Şimdi Ara

DH Ko Ekibi İletişim [ANA KONU][GÜNCEL: NOSTALJİ] (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.257
Cevap
4
Favori
36.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam maden için maden yapılan yerin orada pitman kürşat var ordan kazma alıonuz beleşe sonra maden alanına gidip spaceye basıp başlıonuz kazmaya madendende bus kırmızı kutu fragment gem falan düşüyo onları gidip kırdırıyoz işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nttgame de başlamaya cesareti olan varsa gelin klan kuralım ;)
  • Achgames'i indiriyorum şuan. Ben gibi yeni başlayanlar clan kurup birlikte takılabiliriz
  • online sayısı ne durumda arkadaşlar. başlamak icin gec mi
  • beyler simdi girdim de bu achgames niye bu kadar kalablaık. millet niye burda oynuyor usko varken
  • usko öldü artık para konuşuyor orda
  • achgames user sayısı olarak iyidir ama orada olan klanımızla uskoda açılacak olan yeni servera başlamayı düşünüyoruz
    çünkü her pvp serverın ömrü ve zevki sınırlıdır ve hiçbirisinin garantisi yoktur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disclosure X

achgames user sayısı olarak iyidir ama orada olan klanımızla uskoda açılacak olan yeni servera başlamayı düşünüyoruz
    çünkü her pvp serverın ömrü ve zevki sınırlıdır ve hiçbirisinin garantisi yoktur :)

yeni swyle ilgili bi haber bulamadım ?
  • Achgames'e sıfırdan yeni başlayacak arkadaşlar, bu saatten sonra sıfırdan başlanacak bir server değil. Oyunda piyasa allak bullak ve sağlam char dizmek TL yatırmadan neredeyse imkansız. Oyunda GB'nin hiçbir önemi kalmadı, tüm piyasa KC üzerinden dönüyor. Hatta en son KC ve Premium'lara pazar ve trade engeli konmuştu ama yeniden açılmış sanırım. 1000 KC 15-20gb civarlarında satılıyor :)

Ayrıca öyle facia bir yönetim kadrosu var ki, paranızla rezil olabilirsiniz. Örnek olarak, Premium kullanıcılarının oyuna giremediği tek PVP serverdir Achgames Resim alındığı sırada oyun açık, kapalı değildir.

Zamansız atılan Restartlar da itemleriniz kaybolursa hiçbir destek vermiyorlar. Sadece KC kayıplarıyla ilgileniyorlarmış, oda canları isterse. 15 gün boyunca kaybolan KC'lerini alamayanlar var. 80 Level altı charlarda GB bulunması ban sebebi. Direkt olarak kurallara da yazmışlar bunu :) Buy pazardan bir item alırsanız, ban yiyebilirsiniz. Çünkü çalıntı, düpe item bulundurmak yasak. Sizin itemin çalıntı yada düpe olup olmadığını bilmeniz önemli değil.

Kısaca adamlar piyasanın KC üzerinden dönmesi için ellerinden geleni yaptılar. Çünkü serverin ilk ayında deli gibi premium ve KC sattılar fakat şimdi satışlar dibe vurmuş durumda. Bu sebeple piyasadaki bütün GB olan üyelikleri ve elindeki parayla KC'ye yatırım yapanları da banladılar. (GB/KC satıcı oldukları bahanesiyle) Tabi bu banların bazıları haklı bandı, çünkü gerçek parayla item/gb/kc almak yasak. Ama bu çok çok az bir kısmı için geçerli. Çok fazla kişi haksız ve sebepsiz yere banlandı ve eskiden 8.000 kişi olan server 2.000 - 2.500 kişiye kadar düştü. Ve forumlarında, facebook sayfalarında gördüğüm kadarıyla oyunu bırakan sayısı her gün artıyor.

