Şimdi Ara

DH Ko Ekibi İletişim [ANA KONU][GÜNCEL: NOSTALJİ] (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.257
Cevap
4
Favori
36.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cryria

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

bugün uskoya gireyim dedim +9 shard pazarda. oyun bitmiş

pvp serverda oynamak istemiyorum 1 haftada kapanıyor. düzgün server var mı bildiğiniz

güncel bi pv server bulursan bilgilendirirsen sevinirim. bu aralar bende arıyorum.

aynı şekilde bütün skilleri açık olan bir pvp server bakıyorum .
  • OracleGame betası bugün 19.00 'da açılıyor. Katılım var mı forumdan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENSABR

OracleGame betası bugün 19.00 'da açılıyor. Katılım var mı forumdan ?

Official açılınca karus voriyır olarak çökecem bi melee clan kurabiliriz min 3 hafta sonra çıkacak betadan zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orion da oynuyorum 62 olup bırakmak zorunda kaldım.Ortam olmadan imkanı yok.paramun - brahman slotuna gidiyorsunuz 4 tane klanın elinde.Full online adamlar.
  • Beyler homeko oynayan var mı veya önerdiğiniz sw ? 2 arkadaş başlamak istiyoruzda
  • Arkadaşlar organize olursanız bende bi serverda sizinle beraber başlamak isterim. Bilgilendirmeniz yeterlidir.
  • Aynen
  • Beyler yaz dönemi geldi? Var mı bi plan, hafif yatırım yapalım çekelim premiumları bir pvpde uğraş verelim..
  • eğer oracle başlamayı düşünürseniz beni de etiketleyin valla gelirim.betada denedim gayet güzeldi ancak betayı çok uzun tuttukları için biraz sıkmaya başladı.1 hafta içinde açılacak officiali.eğer forumca bir melee clan çıkarırsanız seve seve gelirim :)
  • Bende bakınıyorum bu aralar biankoya geçip bıraktık orayı oracle da filan DH ekibi melee olarak düşünülüyorsa güzel olabilir.
  • haber verirseniz gelebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aalpcan

eğer oracle başlamayı düşünürseniz beni de etiketleyin valla gelirim.betada denedim gayet güzeldi ancak betayı çok uzun tuttukları için biraz sıkmaya başladı.1 hafta içinde açılacak officiali.eğer forumca bir melee clan çıkarırsanız seve seve gelirim :)

Forumda sorumluluk alicak adam yok konu sahibinin alması gerekiyor oda bıraktı artık haklı adam gelicem diyip gelmiyorsunuz ortam olmadan mykoda durulmuyor

Orjin hadi abi yokmu aklında bir şeyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baya adam var ben de oracle da mage olarak mbaşlicam ekleyin arkaaşlar haberleşelim daha zevkli olur biri ana konu acsın
  • Ben de takipteyim

1 Temmuz Oracle
    7 Temmuz Official myko

Başlayacak olursanız alıntıdan pmden falan ulaşın, gelirim
  • Arkadaşlar merhaba. Yaz ayıyla beraber bir çok arkadaş boşta sanırım. Çoğunluk Oracle başlıyor, eski arkadaşlarda Oracleye çağırıyor.

DH knight bölümü olarak sayısız toplanma gerçekleştirdik ancak biliyorsunuz ki bunların nerdeyse %90ı hüsranla sonuçlandı. Daima birisi yada birileri sadık kalmaktan vazgeçip clandan çıkar, bunu görenlerde başlar çıkmaya ve clan dağılır. DH clanlarında buna rağmen 3-5 sadık oyuncu kalır ancak 3-5 kişiyle serverın ilerleyen günlerinde bir yere gelebilmek bir hayli zor olduğu için o 3-5 kişide tercih ettiği clanlara geçer.

O yüzden oracle yada herhangi bir server için öncesinde bir muhabbet ortamı kurulması gerekiyor. Kesin olarak DHdeki gruba katılıp hangi server olursa olsun beraber oynamayı amaçlayan arkadaşlar varsa teamspeak ten daha server açılmadan konuşmaya başlaması gerekiyor. Ben şuanlık bu işin liderliğini yapamıyorum birkaç iş başvurum var onlarla uğraşıyorum. Fakat her türlü konu düzenlemesinde size yardımcı olurum.

Oracle ve piyasada çıkması beklenen kaliteli myko server varsa bende incelemeye alırım.

Herhangi bir svde clan kurulması halinde kesin katılacak olan arkadaşlar şimdiden konuya yazarsa erken hareket etmiş olursunuz.

• Orjin Carnibor kullanıcısına yanıt
    Takipteyim
  • Oracle başlamayı düşünüyorum clan varsa katılabilirim bende. PM'den ulaşmanız yeterli
  • nerde görsem konusunu açıyorum. reklamını yapıyorum.user toplamaya çalışıyorum.umarım oracle beklediğimiz gibi güzel olur.betası çok eğlenceliydi.yarın official tarihi açıklanacak büyük ihtimalle cuma gününe açılır o da.cumaya kadar örgütlenirsek ilk gün parti olarak 65 oluruz.
  • Edit: Oracle Temmuzun sonuna ertelendi official myko başlayabiliriz isterseniz 7 Temmuzda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Chimaera -- 30 Haziran 2015; 9:19:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Chimaera

Edit: Oracle Temmuzun sonuna ertelendi official myko başlayabiliriz isterseniz 7 Temmuzda
    edit forum kuralları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelsgoodman -- 30 Haziran 2015; 4:09:28 >
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.