Şimdi Ara

DH Ko Ekibi İletişim [ANA KONU][GÜNCEL: NOSTALJİ] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.257
Cevap
4
Favori
36.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sánchez

http://forum.donanimhaber.com/m_101968741/f_//tm.htm#101968741

4-5 ay önce USKO'ya döndüm tekrardan. Krowaz, farm vsvs. derken şu şekil bir char yaptım. Clanım serverin en sağlam clanı ama keyif alamıyorum. Ayın 20sinde satıp USKO defterini sonsuza kadar kapatıyorum.
    Pvp ya da başka bir oyuna başlamayı düşünüyorum, var mı bilgisi olan?

Aion online var başlamayı düşünürsen.Seslendirmeler dahil oyun %100 türkçe.Çok kolay adapte olursun.
  • Sánchez kullanıcısına yanıt
    Pvp lerin halini görüyoruz Gökhan'cım bütün yaz boşa gitti :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maliken

quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

http://forum.donanimhaber.com/m_101968741/f_//tm.htm#101968741

4-5 ay önce USKO'ya döndüm tekrardan. Krowaz, farm vsvs. derken şu şekil bir char yaptım. Clanım serverin en sağlam clanı ama keyif alamıyorum. Ayın 20sinde satıp USKO defterini sonsuza kadar kapatıyorum.
    Pvp ya da başka bir oyuna başlamayı düşünüyorum, var mı bilgisi olan?

Aion online var başlamayı düşünürsen.Seslendirmeler dahil oyun %100 türkçe.Çok kolay adapte olursun.

Pazar kurmak için Gold pack alınan bir oyunu oynamam açıkçası, DVD'si var bende de kurmadım bile PvP'si hiç hoşuma gitmedi, kocaman haritalar var ama user yok gibi geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kawaguchi

Pvp lerin halini görüyoruz Gökhan'cım bütün yaz boşa gitti :D

Usko o konuda iyi de herkes full item neredeyse sarmıyor işte. CS:GO ya da BF3 online devam edicem en olmadı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynadığınız myko veya homeko swler var mı yada 1-2 kişi oynayıp geldiğimde yardımcı olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, 4000 aktif userlı bir servera başladık. Clanımıza katılacak arkadaşlar arıyoruz.

Server Özellikleri :

Max lvl 83
    Exp orta zorlukta, 70ten sonrası biraz sıkıntı exp pre ile sıkıntısız.
    İtemler için birşey diyemiyorum. Mob kesmeniz lazım, yada madene-balığa bırakmanız lazım karakteri.
    +7 üstü item yok şuan serverda.

Uzun süredir zevk aldığım nadir serverlardan birisi.

Server bilgileri için pm atınız.

Clanımıza aradığımız player özellikleri :

+18 yaş, seviyeli,
    Warrior ve Priest

TS kullanıyoruz. Tecrübeli arkadaşlar StandBack oyun için pm atabilir.
  • aynen forumdan ben dahil 4 olmak üzere 9 kişi oynuyoruz, server güzel ortam da güzel
  • Bu serverın bilgilerini atabilir mi biri
  • arkadaşlar, klana 2 adet cc priest lazım.. oynamak isteyen, zaman ayırmak isteyen varsa bilgiler için pm atabilir
  • AchGame mi hocam ?

• evet
  • Uchiha0bito emre abi :D
  • Orjin Carnibor kullanıcısına yanıt
    Bende ordayım hocam human 62 level buffer pirest ama bu aralar pazar yapıyorum :D

• Sağlam asas varsa aranizda pm atsin ama cidden sağlamım diyenler

• @Pabliato biz 80-81 levelız, exp premium ile kasılıyor.. 1-2 gün servera göz at beğenirsen oyna derim

@kawaguchi serverda 10 sağlam asas varsa bizim asas ilk 10 da dır
    Aynı şekilde warriorlarda öyle hatta warriorlarımızfa item bakımından daha iyi olan olmayabilir :)

@sametaksu ayneen sameeeet :)) expe devam kardeşim
    Kutularıda sat gitsin.. Güzel kar yaparsın