9 Mayıs 2015 Cumartesi saat 18:45 itibariyle online oyuncu sayısı;

Bende 1.5 ay kadar oynadım ve geçen hafta ara vermeye (belki de bırakmaya) karar verdim. Ara vermeye karar verdiğim zamanlarda CZ'de PK atacak adam kalmamıştı. (şuan bazı clanlar nation transfer yaptı dengelemek için ama son durumu bilmiyorum) Skiller sürekli failed veriyordu ve hala tam olarak çözülememiş sanırım. CSW'lerde TBL, WH, SH clanlar birbiriyle kapışıyolar, legal oynayanların kaleyi alması imkansız. Forumlarında, facebook sayfalarında bu clanların resimlerle ifşa edilmelerine rağmen hiçbir işlem yapılmadı. Humanlardaki 1. clan WalkAway clanında en az 5-6 kişinin WH, SH yaptıkları resimler var ama adamlar hala oyundalar, ama bir clanda 1 kişi düpe, bug yaptı diye bütün bir clan banlıyorlar ve sonra tekrar açıyorlar. Ha birde ban açma komedisi var ki, kendi hatalarını kabul edip haksız yere banladıkları kullanıcıları bile banlarını açarken kendi deyimleriyle "tedbir amaçlı" olarak "coins cezası" yada "item cezası" vererek açıyorlar. Achgames gerçekten başlarda çok kaliteli ve düzgün ilerleyen, çok keyifli bir serverdi. Ama çok acemi ve egoist bir yönetim kadrosuyla yönetiliyor. Çok fazla keyfi ban atılıyor ve suçsuz olarak banlansanız bile tabiri caizse banınızı açtırmak için yalvarmanızı istiyorlar. Anlatsam çok şey varda neyse fazla uzatmıyım Kısaca 0'dan başlayacak arkadaşlara tavsiyem hiç bulaşmayın, piyasada alternatifleri mevcut ve yenileri de geliyor.

xMygame adında bir PVP server ayın 20'sinde Beta olarak açılacak, onu denemeyi düşünüyorum eğer fırsatım olursa. Bu serveri bekleyen çok kişi var.

Yada şuan aktif KnightArena var, AchGames'i bırakan sağlam clanlar buraya geçiş yapmış.

Bir de The KnightOnline adında bir PVP yarın beta olarak açılacakmış, bu serverda düşünülebilir. xMyGame'de, The KnightOnline'da AchGames ile aynı DB'ye sahip yani %99 aynı özelliklerde olacaklar.

Ayrıca Knight Online Pro, şuana kadar uzun zamandır açık olan en sağlam PVP serverda yeni server açıyormuş haftaya bugün. Fakat şuanki serverlerinde çok az oynayan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 9 Mayıs 2015; 19:05:53 >

• Nttgame iyidir oyun paraya dönmüş olsada 30k cash çeken adamı banlayabilen yönetimi , 7/24 aktif gm leriyle oyun daha iyi bir hale gelmiş durumda.Orion sunucusunda yeni char açtım 21 level oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Nttgame iyidir oyun paraya dönmüş olsada 30k cash çeken adamı banlayabilen yönetimi , 7/24 aktif gm leriyle oyun daha iyi bir hale gelmiş durumda.Orion sunucusunda yeni char açtım 21 level oldum.

kardes geliyim mi brb kasariz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheKnıghtOnline'dayım ben gelmek isteyen için nickim Sokrates

• Gel ama ben nasıl kasacağımı bilmiyorum öncelikle şu görevlerle 50 falan olayım ondan sonra nasıl kasacağıma karar verecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Gel ama ben nasıl kasacağımı bilmiyorum öncelikle şu görevlerle 50 falan olayım ondan sonra nasıl kasacağıma karar verecem

user durumu nasıl serverda. chaoslar falan
  • Orion 3 sunucu var 1 ve 3'e giriliyor 2 ye henüz giremedim sanırım tüm eventler 2. sunucuda.Birde her sunucu kendi içinde 2-3 e ayrılıyor sanırım military camp 1-2-3 var sunucu içinde sunucu olmuş.
  • Orionda 80 lvl karus mage ne kadar eder bir fikri olan var mı ?
  • Blaze` kullanıcısına yanıt
    Orion da 80 lw ve üstü karakterler bana göre pahalı.. 250 den 500 aralığında

-bu arada dh üyelerinin dahil olduğu ekibimizle achgamers ı bırakıp, usko(orion)ya başladık.. Şans dileyin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 10 Mayıs 2015; 6:47:49 >
  • Bizde ach yi bıraktık kendi clanımızla crashko nun betasını deniyoruz fena değil en büyük özelliği sürüm 1098

Artık burayıda tutturamazsak alternatifleri aramaya başlarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disclosure X

Orion da 80 lw ve üstü karakterler bana göre pahalı.. 250 den 500 aralığında

-bu arada dh üyelerinin dahil olduğu ekibimizle achgamers ı bırakıp, usko(orion)ya başladık.. Şans dileyin :)

ben de yüklüyorum oyunu, kime pm atalım gelmek icin ? :D OrjinCarnibor ?
  • vay arkadaş sms dogrulama icin 400 n points aldık
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.