Şimdi Ara

DH Ko Ekibi İletişim [ANA KONU][GÜNCEL: NOSTALJİ] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.257
Cevap
4
Favori
36.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bardeos

Irk ne açıyorsunuz

Daha bir şey konuşmadık ki. İndiriyorum henüz human mage yaparım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sánchez kullanıcısına yanıt
    Priest açayım ben de

• Yalniz international ko 3000 online

• quote:

Orijinalden alıntı: kawaguchi

Yalniz international ko 3000 online

ben çok kararsız kaldım siz bi server seçin ona başlayalım
  • quote:

quote:

Yalniz international ko 3000 online

ben çok kararsız kaldım siz bi server seçin ona başlayalım

Ilk izlenim olumlu gokhanda gelsin akalim

• kawaguchi kullanıcısına yanıt
    servera bakayım bi dedim ama start gelmiyor
  • quote:

servera bakayım bi dedim ama start gelmiyor

Ben oyundayim cokta kalabalik

• Beyler TURKKO gelin işte ya online sayısı çok iyi ve yeteneği olan iş yapıyor gerçekten güzel server. Gelirseniz eğer orc açın donanımhaber clanı kurup akarız. Dün sabah 5'e doğru aldığım bir SS sabahın 5 inde bile cz full kaynıyordu.

https://store.donanimhaber.com/8d/20/3f/8d203ff16deb1e0a6f9d9395360fb5df.jpg
    DH Ko Ekibi İletişim [ANA KONU][GÜNCEL: NOSTALJİ]

• DH Ko Ekibi İletişim [ANA KONU][GÜNCEL: NOSTALJİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 23 Temmuz 2014; 0:57:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

http://i.hizliresim.com/AZm20v.jpg

gokhan hadi gelsenize int ko ya. karus mage actim nick Cedrix

• quote:

Ooo gökhan gelsene suraya 3000 online diyorum millet çatır çatır item basıyor uğurla yetismeye calisiyoruz yarin erkenden basliyosun kasmaya :-D

• quote:

quote:

Ooo gökhan gelsene suraya 3000 online diyorum millet çatır çatır item basıyor uğurla yetismeye calisiyoruz yarin erkenden basliyosun kasmaya :-D

Abi şuan oynadığım Knight Online Pro daha beta ama efsanevi güzel. Mage damageleri güzel, nova tam zamanlı düşüyor çok hoşuma gitti. Direk pk atıyorsun. Şu saatte czde 500-600 user var :)

• my-ko.net admını şimdi servere ele geçirdi oyunu kapatıyor interko da mantar oldu
  • hangi serverdasınız şimdi
  • Ben international ko dayım ama myko arkadas olmayinca olmuyor yoksa server cok sağlam

• bende internationalkodaym pm: Armadyl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamorak -- 21 Temmuz 2014; 19:42:59 >
  • quote:

Ben international ko dayım ama myko arkadas olmayinca olmuyor yoksa server cok sağlam

O server hacklenme olayından sonra bir daha girmedim. Ayrıca diğer serverlardaki gibi tam item yapıp pk atmaya başlayacağız diye heveslenirken server kapanır düşüncesiyle biraz uzak duruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bardeos -- 21 Temmuz 2014; 17:56:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://knight-online.eu bana da mantikli geldi. Turk serverlarin sonlari gayet ortadayken toplu bir sekilde yabanci serverda oynamak daha mantikli gorunuyor.
  • Arkadaş ne bahtsız bedeviyim. Bir sever vardı uzun zamandır bekliyordum, açıldı etti derken başladık oynamaya. Db si mükemmel, joblar eşit, orta zorlukta bir server. 2 gün oynadık user kalmadı. Şansımı seveyim öyle moralim bozuldu ki arkadaşla vs atıyoruz server'da hala . Kapanana kadarda bırakmayacağım dbyi baya beğendim çünkü. Kapanınca yeni bir server bakarım artık kendime .
  • Arkadaşlar internationalko.com dayım net söylüyorum başka hiç bir servera boşa bakmayın. Bir CZ çıkında pk keyfini tadın eski günlerde ki gibi arkadan girip mageyi alıp çıkmalar nova townlar ne ararsanız var ve inanılmaz kalabalık CZ towndan çıkım Karus Troll basana kadar yolda 3 tane partyle karşılaşıyorsunuz oraya kadar bile gitmek okadar kolay olmuyor :) Öyle PVP server gibi ışıl ışıl +8 +10 itemlerde değil +6 cleaver +5-+6 fp md lerle +6 glavelerle pk atıyor herkes. Pazar deseniz acayip hareketli sürekli item alım satımı yapabiliyorsun tam bana göre :) Şunu çok net söyliyeyim USKO oynamıyorsanız oynayabileceğiniz en zevkli en hareketli serverlardan birisi internationalko.com serverda yabancı sayısı da oldukça fazla face sayfasında falanda görebilirsiniz yabancılar sürekli yorum atıyor. Benim itemlerim şuan server ortalamasına göre biraz iyi
    Dual +5 shard +6 chitin set 9 Dex takı setim var. Hani o eski günlerde ki gibi SC basıp tek assas np kasardı ya şuan günümüz USKO da öyle bir durum kalmadı ama şuan burda o keyfi yaşıyorsunuz ben tek dolaşan mage slotta FP BUS çıkarmaya çalışanı yakaladımmı affetmiyorum :) Şöyle de birşey var FP ler CZ lamiadan düşüyor onun için slotlar hep dolu BUS çıkarmaya çalışan slotlar DM slotları Harpy slotları ne zaman gitsem dolu oluyor. O kadar server denedik bu server gibisi olmadı hiç biri ortalama 2k online ile oynuyoruz. Bu Online sayısı Yourkoda da var ama serverda hareketlilik 0. Velhasılkelam server 10 numara arkadaşlar gelin burda başlayın pişman olmazsınız.
    Nickim artık Reus değil Arph :)

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.