. Ciddi bir dengesizlik var, bi asas bi warrioru nasıl 1 saniyede eritebilir

Bilmiyordum bugün başlayacağını kaçta açılacakmış geçerim bende ona heralde.

FP setli assaslar dediğin +7 fp setli ise vurması normaldir full 9 dex takı gerçekten iyi atağı oluyor elinde iyi bir bowda varsa senin chitin + kaç setti :)

• quote:

quote:

quote:

isterseniz birlikte oynayalım bugün açılanı saat kaçta açılacağını biliyor musunuz?

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.