• Öncelikle iyi geceler herkese,

Caner server'a girdim, 2 gün oynadım fakat pek sarmadı. Nedenine gelecek olursak öncelikle çok para odaklı bir server kurulmuş, farm server'da genie'yi satmaya çalışıp da koxpu engellememek büyük zırvalıktır. Açıldığı günden beri 2 adet koxp bulunmakta ve hala çözüm bulmayı denemediler, diğer bir husus ise yapılan pus bugu. Sanırım ya 1. gününde yada 2. günün de cash bugu yapılıyor ve bazı üyelerde yüklü miktarda kc bulunmakta. Bir diğer sıkıntılı nokta ise coins dengesizliği, şimdi bu tip serverlar da coins dengesini tutturabilmek gerçekten çok önemli. Şöyle anlatayım olayı, drop rate'ler uskodan yüksek, maden dropları uskodan yüksek, hci dropları uskodan yüksek fakat coin dropları uskodan çok düşük. Bu durumda şöyle bir sorun oluyor, upgrade yapan üyelikler devreden çıkıyor otomatikman. Aynı zamanda piyasada item satışıda zorlaşıyor. Buna da çözüm bulmaları gerekiyor. Her neyse umarım emeklerinizi boşa çıkaracak hatalar yapılmaz da, eski günleri bir nebze olsun yad edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 24 Mart 2015; 2:52:46 >

• Beyler 1.299 yada Fire Drake (Rebirth itemin geldiği) versiyonlarında olan resmi bir server varmı? Oyunu 2009-2010 yıllarında bıraktığım için sonrasında gelen güncellemeleri falan hiç bilmiyorum, acayip değişmiş yine bir ton ıvır zıvır itemler getirmişler. Ben bırakırken de Krowaz yeni gelmişti iyicene cıvığını çıkarmışlardı. Saçma sapan kanatların, Genie koxpunun olmadığı bir server varsa eğer sizlerinde oynadığı gelip bir stres atmak ve nostalji yapmak isterim. Zorluk USKO ile aynı olabilir. Oyuncu sayısı fazla, savaşları ve cz'si aksiyonlu olsun yeterli benim için. Bir ay level kasabilirim sorun olmaz. Premium, cash tarzı şeyler alabilirim beğenirsem.

Eskiden Myko, FrienzKO falan vardı. USKO'yu ilk bırakmaya karar verdiğimde bu serverlar da epey takılmıştım hatta Myko'da Karus'larda uzun süre [H] sembolü taşımıştım Catastrophe clanındaydım, clan dağılınca topluca bırakıp tekrar USKO'ya dönmüştük IONIA serveri açılmıştı oraya başlamıştık. Yine bir ara JAPKO oynamıştım ve hayatımda oynadığım belki en zevkli Knight Online Serveriydi. Sessiz ve sakin, isminde japonca harfler yoksa ve bilindik slotlarda level kasıyorsa (apostle, harpy, troll slotlarında) %99 Türk olduğu ve "sa" demenle Party Daveti atması bir olurdu. CZ'si USKO kadar aktif olmasa da savaşları mükemmeldi, bazı clanları sadece savaşta görürdük ve USKO gibi 15-20 dk da Warden falan kesemezdin. Saatlerce süren savaşlara tanık olmuştum. İtem Kiralama vardı ve o kadar güzeldi ki HB +8, Raptor +9'u 1 günlüğüne 1m'ye kiralayabiliyordun. Chitin Shield bile kiralayabilyordun ama ben sadece 1 kere rastlayabildim ve aldığımda sanki benim olmuş gibi sevindim Sözde USKO'ya da gelecekti. NPC'si Fire Drake ile gelmişti ama ben bırakana kadar hiçbir zaman aktif olmadı, sonrasında oldu mu bilmiyorum.

EDIT: NT2Gaming - HomeKO diye bir server buldum epey hoşuma gitti 1.299 versiyonlarında ama Rebirt sistemi, Fire Drake görevleri falan var. Gece 1.30 itibariyle de 600-700 arası online var. Aranızda oynayan varmı bu serverda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 25 Mart 2015; 1:24:35 >

• Achgames te oynuyoruz. Tam bıraktığın yerde devam eden bir server. 4000 online var ortalama. Oyuna girip denemeni tavsiye ederim en azından. @wolfallen
  • Pro Assas lazım mı genç? Ozan bi bıkmadın şu oyundan, gel dotaya maç yapacaz Eren'lerle. Birde şu dediğim olayı hala yapmamışsın lanet olası .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor

Achgames te oynuyoruz. Tam bıraktığın yerde devam eden bir server. 4000 online var ortalama. Oyuna girip denemeni tavsiye ederim en azından. @wolfallen

serverin ilk 80 skili açan magesi beyler clanımıza 1 adet cc priest lazım servere tam gaz devam 7,5k yı gördük bugün
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.