Şimdi Ara

DH Ko Ekibi İletişim [ANA KONU][GÜNCEL: NOSTALJİ] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.257
Cevap
4
Favori
36.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Para yatırmıcaksanız ardream kalın kasamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Para yatırmıcaksanız ardream kalın kasamazsınız.

ayıpsın kardeş. para bizde bol. halletme verif işlerini geliyorum
  • quote:

:D :D tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disclosure X

quote:

Neden güldün
  • quote:

quote:

quote:

Neden güldün

kasamazsınız, yapamazsınız demene güldüm
  • neden güldün kasabilceğinimi sanıyon Ben şimdi oyuna dönersem 83 char alacam exp pre + genie + genie hammer + premium pot almadan paramun partisi giremezsin.Brahman girsende o partiler hemen dağılıyor.Hem bu dediklerim olsa bile 80 den 83 e kasmak exp pre ile en az 1 ay.
  • quote:

neden güldün kasabilceğinimi sanıyon Ben şimdi oyuna dönersem 83 char alacam exp pre + genie + genie hammer + premium pot almadan paramun partisi giremezsin.Brahman girsende o partiler hemen dağılıyor.Hem bu dediklerim olsa bile 80 den 83 e kasmak exp pre ile en az 1 ay.

ben burda donanımhaberin dahil olduğu ekip diyorum
    en az 5 aydır aralıksız aktif olan 19 kişiyle uskaya başladık diyorum sen hala paramun partisine giremezsin diyosun :)

dert premiumsa merak etme, exp kasacaklar aldı.. eğer derdin 83 level karakterse merak etme, exple uğraşmaya vakti olmayanlara 82-83 level arası karakterde alındı
    genie, premium pot vb. pus itemlarını hesaba katan birisi değilim
    -evet uskonun para ile döndüğü kesin, oyuna para yatırmayı sevmeyen kişiler ya da para yatıramayan kişiler için pvp/pk serverlar mevcut

tek başıma başlasam, dediklerin doğru olabilir :)

• achgamersta böyleydik;

biraz kısa sürdü ama server hak ettiğini buldu, user sayısının daha da azalması dileklerimizle

• Usko çok para istiyor herkes veremez , veremeyende kasamıyor durum böyle.400 tl ye 83 yapacağına ardream ol 400 tl ye item al.Ne diyelim 19 kişi adına hayırlı olsun orion mu?
  • 2. Clan Turnuvası jeneriği için çekime katılıyorsunuz, ertesi gün oyunu bırakıyorsunuz Ben demiştim diyecem ama demicem

Şimdide AchGamers'ta Yönetim Değişiyormuş(!), Kaotic artık yokmuş, Genel Af yapılmış falan da filan. Bizde yedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 12 Mayıs 2015; 3:43:44 >
  • dümen kanka biliyosun.. bizim bildiklerimizi keşke millet bilse de prim vermeseler şunlara
  • Arkadaşlar merhaba, hala KO oynayan hatrı sayılır bir kitle mevcut mu ülkemizde ?
  • 83 warrior alacaktım vazgeçtim 83 char alırsam ona item dizmek çok pahalıya patlar zindanlarıda bilmiyorum zamanında ardream kastık biz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 14 Mayıs 2015; 22:04:08 >
  • İlk boss, level 50, uzun zaman sonra USKO. Duygulandırdı..

Drop : 35 fire kağıdı

• Ape'lerde exp kasarken çıktığını görürdük dokunmazdık
  • quote:

dümen kanka biliyosun.. bizim bildiklerimizi keşke millet bilse de prim vermeseler şunlara

merak ettim olay ne
  • ne bilim ben ya adamı kullanıcısına yanıt
    boşverrr, server zaten umduğunu buluyor yavaştan :)
  • quote:

boşverrr, server zaten umduğunu buluyor yavaştan :)

Bildiklerimizi keske millet bilse yaziyosub, sebebini sorunca bosver diyosun. Yaz da bilelim ne oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, şuan usko' da oynayan bir ekip mevcut mu? Maksat eski günleri yad etmek olsun...Birde herhangi bir kriteriniz var mı?
  • Uskoda Orion serverındayız. Farm yapıyoruz, hoşuna giden gelebilir
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.