Şimdi Ara

DH Ko Ekibi İletişim [ANA KONU][GÜNCEL: NOSTALJİ] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.257
Cevap
4
Favori
36.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler USKO´da oyanyan var mi ya da baslayacak var mi 18+ olsun lütfen , eski üstadlarla hep bi araya gelelim, yasim 24.
  • ben de sürekli düşünüyorum yeniden başlamayı ama oyun ne durumdadır usko-euko tarzı bir ayrım vardı en son 2009 da oynamayı bırakmıştım. oynayan arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar oyunun son durumu nedir, başlayabilir miyiz ?
  • ValentinaKO dayim beyler. Clan da kurdum kolluk yaniyor. Birisi gelsin akalim. Ben warriorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wolfgang Heisenberg kullanıcısına yanıt
    hocam o serverda herşey parayla oluyor :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

hocam o serverda herşey parayla oluyor :/

googleda pvp yazinca o server cikti valla. paraylane oluyor ki?

• Wolfgang Heisenberg kullanıcısına yanıt
    destek item, item satışı vs

• TigerKo oynayan varsa pm atabilir, nickim StayHigh human'ım bu arada
  • beyler bu hangi sv ? Private sb mi ? şuan başlayan bi grup varmı varsa banada bi anlatında neyi nerden indiriyoruz ne yapıyoruz bende başlıyım. Gruba katılıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

beyler bu hangi sv ? Private sb mi ? şuan başlayan bi grup varmı varsa banada bi anlatında neyi nerden indiriyoruz ne yapıyoruz bende başlıyım. Gruba katılıyım

Henüz herkesin hem fikir olduğu adam akıllı bir server bulunmadı.

Herkes bir serverı deneyip 1-2 gün içerisinde çıkıyor.

Bu yaz nedense böyle oldu kaliteli server çıkmadı.
  • knight online.pro hakikaten iyi servermış ya, ben çok beğendim.. tahminimce uzun bi süre oynarım burada

edit: ko.pro da oynayan varsa ulaşabilir; nick: DIAM0ND / karus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 16 Ağustos 2014; 16:39:35 >
  • 23 Ağustos'ta oldschoolko Vulcano adlı yeni serverını açıyor.Gelecek varsa beraber oynayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son of Hades -- 20 Ağustos 2014; 21:19:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloc Party

23 Ağustos'ta oldschoolko Vulcano adlı yeni serverını açıyor.Gelecek varsa beraber oynayabiliriz.

Hocam o server daha önceden açıktı galiba ya? Birde online durumuna bakıyorum, 30 karus, 40 human falan. Hiç yok gibi birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearLessGangsTa

quote:

23 Ağustos'ta oldschoolko Vulcano adlı yeni serverını açıyor.Gelecek varsa beraber oynayabiliriz.

Hocam o server daha önceden açıktı galiba ya? Birde online durumuna bakıyorum, 30 karus, 40 human falan. Hiç yok gibi birşey

Dostum beta aşaması açık.Millet hata bulup admini uyarıyor adminde düzeltiyor.Yarın akşam offical açılacak eskisi gibi olursa iyi bir kitle bizi bekler.
  • quote:

quote:

quote:

Dostum beta aşaması açık.Millet hata bulup admini uyarıyor adminde düzeltiyor.Yarın akşam offical açılacak eskisi gibi olursa iyi bir kitle bizi bekler.

Cidden öneriyor musunuz serverı? Daha önce oynamadım, bilmiyorum. Bir kaç yoruma baktım ama kararsız kaldım. Ayrıca ben bp oynamayı seviyorum, bu tarz serverlarda rogueler alıp yürüdüğü için hem de tek başıma oynadığım için durum vahim biraz sanki:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cidden öneriyor musunuz serverı? Daha önce oynamadım, bilmiyorum. Bir kaç yoruma baktım ama kararsız kaldım. Ayrıca ben bp oynamayı seviyorum, bu tarz serverlarda rogueler alıp yürüdüğü için hem de tek başıma oynadığım için durum vahim biraz sanki:)

Pvp serverların hali malum.Bunun için kötünün iyisi diyebilirim.En azından diğerleri gibi 2-3 ayda bir yeni server olayı yok.Biraz değişiklik yaptılar şu sıralarda , user artışı veya azalışı olur mu onu zaman gösterecek.Yarın bi bak derim beğenmezsen 29 ağustos'ta yourko açılıyor.Pvplerde en fazla userlar bu serverlarda bulunuyor.Rekabet halindeler.Bu yüzden disiplinli çalışıyorlar user kaybetmemek için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pvp serverların hali malum.Bunun için kötünün iyisi diyebilirim.En azından diğerleri gibi 2-3 ayda bir yeni server olayı yok.Biraz değişiklik yaptılar şu sıralarda , user artışı veya azalışı olur mu onu zaman gösterecek.Yarın bi bak derim beğenmezsen 29 ağustos'ta yourko açılıyor.Pvplerde en fazla userlar bu serverlarda bulunuyor.Rekabet halindeler.Bu yüzden disiplinli çalışıyorlar user kaybetmemek için.

Bakalım artık, hangisi iyiyse ona göre başlarız. Pek bir umudum yok ama neyse. Zaten uskoda para harcamak istemediğim için pvp'ye yöneliyorum ama bunlarda paralı yani bir yerde. Hak da veriyorum, o kadar giderleri var adamların ve bedavaya mı yapsınlar, onlar da kazansınlar. Ama oyunu etkileyince pek hoş olmuyor açıkçası

• FearLessGangsTa F kullanıcısına yanıt
    gecen yaz osko da 70 lvle kadar bp yle oynamistim, asaslarla 3v1 yapiyodum cok zevk almistim. 70te de warriora donup oynamistim. tam 3 ay oynayip askere gidiyorum diye satmistim chari. keske imkanim olsa da yine baslasam

• quote:

Orijinalden alıntı: Vyl

gecen yaz osko da 70 lvle kadar bp yle oynamistim, asaslarla 3v1 yapiyodum cok zevk almistim. 70te de warriora donup oynamistim. tam 3 ay oynayip askere gidiyorum diye satmistim chari. keske imkanim olsa da yine baslasam

ben de gidicem askere, bir kaç ay oynayayim diyorum işte hocam:)
  • Orjin Carnibor kullanıcısına yanıt
    şuan bişeye karar veremedikmi ? bitanesinde karar kılalım ve clan kuralım arkadaşlar

KO PROyu beğenmedim. direk 80 LVL ve ROFlar MURKYler falan Hiçte Oldschool Değil.

oldschoolko
    internationalko
    yourko

deneyeceğim

internationalko dedimde 3 tane online var şuanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeqo1 -- 23 Ağustos 2014; 16:56:26 >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.