Şimdi Ara

DH Ko Ekibi İletişim [ANA KONU][GÜNCEL: NOSTALJİ] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.257
Cevap
4
Favori
36.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kawaguchi

quote:

Orijinalden alıntı: [KaLoNa]

ev arkadaşımla server arıyoruz oyun nasıl başlamaya değer mi ?
    lvl item falan nasıl oluyo ?

Acin mage server güzel para kolay exp te nornal gorevler falan var suan harpy dönüyoruz

kaç kişisiniz 2 kişilik yer var mı
    birde lvl olayı nedir şimdi kasmak ne kadar sürüyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kawaguchi

quote:

ev arkadaşımla server arıyoruz oyun nasıl başlamaya değer mi ?
    lvl item falan nasıl oluyo ?

Acin mage server güzel para kolay exp te nornal gorevler falan var suan harpy dönüyoruz

kaç kişisiniz 2 kişilik yer var mı
    birde lvl olayı nedir şimdi kasmak ne kadar sürüyor

Suan mageler 60 oldu kasmak kolay zaten yerimiz var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler exp kasıyoruz

• Oldschool ko nun sitesi açılmıyor. Üyelik alamıyorum. Varmı bunun başka bir yolu ? clienti indirdim kaldım öyle.

Edit: çözdüm sorunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 13 Temmuz 2014; 11:54:19 >
  • Beyler şimdi geldim gördüm konuyu bir sevindim bir sevindim , yeriniz varsa ben de gelsem ? hangi serverda oynuyosunuz ? Bu arada ben de şimdi yatagan online'ı indiriyordum eski akıngaming 2006'da açıldı adamlar hala sürdürüyor destek item falan yok ama exp server değil pk server şuana kadarki tek 19xx server sanırım oraya da gelebilirsiniz sağlam pk oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okeanos1

Beyler şimdi geldim gördüm konuyu bir sevindim bir sevindim , yeriniz varsa ben de gelsem ? hangi serverda oynuyosunuz ? Bu arada ben de şimdi yatagan online'ı indiriyordum eski akıngaming 2006'da açıldı adamlar hala sürdürüyor destek item falan yok ama exp server değil pk server şuana kadarki tek 19xx server sanırım oraya da gelebilirsiniz sağlam pk oluyor

Akın da 3 sene oynadim ama kapattılar martta acicaz dediler suan bile kapalı benim gördüğüm en iyi serverdır kendileri

• Beyler uskoda 1 2 item satıp gelicem bende
  • Akın şuan kapalıymış ya aynen şimdi başka bi server buldum homeko tarzı sanırım 2000+ online'ı varmış klan turnuvası ödüllü falan filan yeni açılmış beklerimhttp://nt2gaming.com/site/index

• quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Kıskandım bende istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spadrum -- 13 Temmuz 2014; 16:09:56 >
  • Çoğu kişi my-ko.nette sanırım. Varmı başka yerlerde takılan ?
  • Şuan yeni arkadaşlar da katıldı 6-7 kişi olduk

Ayırca: @infernall adlı arkadaş sırf bir clandaki asistlik için eş'e sevgiliye sövmüştür. Sonra istanbul zeytinburnunu çağırdı beni kardeşimiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar asistlik ver birine dedi diye kendi işine bak gibi saçma sapan çıkıştın, daha sonra adam lan yazdı diye clandan atma tribine girip adamı clandan attın. Neyin kafası bu ? Daha sonra birde çakma delikanlı rolüne girdin adres falan veriyor Profilinde 89 lu yazıyor harbiden 89 doğumluysan yazık sana. Basit bir şey için kendini bir bok sanıp millete saçma sapan çıkış yapıp burda ona buna sallıyorsun. Çakma delikanlı
  • Korkaklıkla alakası yok biz senin gibi boş adam değiliz hepsi bu.Kendi yazdığın küfürleri lafları da atsana? Hani milletin karısına sevgilisine sövdüğün? Arkadaş beni 40 yaşında evli sanıyormuş sözde karıma sövüyor karını bilmem naparım vs diye delikanlı olacak ya.Cesaret mi seninkisi düpedüz aptallık Senin gibi insanlar ya birine salça olup sebebi oluyor yada 3. sayfa haberi.Sen delikanlılığı adam dövmek dövdürmek birilerini bıcaklamak adam vurmak vs sanıyorsun Allah akıl fikir versin senin gibi adam cok zeytinburnunda takılın işte beraber Zaman kaybı olan sensin diyorum ya sen şampiyonsun döversin asarsın kesersin öldürürsün ben senden çok korktum tir tir titriyorum nolur kıyma bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

clan yazılarında gördügünüz üstteki it havlıyor
    flokimidir nedir,küfür ettigini görmedim .Ama allah şahit zerre kadar önemsiz gerçekten attığı pmleri kapattığım biri olduğu için attıysada küfür ettiyse de pmsini okumuyordum bile,hatta yukarda exp yerine koyuyordum expi görmeyeyim diye gerçekten okadar boş konuşuyordu ve çok konuşuyordu.
    Bu iki resim biri brethe clandan atmaya gittim sonra tekrar moradon geçtim,biri benide at deyince gittiğimde gördügüm manzara,arkamdan sövüyorlar,hatta bu cesaretsiz mahluklar,birisi pmden beni adresi veremeyeceğine gerçekten korktuguna ikna etmeye ve bu olay için kendi tabiriyle bok yoluna dayak yemek istemedigini anlatırken digerleri de sanki ben ilk sövüp üstüne birde numara falan vermişler de korkmuşum gibi konuşmalar yapıyorlar.
    Diger clan yazıları olan resim olayın oldugu andır,görüldügü gibi lan mı diyorum lanlı konuşan korkağa,o sırada bu köpek atlıyor küfürle benide at diyerek daha çok resim var ama çıkacam cıkamadım bir türlü ..

korkak arkadaşımız da konuya gelmiş,2 saat dil döktüm ama kendisi korktugunu (cok ciddiyim) ve bu korkaklıkla sanaldan rahat konuşup gerisini getirmeyecegini ısrarla söyledi hatta nasihat veriyor,bilmem kaç maaş alıyormuş ta ,ben böyle hayat yaşarken niye durduk yere dayak yiyeyim,sen çabuk ölürsün bu cesaretle diyor aynı böyle boşuna burda bu elemanlarla zaman kaybediyorum 2 saat dil döktüm netice alamadım zaten..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi hiç gereksiz muhabbet ya. Şurda yaş ortalaması yüksek, ergenlerden uzak oyun oynayalım diyoruz siz daha beter hareketler yapıyorsunuz. Kimse haklı değil küfür eden de, sert yapan da. Ne gereği vardı?

• Yazıklan acıdım
  • OSKO da durum ne girip bakan varmı ?
  • bana kalırsa yourko baslasak toplu mage team olarak cok daha saglam olur swda user sıkıntısı kesinlikle olcagını düsünmüyorum deli gibi kc cekenler var my-koda bossları bile sadece belli baslı adamlar alıyo bi albenisi kalmadı bence
  • Abi elder scrolls online oynuyorum,watchdogs oynuyorum. Şu resimlere bakınca, gene canım çekti. bu nasıl oyundur ya:(
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.