Şimdi Ara

DH Ko Ekibi İletişim [ANA KONU][GÜNCEL: NOSTALJİ] (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.257
Cevap
4
Favori
36.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Başlıyacagım. isim D3M0N1K olacak
  • 30 dk sonra açılacak osko.
  • abi direkt pk atmak isteyenler knightonline.pro ya baksın, user sayısı efsane fazla ama kendi ortamınız olursa daha iyi
    tanımadığınız pt nin ts sinde saçma sapan muhabbetler dönüyor
    komut vermesini bilen adam nova kaldıramıyor ama suçu atacak mutlaka 1-2 kişisi var
  • O kadro dağıldı boşuna beklemeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • user sayısı pvp rekoru kırmış olabilir kesecek canavar yok anında ölüyor hepsi
  • nick Besiktas priestim pm atın toplanalım.
  • elmorad Nick D3M0N1K
  • Knight pvp lerde oynanmaz bence.Herkes grubunu topluyor ve toplu oynamaya çalışıyor.Solo oynayanlara pastanın en küçük dilimi düşüyor.Bundan ötürüde eşitsizlik meydana geliyor.Knight online nı uzun süre oynamama rağmen hiç farkına varmamışım.Bu oyunda hiçkimse eşit değil.
    Oynanır olması için 1 serverinin 3 alt serveri olması gerekiyor.Bununla birlikte upgrade ve dropların tekrar ayarlanması gerek.1299 ve 1453 teki zevk pk ve item basmaktı.Takılar bol droplu ve +3 e geçme oranı kesin olduğu için takılarda sorun olmuyordu.
  • Oldschool ko yeni server açıyor sağlam bi takım kurabiliriz.
  • çok kısa ömürlü sunucular açılıyor osko da, achgames e bakmanızı öneririm
    13 martta açılacak ve beta zamanında(3-4 gün önce) 942 online user gördüğüm oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

çok kısa ömürlü sunucular açılıyor osko da, achgames e bakmanızı öneririm
    13 martta açılacak ve beta zamanında(3-4 gün önce) 942 online user gördüğüm oldu

siz buradamı başlayacaksınız bende yeniden başlamayı düşünüyordumda
  • QuickPlay kullanıcısına yanıt
    evet arkadaşım, 2 arkadaş buraya başlamayı düşünüyoruz
    forumdan da cevap beklediğim 1 arkadaş var ama bakalım, gelirse 3 olacağız :)
  • quote:

çok kısa ömürlü sunucular açılıyor osko da, achgames e bakmanızı öneririm

Hocam ben myko tercih ediyorum daha çok.
  • 1 ay öncesine kadar ben de sürekli myko tercih ediyodum hocam
    oldschooldan tut, risingko ya kadar oynadım ama 10 da 9 u ya kapanıyor, ya db yi sıfırlıyor ya da disiplini kaybediyor
    zaten bu achgames benim için son olacak :) orada da işler sarpa sararsa ko.pro da pk atmaya devam ederim
    ama sanıyorum ki achgames farklılık yaratacak benim için, ayın 13 ünü büyük bi sabırsızlıkla bekliyorum açık açık söyliyim :)
  • quote:

1 ay öncesine kadar ben de sürekli myko tercih ediyodum hocam
    oldschooldan tut, risingko ya kadar oynadım ama 10 da 9 u ya kapanıyor, ya db yi sıfırlıyor ya da disiplini kaybediyor
    zaten bu achgames benim için son olacak :) orada da işler sarpa sararsa ko.pro da pk atmaya devam ederim
    ama sanıyorum ki achgames farklılık yaratacak benim için, ayın 13 ünü büyük bi sabırsızlıkla bekliyorum açık açık söyliyim :)

Açılınca bi göz atarım hocam teşekkürler.
  • Merhaba, başlıyorsanız bende gireceğim can sıkıntısına. Irk ne olacaksınız ? @Chequx
  • Orjin Carnibor kullanıcısına yanıt
    Serverın forumunda tanıtım yapan klanların 10 da 8 i karus açacağız diyor
    Tam karar vermedik ama human oluruz büyük ihtimal.. Öğlen 2-3 gibi burada olursan ts adresinden detaylı konuşuruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan oynadığınız bir server var mı ?
  • Hala Knight Online oynayanları görmek ne kadar güzel.

Hey gidi hey 7-8 senemizi verdik şu oyuna. Ve şuan aklıma geldikçe hala hüzünleniyorum arada Youtube'a girip Intro müziğini dinlerim yada bazı videolara bakarım. Konuda gönderdiğiniz eski resimleri gördükçe içim bir garip oluyor. Civciv patlatma falan ne uğraşmıştım ilk seferde o civcivi patlamak için. Moradon'dan 35-36 levelde çıkmıştım ilk seferde korkumdan. Herkes Breth'e gidersen yaşayamazsın diyordu boşuna gitme diyordu Kekuri ring düşmüş, Mage ile elime takmışım. Değerli olduğunu söylemeseler durcak öyle belki de çöpe atıcam yada biri ver desene al senin olsun diyecem Şaka maka Knight Online anılarından bir kitap, bir roman yazarım belki de. Gençliğimizi yiyip bitiren gelmiş geçmiş en mükemmel bir o kadarda lanet bir oyundu

Fire Drake 1299 versiyonuyla tekrardan Offical olarak açılsa yeniden başlayabilirim aslında fena özlemişim konudaki resimleri görünce

• http://forum.donanimhaber.com/m_101968741/f_//tm.htm#101968741

4-5 ay önce USKO'ya döndüm tekrardan. Krowaz, farm vsvs. derken şu şekil bir char yaptım. Clanım serverin en sağlam clanı ama keyif alamıyorum. Ayın 20sinde satıp USKO defterini sonsuza kadar kapatıyorum.
    Pvp ya da başka bir oyuna başlamayı düşünüyorum, var mı bilgisi olan?
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.