Şimdi Ara

DH Ko Ekibi İletişim [ANA KONU][GÜNCEL: NOSTALJİ] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.257
Cevap
4
Favori
36.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

quote:

Orijinalden alıntı: Bardeos

quote:

Orijinalden alıntı: VisualPwnage

quote:

Arkadaşlar, my-ko.netteki job dengesizliği yüzünden serverı bıraktım. Bu tarz önerebileceğiniz myko server var mıdır acaba?

Oldschoolko bekle. Bildiğim herkes bu serverı bekliyor şuan. Şuan ki bütün myko serverlar geçici bunların içinde en sağlamı oldschoolko facebook sayfasındaki beğeni sayısından da anlaşılacağı üzere. Diğerleri 3k 4k iken 10k küsür beğenisi var.
    Sen JOB larda ne gibi bir dengesizlik gördün de bıraktın ?

Warrior oynuyordum. Üstüme chitin set vardı fakat üstünde fp setli, asaslar 900, okçular 1k vururken ben onlara 400ten fazla vuramıyordum. Ciddi bir dengesizlik var, bi asas bi warrioru nasıl 1 saniyede eritebilir

Edit oldachoolko bugun başlıyormuş

isterseniz birlikte oynayalım bugün açılanı saat kaçta açılacağını biliyor musunuz?

Gün içinde clientin download dostasını paylaşacaklarmış. Oyo üyelik olacakmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bardeos B kullanıcısına yanıt
    arkadaş toplayalım mı yoksa yalnız mı oynıycaksınız skype ts yaparsak iyi olur oynıycaksak tabi.
  • quote:

arkadaş toplayalım mı yoksa yalnız mı oynıycaksınız skype ts yaparsak iyi olur oynıycaksak tabi.

Toplu olarak başlarsak çok daha iyi olur diye düşünüyorum açıkçası

• quote:

quote:

Toplu olarak başlarsak çok daha iyi olur diye düşünüyorum açıkçası

Osko'yu bekliyorum bende şuan
  • Forum olarak bir yere kapak atamiyoruz my-ko lar bize gore degil nasil olsa old school acilincada en fazla 1 hafta durucaz ki old school kac kere db sifirladi sayamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım çoğu insan osko ya geçecek. Diğerlerine göre daha sağlam duruyor okadar emek veriyoruz uğraşmışken adam gibi gelecekli bir myko da başlamak mantıklı.
  • Eğer oskodan başka güzel bir alternatif var ise oraya da başlayabiliriz. Tam itemleri dizdik derken dbnin sıfırlanması pek hoş olmaz

Başlayacağımız serverda 6 mage 2 priest yapsak nasıl olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bardeos -- 11 Temmuz 2014; 14:32:24 >
  • Arkadaşlar ben de item upgrade faciasından sonra server'i bıraktım. Bugün yarın OSKO açılacak.
    @Bardeos ile birlikte mage açacağız. 6 mage 2 priest güzel bir party yapabiliriz. Skype ya da TS ayarlar oynarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Arkadaşlar ben de item upgrade faciasından sonra server'i bıraktım. Bugün yarın OSKO açılacak.
    @Bardeos ile birlikte mage açacağız. 6 mage 2 priest güzel bir party yapabiliriz. Skype ya da TS ayarlar oynarız

Bende mage olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JLR

quote:

Arkadaşlar ben de item upgrade faciasından sonra server'i bıraktım. Bugün yarın OSKO açılacak.

Bende mage olabilirim.

Çok güzel 3 mage olduk. @NoName. 'de mage açacak büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

İdarelik iki ss koyayım .

yav yapmayın olm

• OSKO açıldımı yukarıda ki SS ondan mı ?
  • Hangi server bu gelelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu oldschoolko nun web sitesi falan yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VisualPwnage

Arkadaşlar bu oldschoolko nun web sitesi falan yokmu ?

Uzun süre geçti değil mi? Sizi gerçekten özledik, ancak size yeni maceralar sağlamak için bazı şeyler üzerine odaklandık ve arkadaşlarınızla tekrar eğlenebilmeniz için size tek bir yol sunuyoruz. Yeni dosyalar neredeyse hazır, yalnız görevler üzerinde henüz bazı testler kaldı, ancak oyunu hızlı bir şekilde test etmek için sizin bize yardım eli uzatabileceğinizi düşünüyoruz . Zaten sistemin nasıl işlediğini önceden biliyorsunuz.

Herşey orijinal dosyalar gibi sorunsuz çalışıyor , hesap güvenliğiniz için bir çok iyileştirmeler yaptık , tüm dosyalar orijinal eski myko skininde çalışıyor , tıpkı uzun süredir hayal ettiğimiz gibi. Şimdi hayalimiz gerçek oldu.

Clientin indirme linkini yarın yayınlayacağız, web sayfasına üye olmanıza gerek yok, şu anda betada oto üyelik mevcut, web sayfamız ise resmi sunucu ile birlikte hazır olacak.

Ayrıca bağışlar için resmi web sitesi inşa ediyoruz, good-game web sayfamız yakında hazır olacak , böylece siz resmi sunucu başlamadan önce kclerinizi hazır edebileceksiniz. Resmi sunucumuz açılmadan önce en kısa sürede tüm görevler düzgün çalışır hale gelecektir. Personelimiz tüm görevlerin çalışır hale gelmesi için uğraşıyorlar , eğer siz de bizlere yardımcı olabilirseniz bu çok daha iyi olur.

Bu konu postlara açık olacak , böylece oyun içinde görmüş olduğunuz tüm olası hata ya da yanlış olan şeyleri bir seferde düzeltebilmemiz için bizlere gönderebilirsiniz ,

Teşekkürler millet ve OSKO ailesine tekrar hoşgeldiniz

http://good-game.us/oyuncular-genel/16890-guen-geldi-catt-vulcano-beta-ba-ladi-11-temmuz.html

• quote:

Priest de açabilirim. Ayrıca bu serverda human açalım diye düşünüyorum. Ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bardeos -- 11 Temmuz 2014; 20:10:10 >
  • quote:

quote:

Priest de açabilirim. Ayrıca bu serverda human açalım diye düşünüyorum. Ne dersiniz

Aklımdan geçeni söylemişsin, çok da güzel olur bence
  • quote:

quote:

quote:

Server ne zaman açılır bi tahmininiz var mı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Server ne zaman açılır bi tahmininiz var mı

Yanlış anlamışım düzeltiyorum,

Merhaba,

Oyunun clienti bugün veya en geç yarın upload edilecektir. Upload edildiğinde facebook ve forumdan haber vereceğiz.
    KC konusu için ileride bir duyuru yapılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spadrum -- 12 Temmuz 2014; 0:13:05 >

• quote:

quote:

quote:

Bende mage olabilirim.

Çok güzel 3 mage olduk. @NoName. 'de mage açacak büyük ihtimal

Bende mage oynayabilirim ts ile iyi anlaşırız haber ederseniz gelirim.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.